Libnet.ro
watchshop.ro

13:45

Sanatatea primeste bani din rezerva bugetara

România Liberă România Liberă,
Sanatatea primeste bani din rezerva bugetara

Sanatatea primeste bani din rezerva bugetara, pentru a cumpara vaccinuri destinate populatiei Romaniei. Banii destinati Ministerului Sanatatii vor proveni din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului. Executivul va discuta si, probabil, va aproba aceasta idee in sedinta de joi, 14 octombrie. Majorarea bugetului Ministerului Sanatatii se va reglementa prin Hotarare de Guvern. Sedinta . continuă pe România Liberă

Scumpiri la munte. Pentru ce vor scoate turistii mai multi bani din buzunare, in 2021

Vesti proaste pentru turistii care vor sa mearga la munte. Hotelierii si proprietarii de pensiuni si vile au scumpit preturile din cauza cresterii facturilor la utilitati. Cati bani vor plati romanii care vor sa se relaxeze la munte in perioada urmatoare. Cu cat s-au scumpit cazarile la munte la sfarsit de 2021 Scumpirea incredibila cu .

Cum au facut unii bani din pix in timpul starii de urgenta. Venituri de aproape doua milioane de lei obtinute ilegal

Politistii din cadrul Serviciului Investigarii Criminalitatii Economice Prahova au facut 14 perchezitii domiciliare in Prahova, la domiciliile unor persoane banuite de savarsirea infractiunilor de inselaciune si fals in declaratii, vizand activitatea infractionala a 16 persoane.

carturesti.ro

actualitate, 13:45

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )