Libnet.ro
UNICEF

08:45

Romania si Ungaria, cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

B1 B1,
Romania si Ungaria, cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Romania si Ungaria au inregistrat in primul semestru din acest an cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici. Pe de alta parte, cel mai ridicat nivel al pretu. continuă pe B1

Salvamontistii gorjeni au arborat tricolorul romanesc pe cele mai inalte varfuri din Muntii Valcan si Parang

Drapelul Romaniei a fost arborat de salvamontistii gorjeni pe cele mai inalte varfuri din Muntii Valcan si Parang.

Cele mai valoroase carti din Romania. Bibliotecile in care se gasesc aceste volume pretioase

Bibliotecile din Romania dispun de peste 1. 000 de titluri de incunabule, in peste 1. 500 de exemplare. Acestea sunt raspandite in intreaga tara, insa exista biblioteci care le detin intr-un numar mai mare.

O clasa de la unul dintre cele mai mari licee din Timisoara, evacuata din cauza mirosului puternic de gaz

Elevii Colegiului National C. Loga din Timisoara au fost evacuati in urma unor scurgeri de gaze care au provocat un miros puternic de gaz in interiorul scolii.

Samsung Galaxy S11 si Galaxy S11e: cum arata cele mai bune telefoane din 2020

Conform speculatiilor din piata, Samsung va lansa mai devreme anul viitor telefoanele sale de top. Din acest motiv, randarile cu Galaxy S11 si Galaxy S11e s-ar putea sa fie autentice. @Onleaks,.

Cum arata cele mai noi vagoane de dormit europene care vor circula in Europa centrala din 2022

Austriecii de la OBB au prezentat cum vor arata cele mai noi vagoane de dormit si cusetele care vor circula din 2022 intre oarse mari din Europa centrala. Sunt cele mai moderne vagoane de pe trenurile de noapte europene si ofera chiar si un fel de mini-capsule, pentru ca cei de la cuseta sa aiba intimitate. Desi trenurile de noapte s-au imputinat masiv, austriecii de la OBB isi extind brand-ul Nightjet, dar cumpara vagoane ultra-moderne pentru a atrage clienti.

Tranzactia momentului! Una dintre cele mai mari companii romanesti de materiale de constructii, preluata de elvetienii de la Sika

Grupul elvetian Sika a preluat Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructie. infiintata in anul 1993 in Oradea de catre Marcel Barbut, Adeplast are 470 de angajati si a.

HOROSCOP. Top 5 cele mai INTELIGENTE zodii. Surpriza de pe primul loc

Geniile au o anumite trasaturi care ii diferentiaza de ceilalti oameni. Afla ce sanse sunt sa ai o minte sclipitoare, in functie de zodie. Va prezentam TOP 5 cele mai intelogente zodii in ordine.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: De ce au vacile gatul lung

I: De ce au vacile oltenilor gatul mai lung? R: Ca sa mai pasca si din curtea vecinului! .

Interpretul lui Borat, despre cele mai puternice masini de propaganda din istorie: dupa aceeasi logica Facebook putea face reclama si solutiei lui Hitler

Intr-un discurs tinut joi la summitul International Leadership al Ligii Antidefaimare, unde a primit un premiu, actorul britanic de comedie Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru rolul din filmul Borat, a denuntat retele sociale precum Facebook, Twitter, YouTube ca cele mai puternice masini de propaganda din istorie, relateaza CNN.

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )