Libnet.ro
UNICEF

11:48

Sam Altman

Libnet Ro
Epoca Superinteligentei Artificiale a inceput. Cercetatorii sunt inspaimantati: O amenintare pentru umanitate

Epoca Superinteligentei Artificiale a inceput. Cercetatorii sunt inspaimantati: O amenintare pentru umanitate

Exista indicii ca OpenAI lucra la un sistem avansat atat de puternic incat a starnit ingrijorari legate de siguranta in randul personalului companiei, inainte de demiterea directorului companiei, Sam Altman.

Descoperirea despre inteligenta artificiala care aduce scenariul din Terminator mai aproape. OpenAI si Sam Altman, in centrul unei noi controverse

Sam Altman ar fi descoperit ca inteligenta artificiala ar putea nimici omenirea. Acesta ar fi fost, de fapt, motivul pentru care ar fi fost demis de la OpenAI. Sam Altman de la OpenAI ar fi vrut.

Pericol pentru umanitate: Angajatii OpenAI si-au avertizat sefii ca au obtinut un salt tehnologic major in domeniul inteligentei artificiale Ce stim despre proiectul secret Q*

Inainte ca Sam Altman sa fie, timp de patru zile, inlaturat de la sefia OpenAI, cativa cercetatori din companie au trimis board-ului de conducere o scrisoare despre o descoperire capitala in AI care ar putea fi un pericol pentru umanitate, scrie Reuters, citand doua surse apropiate discutiilor. Proiectul se numeste Q*.

Reuters: Cercetatorii OpenAI au avertizat consiliul de conducere cu privire la descoperirea AI inainte de inlaturarea CEO-ului

Inainte de cele patru zile in exil ale CEO-ului OpenAI, Sam Altman, mai multi cercetatori au scris o scrisoare consiliului de administratie in care avertizeaza cu privire la o descoperire puternica a inteligentei artificiale despre care au spus ca ar putea ameninta umanitatea, au declarat pentru Reuters doua persoane familiare cu acest aspect.

OpenAI lucreaza la proiectulQ*, o tehnologie care ar putea distruge umanitatea. Angajatii companiei au avertizat conducerea cu patru zile inainte de concedierea directorului Sam Altman

Mai multi cercetatori din cadrul OpenAI au trimis o scrisoare Consiliul de Administratie al companiei, avertizand asupra unei descoperiri in domeniul Inteligentei Artificiale despre care au spus ca ar putea ameninta existenta omenirii.

Sam Altman si telenovela de la OpenAI. Cine pierde, cine castiga?

Sam Altman s-a reintors la OpenAI dupa un scandal cu multe intorsaturi in patru zile, cum Silicon Valley rar a vazut. Se parea ca OpenAI va suferi si se va micsora, dar acum lucrurile arata mult mai bine, iar Altman si-a intarit pozitia. Cine pierde? Cine castiga?.

Sam Altman, repus in functia de director executiv al OpenAi, la o saptamana de la inlaturare

Sam Altman va reveni in functia de director general la cateva zile dupa ce a fost inlaturat din aceasta pozitie, a anuntat OpenAI, compania din spatele ChatGPT.

Mass-media: OpenAI il repune pe Sam Altman in functia de director executiv

OpenAI, compania din spatele ChatGPT, a anuntat ieri ca a ajuns la un acord pentru ca Sam Altman sa revina in functia de director general la cateva zile dupa ce a fost inlaturat din aceasta pozitie, punand astfel capat unor discutii frenetice despre viitorul startup-ului aflat in centrul interesului extraordinar pe care il cunoaste in ultima perioada dezvoltarea inteligentei artificiale.

Sam Altman se intoarce pe pozitia de sef al OpenAI, la doar cateva zile dupa ce a fost concediat chiar de consiliul companiei

Sam Altman, cofondatorul OpenAI, va reveni ca sef la doar cateva zile dupa ce a fost concediat de consiliu, a spus firma. Acordul in principiu implica numirea unui nou membru al consiliului de administratie, a adaugat compania de tehnologie. Personalul OpenAI a amenintat cu demisia Altman a fost demis vineri, acest gest provocand o scrisoare deschisa din partea personalului in care angajatii amenintau ca vor demisiona daca Altman nu se intoarce.

Sam Altman revine ca director general al OpenAI, la cateva zile dupa ce a fost demis de compania care a creat ChatGPT

Compania OpenAI a anuntat ca a ajuns la un acord pentru ca Sam Altman sa revina in functia de director general, la cateva zile dupa ce a fost demis, punand capat unor discutii frenetice despre viitorul startup-ului aflat in centrul boom-ului inteligentei artificiale.

Telenovela Sam Altman pare sa fi ajuns la final: Open AI a anuntat ca acesta revine in functia de director general

OpenAI a anuntat miercuri ca a ajuns la un acord pentru ca Sam Altman sa se intoarca la OpenAI in calitate de director general CEO), cu un nou consiliu de administratie initial format din Bret Taylor, Larry Summers si Adam DAngelo, transmite Reuters.

Fondatorul Chat GPT, Sam Altman a fost demis din functie. 505 angajati ai OpenAI au amenintat ca demisioneaza

Fondatorul Chat GPT, Sam Altman a fost demis chiar de la conducerea OpenAI. Imediat dupa, fostul CEO a ajuns la conducerea Microsoft, compania care finanteaza platforma de inteligenta artificiala. Demiterea lui Altman a fost urmata de ul val de amenintari cu demisiile din partea a peste 500 de angajati.

Viitorul Open AI, incert dupa conflictul dintre angajati si conducere. Cele mai noi date din spatele companiei care a creat ChatGPT

Open AI, compania care a creat ChatGPT in noiembrie 2022, se afla in mijlocul unui scandal imens dupa ce 500 dintre cei 770 de angajati ameninta cu demisia daca boardul aflat la conducere nu va pleca si daca nu va fi repus in functie CEO-ul Sam Altman.

Cei 7 magnifici ai bursei americane au crescut din nou pe fondul turbulentelor de la OpenAI

Cei 7 magnifici ai bursei americane au inregistrat noi cresteri ale pretului actiunilor lor in contextul in care turbulentele cu demiterea lui Sam Altman de la OpenAI au reatras atentia investitorilor catre inteligenta artificiala, scrie Markets Insider.

Telenovela de la OpenAI continua - Seful Microsoft se arata dispus ca Sam Altman sa revina la OpenAI

Este imposibil de spus care va fi viitorul OpenAI si ce se va intampla cu ChatGPT, fiindca Sam Altman are usi deschise la companie, chiar daca a fost dat afara in mod urat si a semnat apoi cu Microsoft. Satya Nadella, seful Microsoft, spune ca ar fi posibil ca Altman sa revina la OpenAI, fiindca Sam oricum va lucra consistent cu Microsoft.

Furtuna la OpenAI. Motivul incredibil care ar fi dus la concedierea lui Sam Altman, creatorul ChatGPT

Imaginati-va o batalie in sala de consiliu de administratie a unei companii de miliarde de dolari a carei tehnologie futurista ar putea fie sa salveze, fie sa distruga lumea. Directorul sau executiv este destituit cand colegii sai de rang inalt se intorc impotriva sa.

Altman, seful inlaturat al OpenAI, se va alatura Microsoft

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a declarat luni 20 noiembrie) ca CEO-ul OpenAI, Sam Altman, si Greg Brockman se vor alatura Microsoft pentru a conduce o noua echipa avansata de cercetare pe AI, potrivit Reuters. Sam Altman, seful inlaturat al OpenAI, are o noua slujba. Seful Microsoft, Satya Nadella, spune ca va conduce o noua echipa .

Mutare soc pe piata tech. Sam Altman se alatura Microsoft, la cateva zile dupa ce a fost demis de OpenAI

OpenAI l-a numit pe fostul sef de la Twitch, Emmett Shear, in functia de director general interimar, in timp ce Sam Altman, directorul demis, a semnat un contract cu Microsoft, noteaza Reuters. Numirile, stabilite duminica seara tarziu, au urmat dupa inlaturarea brusca a lui Altman din functia de director general al ChatGPT si au pus .

Doua treimi dintre angajatii OpenAI ameninta ca vor pleca de la companie, daca board-ul nu demisioneaza

Peste 500 dintre cei 770 de angajati de la OpenAI spun ca vor demisiona daca board-ul de conducere al companiei, care a stat la originea acestei crize, nu va demisiona. Angajatii spun ca vor pleca in masa la Microsoft, la divizia ce va fi condusa de Sam Altman.

Revolutionar in medicina: Cercetatorii au inventat un aparat noninvaziv care verifica glucoza din sange

Synex Medical, o companie de cercetare biotehnologica din Toronto, sustinuta de Sam Altman CEO-ul OpenAI), a dezvoltat un instrument care poate masura nivelurile de glucoza din sange fara a.

actualitate, 11:48

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )