Libnet.ro
carturesti.ro

15:30

Salariul minim in UE merge mai departe

Hotnews Hotnews,
 Salariul minim in UE merge mai departe

Procedura pentru adoptarea salariului minim european merge mai departe: plenul Parlamentului European a aprobat inceperea negocierilor cu Consiliul Uniunii Europene pentru viitoarea directiva UE care va reglementa cadrul european pentru a garanta un salariu minim corect si adecvat tuturor lucratorilor din UE. continuă pe Hotnews

Un angajat nu va putea primi salariul minim pe economie mai mult de 2 ani. Ce obligatii are angajatorul

Un angajat nu va putea primi salariul minim pe economie mai mult de 2 ani, timp in care angajatorul are o serie de obligatii de indeplinit.

Programul de guvernare: Salariul minim brut va fi 2550 lei

Programul de guvernare depus marti in Parlament de prim-ministrul desemnat Nicolae Ciuca prevede o crestere pentru salariul minim brut la valoarea de 2. 550 de lei din 1 ianuarie 2022. Documentul mentioneaza si limitarea duratei de aplicare a salariului minim pentru o persoana la maximum 24 de luni, timp in care angajatorul va beneficia de sprijin .

Nicolae Ciuca: Pensiile vor fi indexate cu aproximativ 10%. Salariul minim brut va creste de la 2.550 de lei Ce a mai spus premierul desemnat despre pachetul de masuri sociale (VIDEO, GALERIE FOTO)

Pensiile vor fi indexate cu aproximativ 10%, iar salariul minim brut va creste la 2. 550 de lei, a anuntat Nicolae Ciuca, candidatul la functia de prim-ministru, marti seara, dupa ce a depus programul de guvernare .

KELEMEN HUNOR: Vor fi bani la buget pentru pensii, alocatii, pentru a creste salariul minim

Vicepremierul interimar, Kelemen Hunor, presedinte al UDMR, a dat ieri asigurari ca vor exista bani la buget pentru pensii, alocatii si pentru a creste salariul minim si totodata ca in 2022 nu vor exista taxe in plus, potrivit Agerpres.

Circa 200.000 de lei, cea mai mare factura pentru tratamentul unui pacient COVID. Cand accesul bolnavilor cronic va fi liber, nu vor mai fi bani in alte state, nevaccinatii sunt obligati sa-si plateasca spitalizarea

Nu mai putin de 200. 000 de lei e cea mai mare factura pentru tratamentul unui pacient COVID-19, un barbat nevaccinat care a fost internat doua luni la Terapie Intensiva, unde a si murit. Medicii atrag .

Ministerul Muncii sustine ca nu mai sunt bani pentru pensiile si alocatiile din luna decembrie 2021. Turcan: Citu s-a preocupat doar sa dea bine in postarile pe Facebook

Ministerul Muncii afirma ca nu mai sunt bani pentru plata pensiilor si a alocatiilor din luna decembrie 2021. Mai exact, incepand cu data de 26 noiembrie, nu vor mai fi bani pentru plata acestora, ministrul .

Ministerul Muncii afirma ca nu mai sunt bani pentru pensiile si alocatiile din decembrie

Incepand cu data de 26 noiembrie nu mai sunt bani pentru plata pentru luna decembrie a pensiilor, a alocatiilor si a altor compensatii, printre care si cele pentru facturile de energie, in cazul in care Ministerul Finantelor nu aproba suplimentarea bugetului ministerului cu aproape 3 miliarde de lei, arata un document al Ministerului Muncii, potrivit Economedia.

SALARIUL MINIM LA NIVELUL UE: Parlamentul European a aprobat inceperea negocierilor cu Consiliul

Deputatii europeni au dat unda verde astazi pentru inceperea negocierilor cu Consiliul UE privind o directiva care va garanta tuturor lucratorilor din Uniune un salariu minim corect si adecvat. Negocierile pot incepe de indata ce Consiliul isi aproba propria pozitie, potrivit Agerpres.

PE indeamna statele membre sa adopte salariul minim european

Deputatii europeni au dat unda verde joi pentru inceperea negocierilor cu Consiliul UE privind o directiva care va garanta tuturor lucratorilor din Uniune un salariu minim corect si adecvat. Negocierile pot incepe de indata ce Consiliul isi aproba propria pozitie.

watchshop.ro

actualitate, 15:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1883 seconds )