Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Romanii au la dispozitie sute de locuri de munca in Europa

Antena3 Antena3,
Romanii au la dispozitie sute de locuri de munca in Europa

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 392 locuri de munca. Romanii se pot angaja in Germania, Norvegia, Estonia, Franta, Finlanda, Polonia si Olanda. continuă pe Antena3

Un grup infractional din Romania, destructurat pentru deturnarea a sute de mii de euro din fondurile UE pentru agricultura

Un grup infractional va fi tras la raspundere in Romania pentru ca deturnare a sute de mii de euro din fonduri UE pentru agricultura destinati cultivarii rosiilor, a anuntat miercuri intr-un comunicat Oficiul European de Lupta Antifrauda, relateaza dpa. OLAF sustine ca grupul, care nu avea nicio intentie de a cultiva rosii a deturnat 850.

OLAF a descoperit un grup cu ramificatii in Romania si Italia care a deturnat sute de mii de euro din fonduri UE

Un grup infractional va fi tras la raspundere in Romania pentru ca a deturnat sute de mii de euro din fondurile UE pentru agricultura destinati cultivarii rosiilor, a anuntat miercuri intr-un comunicat Oficiul European de Lupta Antifrauda, relateaza dpa.

Sute de politisti si angajati din peniteniciare au protestat in fata Ministerului de Finante

Sute de politisti si angajati din penitenciare au protestat astazi in fata Ministerului de Finante fata de neaplicarea legii salarizarii si a pensiilor militare de stat. Acestia spun ca protestele vor continua pana cand cererile lor vor fi solutionate.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1686 seconds )