Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rishi Sunak

Libnet Ro
Victorie pentru Rishi Sunak: Parlamentul britanic a aprobat o masura-cheie privind statutul post-Brexit al Irlandei de Nord

Victorie pentru Rishi Sunak: Parlamentul britanic a aprobat o masura-cheie privind statutul post-Brexit al Irlandei de Nord

Deputatii britanici au aprobat miercuri o masura esentiala a acordului incheiat intre Londra si Bruxelles pentru Irlanda de Nord post-Brexit, marcand o victorie importanta pentru premierul Rishi Sunak in fata unor conservatori, printre care Boris Johnson, relateaza AFP si Agerpres.

Parlamentul britanic adopta o masura-cheie a acordului privind statutul post-Brexit al Irlandei de Nord

Deputatii britanici au aprobat ieri o masura esentiala a acordului incheiat intre Londra si Bruxelles pentru Irlanda de Nord post-Brexit, marcand o victorie importanta pentru premierul Rishi Sunak in fata unor conservatori, printre care Boris Johnson.

Rishi a platit 432.493 de lire sterline impozit, de 11 ori mai mult decat salariul mediu

Prim-ministrul Rishi Sunak si-a publicat mult asteptatele declaratii fiscale personale din Marea Britanie, care arata ca a platit peste 1. 000 de lire sterline in ultimii trei ani, scrie metro. co. uk. Documentele publicate de guvern arata ca premierul a platit 325. 826 de lire sterline impozit pe castigurile de capital si 120. 604 lire sterline in impozitul pe venit .

Lacuna din acordul privind submarinul nuclear Aukus care permite folosirea uraniului ameninta pacea la nivel mondial

Schema care permite prezenta materialelor nucleare in submarinele australiene ii ingrijoreaza pe experti in legatura cu precedentul eliminarii garantiilor. Dublul standard va afecta autoritatea si eficacitatea sistemului international de neproliferare Joe Biden, Rishi Sunak si Anthony Albanese au dezvaluit detaliile unui plan de dotare a Australiei cu submarine de atac cu propulsie nucleara pentru a contracara ambitiile Chinei in Indo-Pacific.

SUA, cooperare cu Australia si Marea Britanie pentru submarine de atac VIDEO

Joe Biden, impreuna cu premierul australian, Anthony Albanese, si cel britanic, Rishi Sunak, au lansat luni un spectaculos program de submarine cu propulsie nucleara, menite sa contracareze China in Pacific, comenteaza AFP.

Biden l-a invitat pe Sunak la Washington in iunie

Presedintele american Joe Biden l-a invitat pe prim-ministrul britanic Rishi Sunak la Washington in iunie, a anuntat luni Casa Alba, noteaza AFP.

Biden l-a invitat pe prim-ministrul Rishi Sunak la Washington in iunie

Presedintele american Joe Biden l-a invitat pe prim-ministrul britanic Rishi Sunak la Washington in iunie, a anuntat ieri Casa Alba.

Rishi Sunak a modernizat reteaua electrica locala pentru ca aceasta sa faca fata consumului mare de energie al piscinei sale

Premierul britanic Rishi Sunak a modernizat reteaua electrica locala dintr-o zona din North Yorkshire pentru ca aceasta sa faca fata consumului mare de energie al piscinei sale private, care are sistem de incalzire, relateaza The Guardian.

Londra anunta investitii de cinci miliarde de lire in aparare

Premierul britanic, Rishi Sunak, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca Regatul Unit va investi inca cinci miliarde de lire sterline 5,6 miliarde de euro) in aparare, in contextul noilor amenintari din partea Rusiei si Chinei.

Rishi Sunak a modernizat reteaua electrica locala pentru a face fata consumului mare al piscinei sale

Premierul britanic Rishi Sunak a modernizat reteaua electrica locala dintr-o zona din North Yorkshire pentru ca aceasta sa faca parte consumului mare de energie al piscinei sale private, care are sistem de incalzire.

Joe Biden ii primeste pe premierii australian si britanic in California

Presedintele american Joe Biden, premierul britanic Rishi Sunak si cel australian Anthony Albanese se intalnesc astazi in California, unde urmeaza sa anunte un acord pentru fabricarea unor submarine cu propulsie nucleara.

Londra anunta investitii de cinci miliarde de lire in aparare

Premierul britanic, Rishi Sunak, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca Regatul Unit va investi inca cinci miliarde de lire sterline 5,6 miliarde de euro) in aparare, in contextul noilor amenintari din partea Rusiei si Chinei, relateaza AFP.

Macron si Sunak s-au inteles in privinta migratiei. Londra va finanta Parisul cu peste jumatate de miliard de euro pentru a-i opri pe imigranti sa traverseze Canalul Manecii

Presedintele francez Emmanuel Macron si premierul britanic Rishi Sunak au pecetluit vineri un nou inceput si o noua ambitie in relatia franco-britanica, incepand cu problema delicata a combaterii imigratiei ilegale, dupa ani de neintelegeri alimentate de Brexit.

Franta si Regatul Unit au incheiat un nou acord menit sa contracareze imigratia ilegala

Regatul Unit si Franta au incheiat un nou acord pentru a pune capat imigratiei ilegale dinspre Franta, cu o crestere a finantarii in timpul urmatorilor trei ani acordata de partea britanica, au anuntat astazi prim-ministrul Regatului Unit, Rishi Sunak, si presedintele francez Emmanuel Macron, la Paris.

Rishi Sunak, premierul britanic: Un strans parteneriat intre Londra si Paris este esential

Premierul britanic, Rishi Sunak, a apreciat drept esential un strans parteneriat intre Regatul Unit si Franta, inainte de a fi primit astazi de presedintele Emmanuel Macron pentru primul summit franco-britanic din 2018, organizat dupa ani de tensiune.

Regatul Unit avertizeaza migrantii care traverseaza Canalul Manecii ca vor fi expulzati

Premierul britanic Rishi Sunak a anuntat oprirea barcilor cu migranti ca una din cele cinci prioritati ale guvernului sau, dupa ce numarul migrantilor sositi pe coasta sudica a Angliei a crescu anul trecut la peste 45. 000, iar 90% din acestia au cerut azil.

Premierul britanic a pus gand rau migrantilor: Daca veniti aici ilegal, nu puteti ramane

Oricine soseste ilegal in Marea Britanie nu va putea sa ramana, a afirmat premierul britanic Rishi Sunak intr-un interviu aparut in Mail on Sunday, inainte ca o noua legislatie pe aceasta tema sa fie stabilita saptamana viitoare.

Avertismentul premierului Marii Britanii: Daca veniti aici ilegal, nu veti putea ramane

Oricine soseste ilegal in Marea Britanie nu va putea sa ramana, a afirmat premierul britanic Rishi Sunak intr-un interviu pentru Mail on Sunday, inainte ca o noua legislatie pe aceasta tema sa fie stabilita saptamana viitoare, conform Reuters.

RISHI SUNAK, PREMIERUL BRITANIC: Oricine soseste ilegal in Marea Britanie, nu va putea ramane

Oricine soseste ilegal in Marea Britanie nu va putea sa ramana, a afirmat premierul britanic Rishi Sunak intr-un interviu aparut in Mail on Sunday, inainte ca o noua legislatie pe aceasta tema sa fie stabilita saptamana viitoare.

Acord istoric intre Londra si Bruxelles privind Irlanda

Prim-ministrul britanic, Rishi Sunak, si presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, au ajuns luni la un acord dupa un an de dispute asupra prevederilor post-Brexit in Irlanda de Nord. Este inceputul unui nou capitol in relatia dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana, a transmis Rishi Sunak intr-o conferinta de presa comuna: .

actualitate, 15:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )