Libnet.ro
UNICEF

14:00

Revizuit Negativa

Libnet Ro
Marcel Ciolacu: Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul

Marcel Ciolacu: Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, dupa ce Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, ca aceasta este diferenta intre actuala coalitie de guvernare si dezastrul facut niste gnomi guralivi de dreapta.

Ratingul Romaniei, reconfirmat la minus

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat Ministerul Finantelor. Aceasta este prima modificare in sens pozitiv a perspectivei ratingului Romaniei operata de aceasta agentie din aprilie .

Nicolae Ciuca: Agentia de rating Fitch a operat, dupa aproape trei ani, prima imbunatatire a ratingului Romaniei

Premierul Nicolae Ciuca a precizat ca agentia de rating Fitch a operat, dupa aproape trei ani, prima imbunatatire a ratingului Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila.

Ciuca: Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila, sustinand ca decizia reprezinta un semnal de incredere in perspectivele de crestere economica ale tarii.

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat in data de 24 martie 2023 ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila. Aceasta este.

Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, anunta Ministerul Finantelor, precizand ca decizia este determinata de stabilizarea datoriei publice si implementarea unor politici menite sa asigure o consolidare fiscala graduala, precum si de stabilitatea politica si de reducerea riscurilor privind razboiul din Ucraina si o criza energetica.

Agentia Fitch a ridicat perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei la BBB minus si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

Fitch a retrogradat ratingul Electrica SA din cauza performantei extrem de slabe din 2021

Fitch Ratings a revizuit in scadere, de la BBB la BBB minus, ratingul pe termen lung atribuit companiei romanesti Electrica si a mentinut perspectiva negativa, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

Fitch retrogradeaza 11 companii energetice rusesti, perspectiva fiind una negativa si pentru viitor

Agentia internationala de rating Fitch a retrogradat vineri ratingurile a 11 companii energetice rusesti. Printre acestea se numara Inter RAO, Atomenergoprom, RusHydro, Mosenergo, Enel Rusia si EN+, potrivit site-ului Fitch. De asemenea, agentia a revizuit ratingurile cu posibilitatea de downgrade.

Fitch a revizuit perspectiva de rating a Turciei la negativa pe fondul reducerilor de dobanda

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a revizuit joi perspectiva pentru ratingul suveran al Turciei, de la stabila la negativa, citand deteriorarea increderii interne ca urmare a unei politici de relaxare a politicii monetare care in opinia Fitch este prematura, transmite Bloomberg.

Fitch Ratings imbunatateste perspectiva de rating a Autonom la stabila B+

Fitch Ratings a mentinut ratingul IDR Long-Term Issuer Default Rating) B+ pentru Autonom Services SA si a revizuit perspectiva companiei de la negativa la stabila.

Erdogan, taxat de agentia de rating Fitch pentru diminuarea rezervei valutare a tarii

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a revizuit, vineri, perspectiva de rating a Turciei, de la stabila la negativa, apreciind ca diminuarea rezervelor valutare si credibilitatea redusa a politicii monetare au agravat riscurile de finantare externa, transmite Bloomberg.

Moodys a revizuit perspectiva de rating a BCR, BRD si Raiffeisen Bank

Moodys Investors Service a revizuit de la stabila la negativa perspectiva de rating a trei banci din Romania - Banca Comerciala Romana BCR), BRD - Groupe Societe Generale BRD) si Raiffeisen Bank - si a confirmat la Baa1 ratingurile atribuite pentru depozitele in moneda locala pe termen lung si la Baa3 calificativele pentru depozitele pe termen lung in valuta, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

Agentia Moodys a revizuit perspectiva rating-ului Romaniei la negativa

Agentia de rating Moodys a reconfirmat rating-ul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la Baa3A-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si in moneda locala si a modificat perspectiva de tara de la stabila la negativa, anunta, intr-un comunicat, Ministerul Finantelor Publice.

Fitch a inrautatit perspectiva de rating a BCR si BRD

Fitch Ratings a revizuit de la stabila la negativa atat perspectiva de rating a Bancii Comerciale Romane BCR), cat si pe cea a BRD - Groupe Societe Generale BRD), si a confirmat la BBB plus ratingurile lor pe termen lung, informeaza un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

Perspectiva de rating a Romaniei, modificata de la stabila la negativa

Agentia de evaluare financiara Fitch a revizuit perspectiva de rating a Romaniei, de la stabila la negativa, pe fondul influentelor raspandirii virusului COVID - 19 asupra finantelor publice in perioada urmatoare, informeaza Ministerul Finantelor.

Presedintele Iohannis: Standard and Poors a retrogradat Romania din cauza derapajului bugetar facut de guvernarea anterioara. PNL a venit si a gasit situatia gata deteriorata (VIDEO)

Retrogradarea agentiei americane de rating Standard and Poors, care a revizuit, marti, perspectiva Romaniei de la stabila, la negativa, s-a facut din cauza derapajului bugetar, care a parut motivat de.

Olguta Vasilescu, arunca bomba la adresa USR: Propune guvernului taieri de pensii si salarii!

Olguta Vasilescu a criticat USR-ul pentru declaratiile facute de Claudiu Nasui, care a afirmat ca dupa decizia Standard Poors, care a revizuit perspectiva ratingului de tara al Romaniei la negativa, ar trebui sa se ia masuri in ceea ce priveste cheltuielile.

Citu, despre rating-ul SP: Suntem in aceasta situatie pentru caGuvernul PSD a ignorat toate avertismentele

StandardPoors a reconfirmat miercuri rating-ul Romaniei la BBB-A-3 pentru datoria guvernamentala si a revizuit perspectiva de tara de la stabila la negativa. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a explicat ca Romania se afla in aceasta situatie pentru ca Guvernul PSD a ignorat toate avertismentele agentiei.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )