Libnet.ro
carturesti.ro

06:30

Salariatii din invatamant vor intra in greva saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
 Salariatii din invatamant vor intra in greva saptamana viitoare

Salariatii din invatamant vor intra in greva de avertisment miercuri, 19 ianuarie, anunta Federatia Sindicatelor Libere din invatamant si Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret. continuă pe Antena3

MIERCURI Salariatii din invatamant, membri de sindicat, vor intra in greva de avertisment

Salariatii din invatamant, membri de sindicat, vor intra in greva de avertisment miercuri, 19 ianuarie 2022, potrivit unui comunicat al Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant si Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret.

Salariatii din invatamant (membri de sindicat) vor face miercuri o greva de avertisment de doua ore Cele 6 revendicari

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant si Federatia Sindicatelor din Educatie SPIRU HARET au hotarat, in baza rezultatelor referendumului desfasurat in perioada 17 decembrie 2021 14 ianuarie 2022, declansarea unei greve de avertisment miercuri, 19 ianuarie 2022, cu incetarea lucrului in unitatile si institutiile de invatamant unde exista membri de sindicat ai F. SPIRU HARET si F. , in intervalul orar 11:00-13:00, se arata intr-un comunicat al sindicalistilor, remis HotNews. ro. Protestul membrilor celor doua organizatii sindicale este cauzat de refuzul guvernantilor de a purta negocieri cu reprezentantii federatiilor sindicale din educatie, se mai arata in document.

Greva de avertisment in invatamant, saptamana viitoare. CALENDARUL

Angajatii din sistemul de invatamant preuniversitar organizeaza greva de avertisment, saptamana viitoare, la nivel national. La greva de avertisment se va desfasura in toate unitatile de invatamant unde lucreaza membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) si ai Federatiei Sindicatelor din Educatie FSE) Spiru Haret. Calendarul grevei din invatamant Potrivit unei adrese a FSLI .

POPESCU: Saptamana viitoare dorim sa iesim cu OUG pentru aprobarea masurilor ce vor fi luate in contextul preturilor la energie

Ordonanta de Urgenta cu masurile ce vor fi luate in contextul preturilor ridicate la energie ar putea fi aprobata saptamana viitoare, a declarat miercuri ministrul Energiei, Virgil Popescu, la finalul sedintei de Guvern.

Noi masuri in privinta facturilor uriase, luate saptamana viitoare in Guvern

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri, dupa sedinta de Guvern ca toate masurile privind schemele de ajutor a consumatorilor afectati de scumpirea energiei vor fi adoptate intr-o sedinta de Guvern de saptamana viitoare. Avem o serie de masuri in lucru pe care vrem sa le adoptam saptamana viitoare. Ma refer la toate masurile deja .

Epidemiolog celebru, anunt infricosator pentru romani. Tulpina care va provoca majoritatea spitalizarilor si deceselor, incepand de saptamana viitoare: Avem confirmarea oficiala

Cercetatorul Octavian Jurma trage un mare semnal de alarma privind cresterea spitalizarilor si a deceselor cauzate de tulpina dominanta in Romania. Potrivit specialistilor, Omicron si-a castigat acest statut, astfel ca, majoritatea infectiilor si formelor grave au sanse mari sa fie generate de aceasta noua varianta. Potrivit epidemiologului, exista si o veste buna, si anume, aceea .

Protest la Guvern: Angajatii din invatamant sunt nemultumiti ca nu au fost majorate salariile conform legislatiei

Actiuni de protest ample vor fi organizate joi in fata sediului Guvernului si in fata sediilor PSD si PNL, de catre federatiile sindicale din invatamant. Angajatii din invatamant sunt nemultumiti fata de faptul ca Executivul .

Sinaia si Azuga, in scenariul rosu. Restrictiile vor intra in vigoare joi

Sinaia si Azuga au intrat oficial in scenariul rosu, avand rate de infectare mai mari de 3 la mia de locuitori, iar autoritatile prahovene au stabilit ca restrictiile aferente acestei situatii vor intra in vigoare .

Angajatii din invatamant protesteaza joi la Guvern fata de neaplicarea prevederilor Legii salarizarii

Cele trei federatii sindicale din educatie organizeaza joi actiuni de protest in fata sediului Guvernului si in fata sediilor PSD si PNL, pentru a transmite nemultumirea angajatilor din invatamant fata de faptul ca Executivul nu a majorat salariile acestora conform legii 1532017, potrivit unui comunicat remis miercuri de organizatiile sindicale, scrie Agerpres. Actiunile sunt organizate de Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI), Federatia Sindicatelor din Educatie FSE) Spiru Haret si de Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, care reprezinta peste 300. 000 de salariati din invatamant.

ASTAZI Angajatii din invatamant protesteaza la Guvern fata de neaplicarea prevederilor Legii salarizarii

Cele trei federatii sindicale din educatie organizeaza astazi actiuni de protest in fata sediului Guvernului si in fata sediilor PSD si PNL, pentru a transmite nemultumirea angajatilor din invatamant fata de faptul ca Executivul nu a majorat salariile acestora conform legii 1532017, potrivit unui comunicat remis ieri de organizatiile sindicale.

watchshop.ro

actualitate, 06:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1699 seconds )