Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

ROBOR la 3 luni atinge un nou record

România Liberă România Liberă,
ROBOR la 3 luni atinge un nou record

Indicele ROBOR la trei luni a atins joi un nou record, urcand la 2,15%, arata datele BNR. ROBOR la 3 luni este indicatorul monetar in functie de care se calculeaza dobanzile variabile pentru creditele de consum si ipotecare acordate in lei inainte de luna mai 2019. in ultima perioada, indicele s-a aflat pe un trend . continuă pe România Liberă

ROBOR la 3 luni a atins un nou record al anului. Cu cat cresc ratele la creditele in lei

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei contractate inainte de mai 2019, a atins un nou record al anului, urcand astazi 2,11%, arata datele BNR.

Importurile de electricitate ale Romaniei au ajuns la un nou record, foarte aproape de capacitatea maxima, dupa deconectarea Unitatii 2 de la Cernavoda

Romania a importat, joi, peste 2. 600 de MW, reprezentand un record istoric, pe fondul deconectarii automate a unui reactor nuclear de la Cernavoda, arata datele Transelectrica, analizate de Agepres.

Vladimir Putin solicita accelerarea campaniei de vaccinare in Rusia, dupa un nou record al deceselor zilnice

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca Rusia trebuie sa isi accelereze campania de vaccinare impotriva noului coronavirus, dupa ce bilantul deceselor zilnice asociate COVID-19 a atins cel mai inalt nivel al sau de la inceputul pandemiei, informeaza Reuters.

Rusia a inregistrat un nou record de decese din cauza COVID-19

Rusia a raportat miercuri, pentru a doua zi consecutiv, un numar record de decese asociate COVID-19, potrivit Reuters.

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )