Libnet.ro
carturesti.ro

15:15

Revolut cumpara startup-ul unui roman

Hotnews Hotnews,
 Revolut cumpara startup-ul unui roman

Compania de tehnologii financiare Revolut a anuntat ca achizitioneaza un startup fintech pentru domeniul ospitalitatii, fondat de un antreprenor roman alaturi de doi asociati straini. continuă pe Hotnews

VIDEO Va doresc capace in cap pentru ca se pare ca asta meritati, sincer. Instigare la violenta impotriva femeilor din partea autorului unui roman despre violenta domestica Editura retrage cartea de pe piata

Va doresc sa aveti barbati care in momentul in care vin de la munca sa va ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, a spus intr-un live pe Facebook actorul George Burcea, instigand la violenta impotriva femeilor. Cuvintele instigatoare au fost spuse fix in timpul unui LIVE despre romanul sau Scrisoare catre Ceausescu, care are ca tema violenta domestica . Derapajul actorului a fost semnalat initial de activista Alina Dumitriu, iar marti seara editura Hyperliteratura a anuntat ca a decis retragerea de piata a cartilor sale.

watchshop.ro

actualitate, 15:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1674 seconds )