Libnet.ro
UNICEF

11:46

Salariului Salariul

Libnet Ro
Cati bani vor primi romanii in mana de la 1 ianuarie, cand salariul minim brut va creste la 3.000 de lei

Cati bani vor primi romanii in mana de la 1 ianuarie, cand salariul minim brut va creste la 3.000 de lei

Guvernul a reusit sa ajunga la o prima intelegere cu sindicatele si patronatele in privinta salariului minim.

Cat va fi salariul minim din 1 ianuarie. Guvernul si reprezentantii patronatelor si sindicatelor au ajuns la un acord

Guvernul Ciuca si partenerii sociali au ajuns la un acord privind salariul minim, in cadrul reuniunii Consiliului National Tripartit care a avut loc joi, la Palatul Victoria. Decizia Guvernului privind cresterea salariului minim .

Salariul minim va fi majorat la 3.000 de lei, de anul viitor

Salariul minim va creste la 3. 000 de lei, din care 200 de lei neimpozibili, a stabilit joi dupa-amiaza Consiliului National Tripartid. Consiliul National Tripartid pentru Dialog Social a avut loc joi dupa-amiaza, in prezenta premierului Nicolae Ciuca, potrivit mediafax. ro. in cadrul acesteia s-a discutat despre majorarea salariului minim. Surse politice sustin ca s-a decis majorarea .

Salariul minim de 3.000 de lei in 2023, din care 200 de lei vor fi scutiti de taxe

Liderii guvernamentali au ajuns la un consens pe tema majorarii salariului minim. Potrivit Guvernului, salariul minim va fi majorat la 3000 de lei, 200 de lei fiind scutiti de taxe. De asemenea, salariul minim pentru sectorul constructiilor va ajunge la 4. 000 de lei.

PSD: Majorarea salariul minim din ianuarie, necesara pentru inscrierea in calendarul adoptarii salariul minim european

PSD sustine ca majorarea salariului minim brut, la 3. 000 de lei, de la 1 ianuarie 2023, este necesara pentru inscrierea Romaniei in calendarul implementarii Directivei privind salariile minime adecvate in Uniunea Europeana, adoptata de Consiliul European in octombrie 2022.

PSD: Salariul minim din Romania trebuie majorat pentru incadrarea in modelul de salarizare european

PSD considera ca abordarea clasei politice din Romania in privinta majorarii salariului minim trebuie sa tina cont de modelul de salarizare deja adoptat la nivelul Uniunii Europene.

Cati bani vor primi, de fapt, angajatii, de la 1 ianuarie, cand salariul minim brut va creste la 3.000 de lei

Statul pregateste o majorare a salariului minim pe economie, de la 1 ianuarie 2023, la 3. 000 de lei brut.

Blocaj in coalitie pe tema salariului minim. Nu se mai discuta de o majorare la 3.000 de lei din 1 ianuarie

Discutiile dintre liderii PSD, PNL si UDMR pe tema majorarii salariului minim la 3. 000 de lei s-au blocat. Ce s-ar putea intampla cu salariul minim de la 1 ianuarie .

Noutati alarmante pentru soferi: punctul de amenda s-ar putea dubla la inceputul anului

Din ianuarie 2023, salariul minim brut pe tara se va majora la 3. 000 de lei, potrivit unui proiect de HG pus in dezbatere publica de Ministerul Muncii; odata cu majorarea salariului minim, in conformitate cu legislatia in vigoare, ar putea creste si punctul-amenda pentru sanctiunile rutiere.

Vouchere de vacanta si pentru angajatii la privat? PNL vrea tichete platite de stat pentru toata lumea

Ministerul Muncii anunta ca de la 1 ianuarie noi vouchere de vacanta, in valoare de 3. 000 de lei, vor ajunge la bugetari. Noua valoare este calculata pe baza salariului de baza majorat. Conform HG, salariul minim brut va creste in decembrie la 3. 000 de lei brut. Dar, partenerii de coalitie din PNL vor o modificare .

Sute de lei in plus pentru milioane de romani, de la 1 ianuarie 2023: anuntul oficial despre salariul minim pe economie

In ultimele luni au existat mai multe speculatii legate de majorarea salariului minim pe economie. La momentul de fata, lucrurile se pare ca au fost batute in cuie, iar aproximativ 2,1.

Bani mai multi pe card de la 1 ianuarie 2023 pentru romani. Ce categorii se incadreaza la cresterea salariului

Ministerul Muncii a supus dezbaterii publice proiectul HG pentru salariul minim brut pe tara garantat in plata. Cat va fi salariul minim de la 1 ianuarie pentru 2,1 milioane de romani.

Cat castiga statul din munca fiecarui roman platit cu salariul minim. Sumele sunt uriase

Cresterea salariului minim pe economie, incepand cu 1 ianuarie 2023, ar aduce castiguri semnificative si pentru bugetul de stat.

Salariul minim urca la 3.000 de lei, dar nu sunt bani in mana: care e, de fapt, cresterea reala, cat vei primi in plus, in portofel

Vesti nesperat de bune pentru romanii care activeaza in campul muncii pe salariul minim pe economie. Ministerul Muncii a decis sa propuna, oficial, majorarea salariului minim brut pe tara la.

Salariul minim creste la 3.000 de lei. Ce contributii sociale vom plati din ianuarie

Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica proiectul de Hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, prin care propune majorarea de la 2. 550 lei la 3. 000 lei.

Marcel Ciolacu: O sa venim cu un pachet social, cu un pachet economic foarte clar pe anul viitor Ce a spus liderul PSD despre cresterea pensiilor si a salariului minim

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca, pentru anul viitor, coalitia de guvernare va veni cu un pachet economic foarte clar. Liderul social-democratilor a mai promis ca vor creste pensiile si salariul minim pe economie, iar persoanele cu venituri mici vor primi ajutoare suplimentare. Marcel Ciolacu, despre cresterea pensiilor si bugetul pe anul viitor .

Cresterea salariul minim la 3.000 de lei va fi discutata in Consiliul Tripartit

Cresterea salariului minim la 3. 000 de lei, de la 1 ianuarie 2023, va fi discutata miercuri in Consiliul Tripartit, a declarat marti ministrul Muncii, Marius Budai.

Majorare voluntara a salariului minim |Doar 9 lei pe zi in plus pentru angajati

Doar 230 de mii de romani, dintre cei un milion care sunt platiti cu salariul minim, au primit majorarea voluntara de 200 de lei. Asta inseamna ca fiecare angajat care a primit majorarea a obtinut 9 lei in plus la fiecare zi de munca.

Aproape toti candidatii vor sa stie salariul inca de la aplicare, dar numai 27% din companii il anunta

Procentul candidatilor interesati de cuantumul salariului oferit de noul job a ajuns la 98%, potrivit unei cunoscute platforme de recrutare.

Se intampla cu salariul minim in Romania, cu pensiile: este inevitabil, anuntul de la Guvern pentru toti romanii

Premierul Nicolae Ciuca anunta schimbari majore in privinta banilor pensionarilor romani, dar si asupra salariului minim pe economie. Traim vremuri in care costul traiului este foarte.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1635 seconds )