Libnet.ro
UNICEF

18:15

Reuters Next

Libnet Ro
Premierul Lituaniei spune ca sanctiunile impotriva Rusiei vor functiona

Premierul Lituaniei spune ca sanctiunile impotriva Rusiei vor functiona

Premierul Lituaniei, Ingrida Simonyte, e optimista si spune ca sanctiunile impotriva Rusiei vor functiona. Uniunea Europeana are nevoie de rabdare, deoarece sanctioneaza Rusia, deoarece majoritatea masurilor vor avea un impact doar pe termen mediu si lung, a declarat premierul lituanian Ingrida Simonyte intr-un interviu la conferinta NEXT a Reuters, de joi. Mesajul meu este .

ONU declara ca un acord pentru reluarea exporturilor rusesti de amoniac este aproape gata

Seful ONU pentru ajutor, Martin Griffiths, a declarat miercuri 30 noiembrie) la conferinta Reuters Next ca este aproape de un acord privind reluarea exporturilor rusesti de amoniac printr-o conducta, catre un port ucrainean de la Marea Neagra. Cred ca suntem destul de aproape, ne indreptam spre asta saptamana aceasta, a spus Griffiths, subliniind importanta intelegerii .

VIDEO: Trudeau: Rusia nu trebuie sa beneficieze de pe urma perturbarii pacii

Invazia Rusiei in Ucraina este o amenintare la adresa ordinii bazate pe reguli, a declarat miercuri premierul canadian Justin Trudeau pentru Reuters Next, adaugand ca acest conflict a aratat necesitatea unor lanturi de aprovizionare mai fiabile. Trudeau a spus: Noi toti, in intreaga lume, trebuie sa ne uitam la lanturile noastre de aprovizionare si sa .

VIDEO: Trudeau: Rusia nu trebuie sa beneficieze de pe urma perturbarii pacii

Invazia Rusiei in Ucraina este o amenintare la adresa ordinii bazate pe reguli, a declarat miercuri premierul canadian Justin Trudeau pentru Reuters Next, adaugand ca acest conflict a aratat necesitatea unor lanturi de aprovizionare mai fiabile. Trudeau a spus: Noi toti, in intreaga lume, trebuie sa ne uitam la lanturile noastre de aprovizionare si sa .

VIDEO: India va sustine cresterea economica prin cresterea cheltuielilor de capital

India isi va sustine rata ridicata de crestere ecoomica prin cresterea cheltuielilor de capital ale guvernului, a declarat miercuri ministrul de finante intr-un interviu la conferinta Reuters NEXT, adaugand ca a vazut semne de redresare si in cazul investitiilor private. Vom continua sa impulsionam cheltuielile de capital, si asta o spun chiar in timp ce .

VIDEO Cum au testat militarii ucraineni armele antitanc NLAW trimise in ajutor de Marea Britanie

Militari ucraineni in tinuta de camuflaj de iarna s-au antrenat in folosirea rachetelor antitanc de tipul NLAW Next generation Light Anti-tank Weapon) livrate de curand de catre Marea Britanie ca ajutor pentru ca Ucraina sa se apere in cazul unei invazii a Rusiei, relateaza Reuters.

Armata ucraineana testeaza arma usoara antitanc de noua generatie NLAW, livrata de Regatul Unit, in toiul unor tensiuni cu Rusia VIDEO

Militari ucraineni in tinuta de camuflaj de iarna, alb cu negru si blanuri, s-au anternat in folosirea unor rachete antitanc NLAW, Next generation Light Anti-tank Weapon) livrate de catre Marea Britanie in cadrul unui efort occidental de a ajuta Ucraina sa se apere in cazul unei invazii a Rusiei, relateaza Reuters.

FONDATORUL BIONTECH: Ar trebui sa fim capabili sa adaptam vaccinul relativ rapid la varianta Omicron

BioNTech ar trebui sa fie capabil sa-si adapteze vaccinul impotriva coronavirusului relativ rapid ca raspuns la varianta Omicron, iar urmatoarele cateva saptamani vor arata cat de urgent este nevoie de o actualizare, a declarat CEO-ul laboratorului, Ugur Sahin, la conferinta Reuters Next, potrivit G4media.

Seful FMI a evaluat impactul aparitiei variantei Covid-19 omicron asupra ritmului redresarii economice globale

Raspandirea tulpinii omicron a Covid-19 ar putea duce la o incetinire a ritmului redresarii economice globale. Acest lucru a fost declarat vineri de Kristalina Georgieva, director general al Fondului Monetar International FMI), vorbind la forumul online Reuters Next.

Oficial! SUA ar putea modifica momentul eliberarii stocurilor de petrol daca preturile scad

Vorbind intr-un interviu video pentru conferinta Reuters Next, secretarul adjunct al Energiei din SUA, David Turk, a declarat miercuri ca administratia Biden ar putea ajusta momentul eliberarii planificate a stocurilor strategice de titei daca preturile globale la energie scad substantial. Turk a adaugat ca si alte tari consumatoare care au convenit sa elibereze rezerve strategice .

Autoritatile aviatice din SUA cer Boeing sa rezolve problema capacitatii reduse de suprimare a incendiilor la avioanele 737 Next Generation si MAX

Administratia Federala pentru Aviatie FAA) din Statele Unite a emis o noua directiva de siguranta pentru avioanele Boeing 737 Next Generation NG) si MAX, pentru rezolvarea unei posibile probleme privind capacitatea redusa de suprimare a incendiilor, transmite Reuters.

Actiunile companiilor din sectorul calatoriilor si cel de retail au urcat miercuri indicele FTSE 100 la un nivel record

Actiunile companiilor din sectorul calatoriilor si cel de retail au urcat miercuri indicele FTSE 100 la un nivel record, in cea mai buna evolutie a acestuia din ultimele cinci luni, in timp ce titlurile companiei Next au avut cel mai mult de castigat, in urma imbunatatirii perspectivei referitoare la profit, dupa rezultate trimestriale solide, transmite Reuters.

Hong Kong: Magnatul pro-democratie Jimmy Lai, arestat in baza noii legislatii privind securitatea nationala

Magnatul media Jimmy Lai din Hong Kong a fost arestat pentru suspiciune de coluziune cu forte straine in conformitate cu legea privind securitatea nationala impusa de Beijing metropolei financiare in luna iunie, potrivit anuntului facut pe Twitter luni de un colaborator apropiat al acestuia, transmite Reuters, citat de Agerpres. Jimmy Lai este arestat in acest moment pentru coluziune cu puteri straine, a scris luni dimineata devreme Mark Simon, director executiv in cadrul companiei media Next Digital ce apartine lui Lai si care publica tabloidul local Apple Daily.

Un celebru scriitor american a murit intr-un accident de masina

Autorul bestsellerului The Millionaire Next Door: The Surprising Secrets of Americas Wealthy, Thomas J. Stanley, a murit intr-un accident de automobil intr-o suburbie a orasului sau natal, Atlanta, la varsta de 71 de ani, a anuntat luni politia locala, citata de Reuters, conform Mediafax.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1772 seconds )