Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Cu ce s-a ocupat Sfanta Parascheva toata viata, de fapt. Asta a facut inca de la varsta de 10 ani

Playtech Playtech,
Cu ce s-a ocupat Sfanta Parascheva toata viata, de fapt. Asta a facut inca de la varsta de 10 ani

Sfanta Parascheva, cunoscuta si ca ocrotitoarea Moldovei este sarbatorita an de an, de crestinii ortodocsi pe data de 14 octombrie 2021. in acest an, aceasta sarbatoare va pica joi. Iata ce meserie a avut de fapt Sfanta Parascheva. Sfanta Parascheva cu ce s-a ocupat inca de la varsta de 10 ani S-a nascut la . continuă pe Playtech

Ce este bine sa dai de pomana de Sfanta Parascheva. Toata lumea face aceste pachete

Crestinii ortodocsi o sarbatoresc pe data de 14 octombrie pe Sfanta Parascheva. Potrivit traditiilor si obiceiurilor, in aceasta zi este bine sa se dea de pomana diferite alimente, de sufletul celor adormiti. Iata ce este bine sa dai de pomana de Sfanta Parascheva. Toata lumea face aceste pachete. Sfanta Parascheva ce pachete este bine .

Sfanta Parascheva, cel mai mare pelerinaj organizat in pandemie. Ce spun credinciosii?

Sfanta Parascheva 2021. La Liturghia de astazi din zona centrala vor putea participa maximum 2. 000 de credinciosi, pe scaunele amplasate langa scena. Numar tot mai mare de pelerini la racla cu moastele Sfintei Parascheva Pelerinii trebuie sa poarte masca de protectie, iar cei care nu au primesc din partea organizatorilor. De asemenea, au fost amenajateculoare .

Cum congelezi corect porumbul, de fapt. Asta e cea mai eficienta metoda

Cum poti sa congelezi in mod corect porumbul? Poti sa te bucuri de leguma aceasta delicioasa si intr-un sezon extra. Iata care este cea mai eficienta metoda pentru a face acest lucru! Cum sa congelezi porumbul in mod corect? Porumbul este adorat de multi dintre romani. Pentru cei care il iubesc si ar vrea sa-l .

Superstitii de Sfanta Parascheva. Cum sunt pedepsiti cei care munscesc pe 14 octombrie, ce trebuie sa imparti

Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta si sub denumirea de Sfanta Vineri, este sarbatorita in tara noastra in fiecare an, la 14 octombrie. Se pune ca in aceasta zi este interzis sa calci, sa cosi, sa faci mancare sau alte treburi in gospodarie, daca vrei sa eviti durerile de cap.

Credinta si traditia de Sfanta Parascheva, mai puternice decat pandemia FOTO

Zeci de mii de credinciosi s-au inchinat si in acest an la racla cu moastele Sfintei Parascheva, pastrand traditia de sute de ani a pelerinajului de la Iasi, intr-o perioada critica din cauza pandemiei de COVID. Momentul culminant a fost in ziua de 14 octombrie, cand pelerinii au primit sarmale.

Imagini incredibile de la pelerinajul de la Sfanta Parascheva: A adus masti pe care le-a atins de moaste si le duce acasa pentru noroc.

Imagini incredibile surprinse in timpul pelerinajului de la Iasi, la racla cu moastele Sfintei Parascheva. Cei de la TVR Iasi au surprins o femeie venita din Italia in Romania ca sa participe la pelerinaj. Ignorand .

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )