Libnet.ro
carturesti.ro

10:30

Robert Glinta

Libnet Ro
in 2023, Pitestiul, orasul campionului european Robert Glinta, va avea un bazin olimpic la standarde internationale

in 2023, Pitestiul, orasul campionului european Robert Glinta, va avea un bazin olimpic la standarde internationale

Dar dupa o serie de sincope si intarzieri ale lucrarilor aflate in curs de desfasurare,Pitestiul, orasul campionului european Robert Glinta, va avea, in sfarsit, un bazin olimpic la standarde internationale.

Robert Glinta marturiseste ca a vrut sa se lase de inot: Au fost momente dificile. De la cine a primit sprijin campionul

Este primul roman din istorie devenit campion european in probele masculine de natatie si inca de la noua ani doboara record dupa record si castiga titlu dupa titlu.

Ministrul Sportului, nou scandal urias. Mama lui Robert Glinta rabufneste: Poate sa analizeze un psiholog situatia

Irina Angelica Glinta, mama inotatorului Robert Glinta, l-a criticat pe ministrul Eduard Novak. Aceasta considera ca ministrul a avut un comportament nedemn duminica, in momentul revenirii lui David Popovici si Robert Glinta in Romania.

Dana Budeanu, despre ministrul Sportului: Nu sunteti un exemplu moral, nu aveti cum sa stati in picioare in fata acestor campioni

Dana Budeanu a comentat reactia ministrului Sporturilor, Eduard Novak, acuzat ca, la revenirea in Bucuresti a delegatiei Romaniei de la Mondialul de Natatie de la Budapesta, l-ar fi ignorat pe Robert Glinta.

Mama lui Robert Glinta, un nou mesaj adresat lui Eduard Novak: Luati-ma doar ca pe un om care se manifesta in acord cu propria gandire

Robert Glinta s-a clasat pe locul 5 la 50 de metri spate si pe locul 8 in proba de 100 de metri spate, la Campionatele Mondiale de natatie de la Budapesta. Mama lui Robert Glinta, atac dur la adresa ministrului Sportului Mama inotatorului Robert Glinta, Irina Angelica, l-a numit ministru obscur si total nepregatit pe Eduard Novak, un om care, spune ea, nu merita decat ocolit. Ulterior, mama lui Robert Glinta a revenit cu un nou mesaj, in care si-a cerut iertare pentru ceea ce a scris si a publicat in mediul online.

Eduard Novak, apostrofat dur de mama unui inotator medaliat: Acest ministru obscur nu merita decat ocolit

Robert Glinta este unul dintre inotatorii de top din Romania. Recent, Irina Angelica Glinta, mama sportivului in varsta de 25 de ani, l-a criticat dur pe ministrul Sportului, Eduard Novak. Ministrul Sportului, criticat de mama lui Robert Glinta Robert Glinta a reusit sa faca performanta si a avut doua clasari meritorii la Campionatele Mondiale de .

Mama lui Robert Glinta, critici dure pentru Eduard Novak: Acest ministru obscur si total nepregatit nu merita decat ocolit

Mama inotatorului Robert Glinta, Irina Angelica, l-a numit ministru obscur si total nepregatit pe Eduard Novak, un om care, spune ea, nu merita decat ocolit. Mama lui Robert Glinta, critici dure pentru ministrul Sportului, Eduard Novak .

Robert Glinta, la revenirea in Romania: Port cu mandrie aceste rezultate Ce a povestit David Popovici despre prietenia dintre ei

Robert Glinta 25 de ani) a revenit in Romania dupa participarea la Campionatul Mondial de Natatie. El a obtinut locul 8 la proba de 100 metri spate si locul 5la proba de 50 de metri spate. Reusite remarcabile in conditiile in care competitia a devenit tot mai acerba, iar la prima proba chiar a fost stabilit un nou record mondial. Glinta a spus ca e mandru de rezultatele lui, ca a muncit mult si ca a trait momente speciale, asta si datorita lui David Popovici 17 ani).

Popovici si-a lasat si bunul prieten cu gura cascata: Cum a fost descris de Robert Glinta

David Popovici 17 ani) si Robert Glinta 25 de ani) sunt colegi la Clubul Sportiv Dinamo, unde se si antreneaza impreuna. La Mondialele de la Budapesta, primul a scris istorie in natatia mondiala, iar cel de al doilea a aratat ca nu trebuie sa iei neaparat medalii si trofee ca sa fii campion.

Rasturnare de situatie: Robert Glinta trece de pe locul 4 pe 5. Justin Ress este campion mondial

Americanul Justin Ress, initial descalificat dupa finala probei de 50 m spate de la CM de natatie, pe care o castigase, a facut contestatie si a avut castig de cauza, astfel ca rezultatul sau este recunoscut, a anuntat FINA.

Robert Glinta, locul cinci in finala la 50 metri spate

Inotatorul Robert Glinta s-a clasat al cincilea in finala probei de 50 de metri spate la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

Robert Glinta, impresionat de regele David Popovici: Si-a inecat concurenta - Mesajul sportivului pentru romani

Robert Glinta a terminat pe locul 5 in finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatului Mondial de Natatie de la Budapesta, iar sambata seara a avut un mesaj pentru fanii din Romania.

CM Natatie: Descalificat la finalul cursei, Justin Ress a primit pana la urma aurul la 50 m spate - Robert Glinta, pe locul 5

Descalificat initial pentru ca se afla in totalitate sub apa in momentul in care a terminat finala probei de 50 m spate, Justin Ress a primit pana la urma medalia de aur, in urma unei decizii luate de organizatorii Campionatului Mondial de Natatie de la Budapesta.

Robert Glinta, aproape de podium la CM de natatie: locul 4 la 50 m spate

Sportivul Robert Glinta s-a clasat, sambata, pe locul patru in proba de 50 m spate din cadrul Campionatului Mondial de natatie de la Budapesta.

Robert Glinta, locul 4 la proba de 50 de metri spate, la Mondialele de Natatie

Robert Glinta 25 de ani) a obtinut pozitia a patra in proba de 50 de metri spate a Campionatelor Mondiale de Natatie de la Budapesta. Sportivul a avut o cursa buna dar, din pacate, nu a reusit sa prinda podiumul. Acesta a avut un timp de 24,57 de secunde.

CM Natatie: Robert Glinta, locul 5 in finala probei de 50 m spate Organizatorii s-au razgandit in privinta castigatorului

Robert Glinta a incheiat pe locul 5 in finala probei de 50 metri spate din cadrul Campionatului Mondial de Natatie de la Budapesta.

Robert Glinta concureaza sambata in finala probei de 50 m spate, la Campionatul Mondial de la Budapesta

Sportivul Robert Glinta va concura, sambata seara, intr-o noua finala la Campionatul Mondial de inot pentru seniori in bazin de 50 m, editia Budapesta 2022.

Robert Glinta s-a calificat in finala probei de 50 m spate a Campionatului Mondial de la Budapesta

Robert Glinta, inotatorul roman, s-a calificat in aceasta seara la finala probei de 50 m spate la Campionatul Mondial de la Budapesta.

Robert Glinta s-a calificat in finala probei de 50 metri spate

Inotatorul din Romania a concurat in a doua semifinala si a obtinut al patrulea timp.

Robert Glinta s-a calificat in finala la 50 m spate, la CM de natatie. Cand va avea loc finala

Sportivul Robert Glinta s-a calificat, vineri, in finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatului Mondial de natatie de la Budapesta.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,169 seconds )