Libnet.ro
UNICEF

14:15

Reuters: Economia Israelului isi va reveni dupa impactul razboiului, dar are nevoie de masuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reuters: Economia Israelului isi va reveni dupa impactul razboiului, dar are nevoie de masuri

Guvernatorul Bancii Israelului, Amir Yaron, a declarat duminica ca economia tarii este puternica si isi va reveni dupa impactul razboiului, dar a cerut guvernului sa abordeze problemele ridicate de Moody and s, dupa ce agentia de evaluare financiara a retrogradat ratingul suveran al Israelului. continuă pe Ziarul Bursa

Reuters: Economia Israelului isi va reveni dupa impactul razboiului daca ia masurile potrivite

Guvernatorul Bancii Israelului, Amir Yaron, a declarat duminica ca economia tarii este puternica si isi va reveni dupa impactul razboiului, dar a cerut guvernului sa abordeze problemele ridicate de Moody and s, dupa ce agentia de evaluare financiara a retrogradat ratingul suveran al Israelului.

Guvernatorul Bancii Israelului: Economia Israelului isi va reveni dupa impactul razboiului

Guvernatorul Bancii Israelului, Amir Yaron, a declarat duminica ca economia tarii este puternica si isi va reveni dupa impactul razboiului, dar a cerut guvernului sa abordeze problemele ridicate de Moodys, dupa ce agentia de evaluare financiara a retrogradat ratingul suveran al Israelului, transmite Reuters, citat de news. ro.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )