Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Rusia mentine un pret scazut pentru gazele furnizate Serbiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia mentine un pret scazut pentru gazele furnizate Serbiei

Serbia va primi gaze din Rusia la pretul de 270 de dolari pe mia de metri cubi, la fel ca in actualul contract care expira la sfarsitul acestui an, a anuntat ieri presedintele sarb, Aleksandr Vucic, in finalul intalnirii sale cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Soci, relateaza TASS, Reuters si EFE, citate de Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia mentine un pret scazut pentru gazele furnizate Serbiei. Putin: Vom ajunge la un acord si vom gasi o solutie care sa fie, fara indoiala, acceptabila

Rusia va da Serbiei gaze la pretul de 270 de dolari pe mia de metri cubi, la fel ca in actualul contract care expira la sfarsitul acestui an, a anuntat joi presedintele sarb, Aleksandr Vucic, in finalul intalnirii sale cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Soci, relateaza TASS, Reuters si EFE.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1678 seconds )