Libnet.ro
UNICEF

09:15

Saint Patricks Day: cei mai sexy irlandezi celebri in kilt

Adevărul Adevărul,
Saint Patricks Day: cei mai sexy irlandezi celebri in kilt

Astazi, 17 martie, este ziua Sfantului Patrick. E drept ca noi n-avem nimic de sarbatorit cu aceasta ocazie, dar tot la fel de adevarat este ca suntem fascinati de aceasta traditie irlandeza, cu tot cu festivitatile aferente. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO. Cum se sarbatoreste Saint Patricks Day la Dublin

Saint Patricks Day, Ziua Nationala a Irlandei, este sarbatorita in toata lumea pe 17 Martie. in orice loc al lumii, acolo unde exista o comunitate de irlandezi, dar mai ales in marile orase ale lumii, au loc parade fastuoase.

Thomas Ryde, selectionerul nationalei de handbal feminin a Romaniei: Avem nevoie de o viziune ca vom deveni cei mai buni din lume

Thomas Ryde a oferit primul interviu in calitate de antrenor al nationalei de handbal feminin a Romaniei. Tehnicianul suedez a vorbit despre ce isi doreste pe termen scurt si unde vrea sa ajunga alaturi de Cristina Neagu si compania. Avem nevoie de o viziune ca vom deveni cei mai buni din lume, a precizat Ryde.

Noul selectioner al nationalei de handbal: Trebuie sa credem ca putem deveni cei mai buni din lume

Thomas Ryde, noul selectioner al primei reprezentative de handbal feminin a Romaniei, a spus ca tricolorele si romanii, in general, au nevoie de mentalitatea ca pot deveni cei mai buni din lume.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai competenti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru Guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Trendsetteri de mici! Top 11 cei mai stylish copii de pe Instagram!

Poate parea greu de crezut, insa poti deveni trendestter chiar daca abia ai implinit. 3 anisori! O demonstreaza din plin acesti copii care afiseaza, pe Instagram, cele mai cool tinute! .

GALERIE FOTO. Top 10 tendinte de primavara 2015, inspirate de la cei mai celebri creatori de moda

Primavara aceasta se poarta imprimeurile florale sau abstracte, tinutele lejere, rochiile vaporose si semitransparente, franjurile si denimul, conform Vogue. com. Urmariti clasamentul tendintelor care au avut cel mai mare impact pe pasarelele din New York, Londra, Paris si Milano, la prezentarile colectiilor de primavara/vara 2015 ale caselor celebre de moda, intre care Chanel, Valentino, Giambattista Valli, Dolce Gabbana si Gucci.

SONDAJ Romanii sunt cei mai eurooptimisti din UE: 6 din 10 se considera cetateni europeni si apreciaza valorile comunitare

Atasamentul fata de UE al romanilor este cel mai ridicat din tarile membre, arata datele ultimului Eurobarometru, prezentate luni de Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. Potrivit sondajului, 58% dintre romani se declara atasati de Uniunea Europeana, procent ce ne situeaza peste media europeana de 45%, alaturi de tari precum Franta 51%), Germania 49%) si Polonia 59%).

TOP: Cei mai mari exportatori de arme din lume. China devanseaza Germania si urca pe locul trei

China a devansat Germania in topul celor mai mari exportatori de arme din lume, in timp ce Statele Unite raman pe primul loc. Volumul comertului international cu arme conventionale a crescut cu 16% in ultimii cinci ani, potrivit unui studiu publicat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )