Libnet.ro
UNICEF

12:00

Robbie Williams

Libnet Ro
Robbie Williams nu va mai concerta in Romania, in iunie

Robbie Williams nu va mai concerta in Romania, in iunie

Concertul lui Robbie Williams din luna iunie, in Bucuresti, a fost amanat.

Summer in the City se reprogrameaza pentru 18 si 19 august cu superstarul Robbie Williams si cu un nou nume important care se adauga lineup-ului festivalului, Jason Derulo

Festivalul Summer in the City se va reconfigura in ceea ce priveste datele in care va avea loc 18-19 august), precum si lineup-ul evenimentului, adaugand un nou nume important pe lista celebritatilor internationale care vor urca pe scena in fata publicului din Capitala: multipremiatul artist international Jason Derulo!.

Robbie Williams nu mai vine la Bucuresti pe 3 iunie. Festivalul Summer in the City, amanat

Robbie Williams nu mai canta la Bucuresti pe 3 iunie. intregul festival Summer in the City a fost amanat pentru luna august, astfel ca evenimentul la care va canta acesta a fost amanat pentru data de 19 august.

Robbie Williams nu mai canta la Bucuresti pe 3 iunie. Concertul, amanat pentru 19 august

Robbie Williams nu mai canta la Bucuresti pe 3 iunie. intregul festival Summer in the City a fost amanat pentru luna august, astfel ca evenimentul la care va canta Robbie Williams a fost amanat pentru data de 19 august. Alaturi de Robbie Williams, pe afis a fost adaugat si Jason Derulo.

Robbie Williams a amanat concertul de pe 3 iunie din Bucuresti. Cand va canta in Romania, de fapt

Anunt important pentru fanii lui Robbie Williams. Celebrul artist nu va mai canta pe 3 iunie la Bucuresti, in cadrul festivalului Summer in the City. Organizatorii evenimentului au amanat concertul pentru luna august. Iata in ce zi va urca starul pe scena din Capitala. Robbie Williams nu mai vine la Bucuresti pe 3 iunie Desi .

LP, Rockstarul se intoarce la Bucuresti! LP: in primul rand un muzician, in al doilea rand VIP

Mai este doar o luna pana la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, cand artisti renumiti, printre care cel mai mare entertainer al momentului, Robbie Williams vor urca pe scena din Piata Constitutiei. Printre acestia se numara si Laura Pergolizzi cunoscuta ca LP.

Robbie Williams a electrizat publicul european prin aparitiile sale de scena

Robbie Williams, cel mai mare entertainer al momentului a incheiat cu brio turneul din Europa, urmand sa mai concerteze pe 3 iunie la Bucuresti, la Summer in The City!.

Biletele la Robbie Williams si Sam Smith de la Summer in the City sunt disponibile si pentru fiecare zi de festival

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile si in varianta de day tickets, nu doar ca abonament de festival. Headlinerii celor doua seri sunt Robbie Williams si Sam Smith carora li se alatura Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts si multi altii care vor fi anuntati .

Robbie Williams si Sam Smith vin in Bucuresti, la Summer in the City

Pe 3 si 4 iunie, in celebra Piata a Constitutiei din Bucuresti, pionierul turneelor mondiale, Marcel Avram, va invita la cel mai mare festival din Bucuresti: Summer in the City! Headlinerii celor doua seri sunt Robbie Williams si Sam Smith carora li se alatura Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts si multi altii care vor .

Robbie Williams si Sam Smith, concert in Bucuresti, la Summer in the City. Biletele sunt disponibile si pentru fiecare zi de festival

Pe 3 si 4 iunie, in Piata Constitutiei, are loc cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, Summer in the City! Biletele sunt disponibile, incepand de astazi, si in varianta de day tickets, nu doar ca abonament de festival.

Biletele la Robbie Williams si Sam Smith de la Summer in the City sunt disponibile si pentru fiecare zi de festival

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile incepand de astazi si in varianta de day tickets, nu doar ca abonament de festival. Headlinerii celor doua seri sunt Robbie Williams si Sam Smith carora li se alatura Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts si multi altii care vor fi anuntati in curand. Festivalul are loc intre 3 si 4 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti. Robbie Williams va concerta pe 3 iunie iar Sam Smith pe 4 iunie.

Summer in the City prezinta Robbie Williams si Sam Smith la Bucuresti!

Pe 3 si 4 iunie, in celebra Piata a Constitutiei din Bucuresti, pionierul turneelor mondiale, Marcel Avram, va invita la cel mai mare festival din Bucuresti: Summer in the City!.

Summer in the City: Bilete de o zi pentru festivalul la care canta Robbie Williams, Sam Smith si Editors

Biletele pentru festivalul Summer in the City, care va avea loc intre 3 si 4 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti, sunt disponibile incepand de joi, 9 februarie, si in varianta de day tickets, au transmis organizatorii.

Robbie Williams sustine brandul Nestle Felix din portofoliul Purina

Nestle s-a asociat cu Robbie Williams, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru a promova brandul de mancare pentru pisici Felix the cat, din portofoliul Purina.

Concertele anului 2023, in Romania: de la Robbie Williams, Depeche Mode si Eros Ramazzotti, la Iggy Pop, Pantera si Samael

Incet-incet viata revine la normal, iar daca in 2022 am avut parte de o serie de concerte memorabile, anul acesta se arata la fel de bun, din acest punct de vedere, daca nu chiar mai.

Depeche Mode, Deep Purple si Robbie Williams. Ce concerte sunt programate in 2023, la Bucuresti

Si dansatorii de la Lord of The Dance revin in Capitala, cu spectacolul aniversar 25 Years of Standing Ovations, programat initial pe 18 septembrie 2022.

Sam Smith va canta pentru prima data in Romania, in 2023, la un nou festival in Bucuresti. Robbie Williams, LP si Calum Scott, printre artistii anuntati

Summer in the City este cel mai nou festival de muzica anuntat in Bucuresti, la prima editie, in iunie 2023. Printre artistii anuntati deja se afla si cantaretul britanic Sam Smith care va sustine, cu aceasta ocazie, primul sau concert in Romania.

Summer in the City, noul festival din Bucuresti: Robbie Williams si Sam Smith vin in Romania

Summer in the City este cel mai nou festival de muzica anuntat in Bucuresti, la prima editie, in 2023, urmand sa participe Robbie Williams si Sam Smith, carora li se alatura Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts si alti artisti care vor fi.

Robbie Williams si Sam Smith vor concerta la Bucuresti, in iunie 2023 |FOTO VIDEO

Popularii artisti Robbie Williams si Sam Smith vor concerta pe 3 si 4 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti, in cadrul festivalului Summer in the City. Abonamentele de doua zile vor fi disponibile de, vineri, 16 decembrie de la ora 14:00, pe summercity. ro si iaBilet. ro.

Alexandra Jasmine Toader, violonista roma care a cantat alaturi de Robbie Williams si Chris De Burgh VIDEO

Membra a Orchestrei Simfonice Bucuresti si a singurei orchestre de romi din lume, Alexandra Jasmine Toader a reprezentat Romania pe cele mai mari scene ale lumii, cantand alaturi de artisti cu renume.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1863 seconds )