Libnet.ro
UNICEF

13:46

Rudel Obreja

Libnet Ro
Rudel Obreja trece prin clipe cumplite. Ce i-a cerut judecatorului neaparat

Rudel Obreja trece prin clipe cumplite. Ce i-a cerut judecatorului neaparat

Rudel Obreja trece prin clipe cumplite. Fostul sef al Federatiei Romane de Box a fost eliberat temporar din inchisoare, unde ispasea pedeapsa primita in dosarul Gala Bute, pentru ca are probleme de sanatate. Ce i-a cerut judecatorului neaparat, vedeti un pic mai jos. Rudel Obreja are o noua solicitare. Ce cere de urgenta instantei Acum, .

Rudel Obreja cere permisiunea sa plece din tara ca sa se trateze de cancer: Sistemul e mai eficient afara

Rudel Obreja cere permisiunea sa plece din tara, pentru a se putea trata de cancer.

fanatik.ro: Rudel Obreja trebuie sa se intoarca in inchisoare, pentru ca justitia i-a dat trei luni sa se vindece de cancer. Ce decizie a luat fostul sportiv

Fostul sef al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, este obligat sa mearga din nou la tribunal pentru a-si prelungi perioada de suspendare a executarii pedepsei de 5 ani de inchisoare, in dosarul Gala Bute. Obreja sufera de cancer pancreatic cu multiple metastaze.

Definitiv: Elena Udrea ramane in inchisoare

Inalta Curtea de Casatie si Justitie iCCJ) a respins cererile depuse de Elena Udrea si de Tudor Breazu de sesizare a Curtii Constitutionale, decizia instantei nefiind definitiva. De asemenea, magistratii inaltei Curti au respins apelurile Elenei Udrea, Tudor Breazu si Rudel Obreja impotriva respingerii contestatiei in anulare la hotararea de condamnare din luna aprilie a .

Imagini greu de privit. Rudel Obreja, de nerecunoscut, dupa ce a iesit din inchisoare ca sa se trateze de cancer FOTO

Rudel Obreja are mari probleme de sanatate, iar ultimele fotografii arata ca nu se simte deloc bine. Fostul pugilist a fost eliberat din inchisoare, conditionat, ca sa se trateze, dupa ce medicii i-au spus ca are cancer cu metastaze. A fost internat intr-un spital civil din tara. Rudel Obreja, greu de privit din cauza cancerului .

Rudel Obreja, de nerecunoscut dupa ce a iesit din inchisoare pentru a se trata de cancer

Fostul campion Rudel Obreja este de nerecunoscut dupa ce a iesit din inchisoare.

Cum arata Rudel Obreja dupa ce a iesit din inchisoare |Sotia sa face acuzatii grave

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a iesit din inchisoare pentru a se trata de o boala incurabila. in doar 4 luni de zile acesta este total schimbat. Iata cum arata acum si ce acuzatii face sotia sa, Antonia Obreja.

Sotia lui Rudel Obreja, eliberat din inchisoare pentru a se trata de cancer: Atitudinea medicului de la Jilava a fost o condamnare la moarte (FOTO)

Antonia Obreja, sotia lui Rudel Obreja, l-a acuzat pe medicul de la Penitenciarul Jilava ca a pus in pericol viata sotului ei. Fostul presedinte al Federatiei de Box ispasea o condamnare de cinci ani de inchisoare, dar a fost eliberat luna trecuta pentru tratament dupa ce, recent, a fost diagnosticat cu cancer cu metastaze.

Rudel Obreja, de nerecunoscut. Cum arata fostul presedinte al Federatiei Romane de Box dupa eliberarea din inchisoare

Rudel Obreja, de nerecunoscut. Fostul presedinte al Federatiei de Box a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Obreja a fost eliberat temporar spre finalul lunii trecute din penitenciarul Jilava, dupa ce a dezvaluit public ca sufera de cancer cu metastaze si nu primeste tratamentul medical corespunzator. Rudel Obreja a .

Conditiile din spitalul penitenciarului Rahova. La Elena Udrea mancarea se strica in doua zile

Sistemul medical al retelei nationale de penitenciare a fost din nou in centrul atentiei in ultima vreme, datorita protagonisitilor cunoscuti de catre publicul larg, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, dar si datorita fostului presedinte al Federatiei Romane de box, Rudel Obreja, noteaza Impact. ro. Rudel Obreja Lui Rudel Obreja i s-a intrerupt executarea pedepsei de .

Directorul general al ANP spune ca in cazul Rudel Obreja s-a intervenit ca la carte

Directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), Dan Halchin, a declarat, luni, ca in cazul fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja s-a intervenit potrivit cutumelor medicale din orice spital. Tribunalul Ilfov a dispus, vinerea trecuta, ca Obreja sa fie eliberat pe o perioada de trei luni din Penitenciarul Jilava, unde executa .

Adevarul despre starea de sanatate a lui Rudel Obreja: Sa vedem care sunt sansele pe care le dau medicii (exclusiv)

Rudel Obreja trece prin clipe ingrozitoare. Fostul boxer roman trebuie sa isi execute pedeapsa primita in dosarul ,,Gala Bute. Lucrurile s-au complicat pentru el atunci cand, la scurt timp dupa ce a ajuns in spatele gratiilor, a aflat ca are cancer. Acesta primeste acum ingrijirile necesare in penitenciar, insa familia isi face mari griji pentru .

Rudel Obreja, eliberat din inchisoare pentru a se trata de cancer

Tribunalul Ilfov a decis vineri ca poate fi intrerupta executarea pedepsei pentru fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Acesta a argumentat ca are cancer cu metastaze si doreste sa se trateze corespunzator. Decizia nu este definitiva.

Detinutul Rudel Obreja va fi pus in libertate trei luni pentru a se trata de cancer

Detinutul Rudel Obreja va fi pus in libertate trei luni din penitenciarul Jilava, pentru a se trata de cancer. Rudel Obreja a fost presedinte al Federatiei Romane de Box. El executa, in prezent, o pedeapsa de cinci ani de inchisoare, decisa de judecatori in dosarul Gala Bute. La data de 7 iulie 2022, Obreja a .

Rudel Obreja, eliberat din penitenciar pentru a se trata de cancer. SURSE: Decizia nu va fi contestata

Tribunalul Ilfov a decis ca fostul sef al Federatiei Romane de Fotbal, Rudel Obreja, poate fi eliberat din inchisoare pentru a se trata, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Potrivit unor sursei G4Media, decizia nu va fi contestata de DNA.

Consiliul Mondial al Boxului cere eliberarea imediata a lui Rudel Obreja: Codurile internationale interzic tortura. UPDATE Va fi eliberat

Consiliul Mondial al Boxului WBC) a cerut eliberarea imediata a lui Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, printr-o scrisoare deschisa publicata pe site-ul organizatiei. UPDATE: Tribunalul Ilfov i-a admis tot astazi solicitarea prin care acesta cere eliberarea din penitenciar pe caz de boala. Decizia nu este insa una definitiva.

Rudel Obreja, eliberat din inchisoare de Tribunalul Ilfov. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a fost diagnosticat recent cu cancer cu metastaze

Tribunalul Ilfov a decis eliberarea lui Rudel Obreja din inchisoare. Desi decizia nu este definitiva, procurorul de sedinta a fost de acord cu sentinta judecatorilor, transmite G4Media. ro. Rudel Obreja, eliberat din inchisoare de Tribunalul Ilfov pentru a se trata de cancer .

Rudel Obreja va fi eliberat din penitenciar

Rudel Obreja, condamnat in dosarul Gala Bute, alaturi de Elena Udrea, va fi eliberat din penitenciar.

WBC cere eliberarea imediata a lui Rudel Obreja, al carui drept la viata a fost profanat

Consiliul Mondial al Boxului WBC) a cerut, intr-o scrisoare deschisa publicata pe site-ul sau, eliberarea lui Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul Gala Bute.

Sa ne rugam pentru Rudel!

Diagnosticul pus de specialisti in dosarul medical al lui Rudel Obreja e crunt: cancer cu metastaze. Ca urmare, numarul crimelor comise de sistemului represiv al Binomului SRI-DNA, impus de partenerul strategic, se ridica la paisprezece. Unii au murit inainte de a fi primit sentinta: nevinovat. Marele boxer, cel care a adus prin Gala Bute audienta .

actualitate, 13:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )