Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania, cel mai mic pret mediu la gazele naturale destinate consumatorilor casnici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, cel mai mic pret mediu la gazele naturale destinate consumatorilor casnici

Romania a consemnat cel mai mic pret mediu la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), conform datelor publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

EUROSTAT. Romania are cele mai mici preturi la gaze din UE

Conform studiilor facute de Oficiul European de Statistica Eurostat), Romania are cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), in cea de-a doua jumatate a anului trecut, tariful reprezentand mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh).

Cel mai mare startup pornit in Romania, de Facebook la nici doi ani de la achizitia lui cu 500 de milioane de dolari

LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, care a fost cumparat in urma cu mai putin de doi ani, va fi inchis de Facebook, potrivit Business Insider. LiveRail este un serviciu.

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Ce presupune acest lucru (VIDEO)

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Pana acum cel putin 5 bucuresteni au cazut in plasa. Oamenii au scos la vanzare pe internet, laptopuri sau.

CSR in Romania: cele mai responsabile companii multinationale, din industriile bauturi nealcoolice, bere, materiale constructii, petrol si gaze. in companiile romanesti CSR-ul lipseste

Pe 24 mai a avut loc cel mai mare eveniment de Corporate Social Responsibility din Romania, Best Practices in Romanian CSR.

Ellie White a adoptat cel mai sexy look in rochie cu paiete 3D

Ellie White a avut aseara una din cele mai admirate aparitii vestimentare din cariera. Artista a participat la un eveniment monden si a uimit printr-un look desavarsit.

Cel mai vizitat obiectiv din Bucegi, Pestera Ialomitei, inchis publicului. Anumite galerii au fost inundate

Pestera Ialomitei, cel mai vizitat obiectiv din Masivul Bucegi, este inchis publicului din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile. Pestera Ialomitei, aflata in localitatea Moroeni, judetul Dambovita, pe versantul drept al Cheilor Ialomitei, la o altitudine de 1. 660 m, are mai multe galerii inundate, ceea ce duce la imposiblitatea vizitarii acesteia.

Freya, cel mai singur catel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potentiali stapani

Chiar si animalele sufera si se simt singure. insa, Freya are poate cea mai trista poveste. Catelusa, din rasa Staffordshire Bull Terrier, a ajuns la sase ani sa fie considerata cel mai singur animal din Marea Britanie. Si asta pentru ca din cei 18. 720 de vizitatori si potentiali stapani, nimeni nu s-a interesat de ea.

Cel mai eficient automobil hibrid din lume este Toyota Prius 2016

Conform unu nou studiu al celor de la Consumer Reports, cea mai eficienta masina pentru amatorii de hibriduri, cu cel mai redus consum de combustibil, este Toyota Prius 2016. in teorie, cei care au o sensibilitate pentru ecologie si vor sa faca o economie enorma in ceea ce priveste automobilul din dotare, se pot orienta [].

Cel mai ascuns secret al Magdei Palimariu. Cu cine s-a iubit prezentatoarea inainte de Piticu de la Simplu

A devenit extrem de discreta cu viata persoanala, dupa despartirea de Piticu. Si, desi in urma cu doi ani, Magda Palimariu se casatorea cu partenerul ei de viata, iata ca nu acesta era cel mai ascuns secret al prezentatoarei.

FOTO + VIDEO: Performanta remarcabila a alpinistei Dor Geta Popescu. Ea a atins varful Denali, cel mai inalt din America de Nord

Alpinista Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani, a reusit sa atinga, in data de 18 mai, varful Denali, cel mai inalt munte de pe continenul nord american, informeaza Clubul sportiv monstan Altitudine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )