Libnet.ro
watchshop.ro

05:16

Reuniunile Liderilor

Libnet Ro
Klaus Iohannis a reafirmat la Bruxelles convingerea privind viitorul european al regiunii Balcanilor de Vest

Klaus Iohannis a reafirmat la Bruxelles convingerea privind viitorul european al regiunii Balcanilor de Vest

Presedintele Klaus Iohannis a participat, ieri si astazi, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis sustine inceperea negocierilor de aderare la UE a Macedoniei de Nord si Albaniei. Ce au decis liderii de stat si de Guvern la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi si vineri, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins, unde a reafirmat sprijinul UE pentru perspectiva europeana a Balcanilor de Vest si pentru avansarea si consolidarea procesului de extindere in baza criteriilor stabilite.

Klaus Iohannis: Tarile care doresc sa intre in UE trebuie sa faca reforme si sa respecte principiile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca tarile care doresc sa devina parte a Uniunii Europene trebuie sa faca reforme si sa respecte principiile statului de drept. Seful statului participa joi si vineri la reuniunile liderilor din UE si Balcanii de Vest, la Consiliul European si la Summitul Euro in format extins.

Klaus Iohannis, despre aderarea Romaniei la Schengen: Acest dosar, trebuie sa fim sinceri, si pentru noi reprezinta o frustrare. Ne-am implicat foarte mult in aceasta speta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca dosarul privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen reprezinta o frustrare deoarece tara noastra s-a implicat foarte mult pentru a avea acest statut si pana acum nu l-a obtinut. Seful statului participa joi si vineri la reuniunile liderilor din UE si Balcanii de Vest, la Consiliul European si la Summitul Euro in format extins. Iohannis, despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen .

Klaus Iohannis a vorbit, la summit-ul UE, despre aderarea Ucrainei si Moldovei la blocul comunitar

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si din Balcanii de Vest, la Consiliul European si la Summitul extins al Euro.

Klaus Iohannis participa la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins.

Presedintele Romaniei va participa la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, in perioada 23-24 iunie, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins. Reuniunea liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest va constitui o oportunitate de reafirmare, in actualul context geopolitic, a sprijinului liderilor Uniunii Europene pentru ancorarea europeana .

carturesti.ro

Klaus Iohannis va participa la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, in perioada 23-24 iunie, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins. Reuniunea liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest va constitui o oportunitate de reafirmare, in actualul context geopolitic, a sprijinului liderilor Uniunii Europene pentru ancorarea europeana a Balcanilor de Vest si pentru avansarea si consolidarea procesului de extindere in baza criteriilor stabilite. Totodata, reuniunea va fi dedicata unui schimb de vederi cu partenerii din regiune pentru identificarea modalitatilor concrete de stimulare a proceselor de reforma si de intarire a cooperarii in domenii cheie de interes comun, cu scopul consolidarii rezilientei.

Klaus Iohannis va participa la reuniunile liderilor din UE si Balcanii de Vest, CE si Summitului Euro in format extins

Presedintele Klaus Iohannis va participa, maine si vineri, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins.

Klaus Iohannis va participa la reuniunile liderilor din UE si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitul Euro in format extins

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 23-24 iunie, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeana si Balcanii de Vest, Consiliului European si Summitului Euro in format extins, a informat Administratia Prezidentiala.

Isarescu a plecat joi la intalnirea Comisiei Trilaterale de la Paris

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu s-a deplasat joi la Paris pentru a participa la intalnirea Comisiei Trilaterale, care are loc in perioada 14-16 iunie la Paris. Isarescu este si membru al comitetului executiv al Trilateralei vezi aici lista membrilor). Trilaterala, considerata drept una dintre cele mai discrete si influente societati de lobby, a fost infiintata in 1973 la initiativa liderilor grupului Bilderberg si Consiliului pentru Relatii Externe din SUA, calitatea de membru dobandindu-se prin invitatie. Reamintim ca in octombrie 2013 una dintre reuniunile Grupului Bilderberg a avut loc la Bucuresti, in prezenta sefului acestui grup, vicontele Etienne Davignon. Din Romania mai fac parte din Trilaterala Liviu Tudor proprietarul Genesis Property) si Radu Rasvan, CEO-ul UniCredit Bank.

SURSE Iohannis va participa la summitul PPE din februarie. Presedintele a lipsit de la ultimele reuniuni

Dupa ce a lipsit de la ultimele reuniuni ale liderilor europeni, inclusiv de la Congresul PPE de la Marid, presedintele Klaus Iohannis va participa la summit-ul Partidului Popular European PPE) care preceda Consiliului European din 18 19 februarie, potrivit unor surse oficiale. La summitul PPE sunt invitati, de asemenea, Cancelarul Angela Merkel, dar si alti lideri europeni importanti.

Ponta vrea sa dea tonul in USL. Asupra temelor importante, PSD nu ar mai vrea sa se consulte ...

In acest weekend, premierul a conturat calendarul celor mai importante actiuni ale USL: regionalizarea realizata in toamna acestui an si modificarea Constitutiei in 2014, o data cu primul tur al alegerilor prezidentiale. Reuniunile USL de la Constanta din acest weekend au demonstrat inca o data ca social-democratii vor sa dea tonul in alianta de guvernare. Discursul lui Crin Antonescu in fata a 2. 500 de tineri din USL si a liderilor aliantei, gandit de staff-ul PNL ca punctul culminat al unui .

actualitate, 05:16

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1661 seconds )