Libnet.ro
UNICEF

14:45

Salvatori Turcia

Libnet Ro
Doliu urias in lumea sportului! A murit la 31 de ani sub daramaturile din Turcia

Doliu urias in lumea sportului! A murit la 31 de ani sub daramaturile din Turcia

Doliu urias in lumea sportului! Un fotbalist cunoscut a murit la 31 de ani sub daramaturile din Turcia, produse in urma cutremurelor de pe data de 6 februarie. Trupul neinsufletit al sportivului a fost descoperit si ridicat la suprafata de catre echipele de salvatori sambata, 18 februarie. Ce a transmis purtatorul de cuvant al jucatorului .

A doua echipa de salvatori romani s-a intors acasa din Turcia

A doua echipa de salvatori romani care a plecat in Turcia sa participe la cautarile victimelor cutremurelor a revenit acasa.

A doua echipa de salvatori romani din Turcia se intoarce in tara

Doua aeronave apartinand Fortelor Aeriene Romane, un C-130 Hercules si un C-27J Spartan, executa, astazi, o misiune de transport aerian pe ruta Gaziantep Turcia) - Otopeni.

A doua echipa de salvatori romani din Turcia se intoarce in tara

Doua aeronave apartinand Fortelor Aeriene Romane, un C-130 Hercules si un C-27J Spartan, executa, vineri, o misiune de transport aerian pe ruta Gaziantep Turcia) - Otopeni, pentru intoarcerea in tara a celei de-a doua echipe de cautare-salvare, care a fost dislocata in data de 8 februarie.

Prima echipa de salvatori romani s-a intors acasa. Au fost intampinati cu flori si aplauze pe aeroport de turcii din Romania

Primii salvatori romani trimisi in Turcia la 06 februarie s-au intors acasa. Ei au desfasurat activitati de cautare si salvare in sprijinul autoritatilor si comunitatilor locale grav afectate de seria seismelor care au generat importante pierderi de vieti si pagube materiale insemnate. Doua aeronave de transport C-27J Spartan, ale Fortelor Aeriene Romane, au executat, miercuri, o misiune de transport aerian pe ruta Hatay, Turcia Otopeni, pentru intoarcerea acasa a primei echipe RO-USAR, a medicilor si asistentilor SMURD, a anuntat Ministerul Apararii Nationale.

Primii salvatori romani trimisi in Turcia s-au intors acasa. Nicolae Ciuca: Ati reusit sa redati speranta unor oameni deznadajduiti

Prima echipa RO-USAR, dislocata in 6 februarie in Turcia, in urma cutremurelor care au afectat tara, s-a intors miercuri noaptea in Romania.

Prima echipa de salvatori romani s-a intors din Turcia. A fost intampinata pe aeroport de mai multi oficiali romani VIDEO

Prima echipa de salvatori romani care s-a deplasat in Turcia dupa cutremurul din 6 februarie a revenit, miercuri seara, in Romania. Ei au fost asteptati pe aeroport de premierul Nicolae.

Doi frati au fost salvati de sub daramaturile din Turcia! Alimentul care i-a ajutat sa supravietuiasca aproape 200 de ore

Doi frati au fost descoperiti de salvatori printre ruinele din Turcia, la aproape 200 de ore de la cutremurele devastatoare. Acestia au reusit sa ramana in viata datorita unui aliment pe care l-au impartit.

Prima echipa a salvatorilor romani care au intervenit in Turcia revine acasa

Prima echipa RO-USAR, dislocata in 6 februarie in Turcia, in urma cutremurelor care au afectat tara, se intoarce miercuri in Romania.

O noua echipa de caini salvatori din Romania a ajuns in Turcia |O safie un impact emotional foarte mare

Sase caini salvatori din Craiova, special antrenati pentru a gasi oameni ingropati sub daramaturi participa la misiunile de salvare din regiunile afectate de cutremurul din Turcia.

Salvari miraculoase la o saptamana dupa cutremurele care au zguduit Turcia si Siria

Echipele de salvatori au reusit, in mod miraculos, sa scoata de sub daramaturi supravietuitori ai cutremurelor catastrofale care au zguduit acum o saptamana partea central-sudica a Turciei si nord-vestul Siriei.

Salvari miraculoase la o saptamana dupa cutremurele devastatoare din Turcia si Siria VIDEO

Echipele de salvatori au reusit, in mod miraculos, sa extraga de sub daramaturi supravietuitori ai cutremurelor catastrofale care au lovit sudul Turciei si Siria vecina, la o saptamana dupa producerea acestora, noteaza Agerpres. Aceste salvari sunt nesperate pentru ca s-au produs cu mult dupa expirarea perioadei initiale de 72 de ore, considerata cruciala pentru sansele .

VIDEO Noi salvari miraculoase in Turcia, la aproape o saptamana de la cutremur. Copii scosi de sub daramaturi si dupa 150 de ore Bilantul total al mortilor a trecut de 33.000

La aproape o saptamana de la cutremurele devastatoare care au lovit Turcia si Siria vecina, echipele de salvatori inca reusesc sa scoata de sub daramaturi oameni in viata. Dar sansele de a gasi alti supravietuitori scad dramatic, in conditiile in care bilantul celor care si-au pierdut viata in urma seismelor a trecut de 33.

VIDEO: Un bebelus a fost scos viu dintre daramaturile cutremurului din Turcia

Un bebelus in varsta de sapte luni a fost scos in viata de salvatori sambata 11 februarie) din daramaturile unui cutremur mortal, dupa ce 139 de orea fost prins sub daramaturi, se arata intr-o inregistrare video difuzata de municipalitatea metropolitana din Kocaeli. Strigate slabe au putut fi auzite de sub daramaturi, in timp ce echipele .

VIDEO: Un bebelus a fost scos viu dintre daramaturile cutremurului din Turcia

Un bebelus in varsta de sapte luni a fost scos in viata de salvatori sambata 11 februarie) din daramaturile unui cutremur mortal, dupa ce 139 de orea fost prins sub daramaturi, se arata intr-o inregistrare video difuzata de municipalitatea metropolitana din Kocaeli. Strigate slabe au putut fi auzite de sub daramaturi, in timp ce echipele .

Echipa de salvatori israelieni si-a abandonat misiunea in Turcia. Cum si-a motivat decizia

Echipa de salvatori israelieni United Hatzalah, desfasurata in Turcia pentru a sprijini operatiunile de cautare si salvare, a anuntat ca a fost nevoita sa-si abandoneze misiunea si sa revina de urgenta in Israel din cauza unor amenintari pentru securitatea sa.

Pericolul unor epidemii este in crestere in zonele afectate de cutremure, avertizeaza un expert german

La sase zile dupa cutremurele devastatoare din Turcia si Siria, exista riscul sa apara epidemii, avertizeaza Thomas Geiner, medic cu experienta in interventii in caz de seism si membru al unei echipe de salvatori, potrivit DPA, citata de Agerpres. Potrivit acestuia, cadavrele prinse sub daramaturi ar putea contamina sursele de apa. Risc de epidemie in zonele afectate de cutremure .

Romanii salvatori, eroi in Turcia. Pompierii au scos un barbat in viata din daramaturi. Era de sase zile acolo: Ne da putere

Exista miracole, chiar si dupa aproape o saptamana de la cutremurele ce au luat in jur de 30. 000 de vieti. Romanii salvatori sunt eroi in Turcia. Dupa o misiune ce a durat nu mai putin de 12 ore, pompierii nostri au scos un barbat in viata din daramaturi. Tanarul in varsta de 35 de ani .

Mai exista speranta!. Salvatorii romani au gasit un barbat in viata, dupa sase zile de la cutremurul devastator din Turcia

Salvatorii romani au gasit, in aceasta dimineata, un barbat in viata, dupa sase zile de la cutremurul care a devastat Turcia si Siria.

Bilantul dezastrului din Turcia si Siria a depasit deja 28.000 de morti. Numarul risca sa se dubleze, avertizeaza ONU

Numarul deceselor inregistrate dupa cutremurele devastatoare din Turcia si Siria a trecut de 28. 000, potrivit unui nou bilant, informeaza news. ro. Zeci de mii de salvatori continua sa caute sub moloz intr-un naprasnic, care sporeste suferinta milioanelor de persoane sinistrate. Bilantul dezastrului a depasit 28. 000 de morti .

actualitate, 14:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1504 seconds )