Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rutier Soferii

Libnet Ro
Amenda de 6000 de lei pentru un gest banal in trafic. Toti soferii il fac, regula din Codul Rutier mai putin stiuta

Amenda de 6000 de lei pentru un gest banal in trafic. Toti soferii il fac, regula din Codul Rutier mai putin stiuta

Un gest banal in trafic, pe care conducatorii auto il fac zilnic, cel putin o data, le poate aduce o amenda de aproape 6. 000 de lei. Putini cunosc aceasta regula din Codul Rutier, aplicata fara ezitare de oamenii legii din Marea Britanie. Un gest banal facut in trafic aduce o amenda de 6. 000 de lei .

Doua tiruri s-au ciocnit pe DN 24, in judetul Galati. Soferii au reusit sa iasa siguri din masinile avariate VIDEO

Un accident rutier in care doua tiruri au fost implicate a avut loc pe pe DN 24, in judetul Galati. Din fericire, nu sunt victime, cei doi soferi au reusit sa se autoevacueze. Circulatia este ingreunata in zona, facandu-se doar pe un singur sens.

Soferii care au prioritate in sensul giratoriu semaforizat. Semnalizarea si incadrarea corecta, potrivit Codului Rutier

Cu trecerea timpului, regulile de circulatie devin tot mai complexe, iar uneori soferii se confrunta cu dificultati in intelegerea lor corecta. De exemplu, intr-un sens giratoriu semaforizat, exista unele neclaritati cu privire la acordarea prioritatii si stabilirea ordinii de trecere.

CNAIR, anunt important pentru soferi: Pot intoarce acum sub pasajul rutier de pe DN 1 (VIDEO)

CNAIR a facut un anunt important pentru soferi! Sub pasajul rutier de pe DN 1, in drum spre Aeroportul Otopeni, va fi deschisa o zona ce permite soferilor sa se intoarca in sensul opus. Anuntul facut de CNAIR Soferii care circula pe DN1 sensul Bucuresti Ploiesti si doresc sa se intoarca spre Bucuresti nu vor mai fi nevoiti sa intre in sensul giratoriu existent sub pasajul rutier.

Soferii pot intoarce acum sub pasajul rutier de pe DN 1 |Anuntul a fost facut de CNAIR

Veste buna pentru soferi! O zona ce permite soferilor sa se intoarca in sensul opus a fost realizata sub pasajul rutier de pe DN 1, in drum spre Aeroportul Otopeni.

Indicatorul rutier care bulverseaza soferii din Romania. Ce trebuie sa faci, de fapt, cand vezi sageata alba?

Cunoasterea semnelor de circulatie este esentiala pentru orice conducator auto. Din pacate, multi nu au retinut semnificatia tuturor indicatoarelor. Unele dintre ele se aseamana si sunt incurcate. Dumneavoastra stiti ce semnifica sageata alba? O singura sageata alba, doua indicatoare diferite Toti cei care doresc sa obtina permisul de conducere trebuie sa cunoasca toate indicatoare de .

Vehiculele care vor putea circula fara trusa de prim ajutor in Romania. Se schimba legea din Codul Rutier

Trusa de prim ajutor este esentiala in orice autovehicul, iar legea ne obliga sa o avem mereu la noi. Asa stiu toti soferii, dar o noua lege din Codul Rutier spune ca pot fi si exceptii, iar trusa nu mai este obligatorie. Trusa de prima ajutor nu mai este obligatorie pentru toate vehiculele Guvernul a .

Proiect: Soferii care primesc amenda de circulatie vor plati mai mult pentru asigurarea auto obligatorie

Soferii care sunt amendati in trafic ar putea sa plateasca mai mult pentru asigurarea auto obligatorie, pentru ca prezinta un risc mai mare de a produce un accident rutier, potrivit unui proiect al Guvernului. Proiectul propus de Guvernul Romaniei Potrivit acestuia, soferii cu istoric pozitiv vor plati cu 50% mai putin pentru o asigurare auto. in schimb, cei indisciplinati vor plati aproape dublu pentru RCA.

Proiect: Soferii care primesc amenda de circulatie vor plati mai mult pentru asigurarea auto obligatorie

Soferii care sunt amendati in trafic ar putea sa plateasca mai mult pentru asigurarea auto obligatorie, pentru ca prezinta un risc mai mare de a produce un accident rutier, potrivit unui proiect al Guvernului. Proiectul propus de Guvernul Romaniei Potrivit acestuia, soferii cu istoric pozitiv vor plati cu 50% mai putin pentru o asigurare auto. in schimb, cei indisciplinati vor plati aproape dublu pentru RCA.

Codul Rutier 2024 vine cu modificari importante la radare, legalitatea detectoarelor de radar. Ce trebuie sa stie soferii din Romania

Anul 2024 aduce schimbari semnificative in Codul Rutier din Romania, care vizeaza atat utilizarea radarelor de catre Politia Rutiera, cat si legalitatea detectoarelor de radar. O propunere legislativa recent adoptata tacit de Senat vizeaza sa faca mai transparente practicile de supraveghere a vitezei pe drumurile publice, modificand OUG 1952002 privind circulatia pe drumurile publice. Transparenta .

Amenzile prevazute de lege pentru soferii care dau flash-uri. Cand se folosesc aceste semnale vizuale si ce prevede Codul Rutier

Soferii folosesc flash-urile pentru comunicarea cu ceilalti participanti la trafic, fie ca incearca sa le semnaleze un pericol sau sa isi exprime nemultumirea, potrivit Promotor. ro. Unii soferi pot considera flash-urile o agresiune. Studiul Atitudini sociale privind riscul in trafic in 2022 al Politiei Romane a aratat ca majoritatea soferilor au fost agresati in trafic de alti conducatori auto, iar unii dintre ei au identificat agresiunea in trafic sub forma claxoanelor puternice si a flash-urilor repetate.

Se schimba perioada de valabilitate a permiselor auto. Soferii care vor fi obligati sa schimbe carnetul la doi ani

Senatul Romaniei a aprobat recent o modificare a legislatiei privind circulatia rutiera, care va afecta durata de valabilitate a permiselor auto pentru anumite categorii de soferi.

Cum circuli corect in sensul giratoriu si eviti amenzi usturatoare. Toti soferii trebuie sa stie schimbarea din Codul Rutier 2024

Noua regula a sensului giratoriu. Cum se circula corect acum, multi soferii inca nu stiu

Codul Rutier 2024 prevede mai multe schimbari la nivelul regulilor ce se aplica in cazul soferilor. Multi nu stiu ca, in prezent, legea stabileste noi indicatii pentru circulatia in sensul giratoriu. Afla in randurile de mai jos cum trebuie sa procedeze conducatorii de vehicule. Ce este sensul giratoriu, potrivit Codului Rutier S-au schimbat regulile de .

Amenda de pana la 3.300 de lei pentru soferii care fac asta in trafic, Codul Rutier este clar. Ramai si fara permis de conducere pana la 150 de zile

Ce se intampla cu permisele auto in Romania. Soferii trebuie sa afle ultima schimbare din Codul Rutier

Ce se intampla cu permisele auto in Romania. Schimbarile care ii vizeaza pe toti conducatorii auto. Zilele trecute, senatul a aprobat un proiect de lege ce aduce modificari substantiale in cadrul Codului Rutier. Ce prevede acesta si cum ii afecteaza pe soferi? Ce se intampla cu permisele auto in Romania Se anunta schimbari importante pentru .

Milioane de soferi romani, vizati de o noua modificare in Codul Rutier cu privire la permisele de conducere

O noua modificare a Codului Rutier cu privire la permisele auto ii vizeaza pe toti soferii din Romania.

Vesti bune pentru soferi. Iata cum poti afla online cate puncte de penalizare ai acumulat. Tot istoricul rutier il poti accesa de pe aceste platforme

Vesti bune pentru soferi. Acum pot afla si online numarul de puncte acumulate si ce sanctiuni de circulatie au primit. Conform legislatiei in vigoare, toti soferii au dreptul de a afla istoriculsanctiunilor de circulatie, informeaza site-ul promotor. ro. in urma cu ceva timp, soferii puteau afla numarul de puncte acumulate doar daca depuneau fizic o cerere la ghiseu, la Politie.

Cand este legal sa treci pe galben la semafor. Detaliul din Codul Rutier pe care orice sofer trebuie sa il stie

Dupa cum bine stiu toti soferii, sau ar trebui sa stie, semaforul are trei culori, rosu, galben si verde, fiecare insemnand o regula de circulatie stricta. Dar, din varii motive, exista posibilitatea ca multi sa nu stie cand este legal sa treci pe galben la semafor. Citeste mai departe si afla si tu detaliul din .

Cum trebuie sa depaseasca soferii biciclistii. Nu mai e valabila recomandarea distantei de 1,5 metri

Nu multi soferi stiu cum trebuie sa depaseasca biciclistii intalniti in trafic sau respecta legea. Nu mai e valabila recomandarea distantei de 1,5 metri. Codul Rutier s-a schimbat din 2021. Exista o regula clara, in functie de viteza de deplasare a autovehiculului. Depasirea este una dintre cele mai riscante manevre efectuate in trafic si, prin urmare, una dintre principalele cauze ale accidentelor grave.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )