Libnet.ro
watchshop.ro

17:45

Romania TV a pierdut procesul cu Raed Arafat. Anuntul surpriza, cat va plati postul din Romania

Playtech Playtech,
Romania TV a pierdut procesul cu Raed Arafat. Anuntul surpriza, cat va plati postul din Romania

Secretarul de Stat Raed Arafat s-a aflat in ultima perioada in atentia presei sia posturilor de televiziune. Unul din aceste posturi, Romania TV, a fost cel mai acerb critic al deciziilor luate de Raed Arafat. in acest cotext, seful DSU a decis sa-i trimita in judecata pentru atac la persoana. in aceasta seara seful DSU . continuă pe Playtech

Raed Arafat anunta ca a castigat un proces intentat unei televiziuni de stiri. Este vorba despre daune morale importante

Raed Arafat a anuntat, joi seara, ca a castigat in prima instanta un proces intentat postului Romania TV. Atacurile la persoana nu trebuie sa fie tolerate, a transmis Arafat. Seful DSU mai arata ca decizia instantei reflecta clar ca astfel de abordari nu mai pot fi tolerate intr-o societate civilizata.

Raed Arafat anunta ca a castigat in prima instanta un proces intentat postului Romania TV

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, RAed Arafat, anunta, joi seara, ca a castigat in prima instanta un proces intentat postului Romania TV.

Raed Arafat anunta ca a castigat un proces intentat postului Romania TV. Ce daune trebuie sa plateasca televiziunea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, anunta, joi seara, ca a castigat in prima instanta un proces intentat postului Romania TV. Atacurile la persoana nu trebuie sa fie tolerate, afirma Arafat, care precizeaza ca decizia instantei arata clar ca astfel de abordari nu mai pot fi tolerate intr-o societate civilizata. Postul tv ar trebui sa-i plateasca sefului DSU daune morale de 5. 000 de euro.

Varianta Omicron va inlocui Delta. Raed Arafat: Putem avea si alte mutatii ingrijoratoare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, sustine ca varianta Omicron a noului coronavirus va inlocui cel mai probabil varianta Delta. Putem avea si alte mutatii ingrijoratoare, a avertizat el.

Raed Arafat, avertisment crunt privind momentul in care tulpina Omicron va ajunge si in Romania: Nimeni nu va putea sa o opreasca

Raed Arafat a avertizat in cursul zilei de duminica despre contagiozitatea noii tulpinii Covid-19. Potrivit sefului DSU, tulpina Omicron va ajunge peste tot si nimeni nu va putea opri aceasta transmitere pe plan mondial. Noua tulpina africana va ajunge si in Romania Potrivit sefului DSU, nimeni nu va scapa de aceasta tulpina, avand in vedere .

Ce relatie au, de fapt, Alexandru Rafila si Raed Arafat. Abia acum s-a aflat adevarul

Care este relatia dintre Alexandru Rafila si Raed Arafat? Ministrul Sanatatii a venit cu marturii in dreptul acestui subiect. Ce a spus despre relatia dintre el si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta? Cum se inteleg Alexandru Rafila si Raed Arafat? Ministrul Sanatatii a fost intrebat cum se intelege cu Raed Arafat. Alexandru Rafila a .

Raed Arafat, despre romanii adusi cu avionul din Africa de Sud: Toate testele au fost negative

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, anunta ca toate persoanele care au venit marti, din Africa de Sud, cu avionul Tarom, sunt sanatoase. Toate testele au fost negative, a spus Arafat.

Ion Tiriac a pierdut procesul intentat Romaniei la CEDO pentru ca presa a dezvaluit afacerile sale cu statul

Ion Tiriac a primito gra lovitura de imagine. Omul de afacerea pierdut procesul intentat Romaniei la CEDO pentru ca presa a dezvaluit informatii privind contractele sale cu statul. Ce acuzatii a adus Ion Tiriac Miliardarul .

carturesti.ro

actualitate, 17:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1775 seconds )