Libnet.ro
carturesti.ro

19:30

Romania, printre tarile indemnate de CE sa puna capat tratatelor bilaterale de investitii cu alte state membre ale UE

Adevărul Adevărul,
Romania, printre tarile indemnate de CE sa puna capat tratatelor bilaterale de investitii cu alte state membre ale UE

Comisia Europeana CE) a decis sa initieze proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva Austriei, Suediei, Belgiei, Luxemburgului, Portugaliei, Romaniei si Italiei pentru ca nu au eliminat cu eficacitate din ordinea lor juridica tratatele bilaterale de investitii intra-UE TBI) la care sunt parti contractante, astfel incat acestea sa nu mai produca efecte juridice. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana ameninta Romania cu mai multe proceduri de Infrigement: mediu. eficienta energetica, calificarea profesionala sau drepturile de autor

Comisia a decis joi sa trimita Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene din doua motive: nerespectarea normelor UE privind combaterea poluarii industriale si neindeplinirea obligatiei de a adopta un program de control al poluarii atmosferice. Romaniei si Greciei au mai fost atentionate pentru netranspunerea Directivei de modificare privind eficienta energetica in legislatia nationala. Tara noastra mai este avertizata sa puna capat tratatelor bilaterale de investitii TBI) cu alte state membre ale UE.

Joe Biden defineste o strategie prin care SUA sa puna capat epidemiei SIDA pana in 2030. Rasismul, etichetat drept o amenintare la adresa sanatatii publice

Casa Alba a prezentat miercuri, cu ocazia Zilei Mondiale a luptei impotriva SIDA, o strategie al carei obiectiv este sa puna capat a epidemiei pana in 2030 in Statele Unite, relateaza AFP.

Joe Biden defineste o strategie prin care SUA sa puna capat epidemiei SIDA pana in 2030

Casa Alba a prezentat miercuri, cu ocazia Zilei Mondiale a luptei impotriva SIDA, o strategie al carei obiectiv este sa puna capat a epidemiei pana in 2030 in Statele Unite.

watchshop.ro

actualitate, 19:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1709 seconds )