Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rusesti Doisprezecelea

Libnet Ro
LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 456: Nou atac aerian asupra Kievului, respins

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 456: Nou atac aerian asupra Kievului, respins

Administratia militara de la Kiev a asigurat ca apararea antiaeriana a capitalei a respins pe deplin un nou atac masiv al dronelor rusesti asupra orasului, al doisprezecelea in mai. Rusia a atacat din nou Kievul din aer, a scris pe Telegram seful administratiei civile si militare a Kievului, Serhii Popko, adaugand ca alerta aeriana asupra .

Armata ucraineana sustine ca a respins un nou atac cu drone rusesti asupra Kievului

Administratia militara a Kievului a afirmat joi ca apararea antiaeriana a capitalei a respins integral un nou atac masiv al dronelor rusesti asupra orasului, al doisprezecelea in luna mai.

LIVE TEXT |Razboi in Ucraina. Ucraina a respins un nou atac cu drone asupra Kievului

Apararea antiaeriana ucraineana a respins un nou atac masiv al dronelor rusesti asupra capitalei, al doisprezecelea in luna mai, a anuntat joi administratia militara a Kievului.

Administratia militara a Kievului sustine ca a respins un nou atac masiv cu drone rusesti

Administratia militara de la Kiev a anuntat joi, 12 mai, ca reteaua de aparare antiaeriana a capitalei a respins complet un nou atac masiv cu drone rusesti, al doisprezecelea in aceasta luna, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Puternic atac cu drone asupra Kievului Serhi Popko, seful administratiei civile si militare a Kievului, a transmis pe Telegram ca Rusia a atacat din nou Kievul pe calea aerului. De asemenea, acesta a mai specificat ca alerta aeriana asupra orasului a durat mai mult de trei ore.

Ucraina: Armata afirma ca a respins un nou atac cu drone rusesti asupra Kievului

Administratia militara a Kievului a afirmat joi ca apararea antiaeriana a capitalei a respins integral un nou atac masiv al dronelor rusesti asupra orasului, al doisprezecelea in luna mai, relateaza AFP si Agerpres.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )