Libnet.ro
UNICEF

12:16

Sanatatii Rafila

Libnet Ro
Denunt impotriva ministrului Sanatatii, depus la Parchetul General de deputatul USR Emanuel Ungureanu

Denunt impotriva ministrului Sanatatii, depus la Parchetul General de deputatul USR Emanuel Ungureanu

Deputatul USR Emanuel Ungureanu il acuza pe Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, in contextul vizitei recent efectuate in Cuba.

Alexandru Rafila (PSD): Avem prea putine spitale publice finalizate in ultimii 30 de ani

Alexandru Rafila PSD), ministrul Sanatatii, a declarat, luni, ca in ultimii 30 de ani au fost finalizate prea putine spitale publice. in schimb, acesta a afirmat ca schimbarile care se fac acum in Romania, mai ales la Ministerul Sanatatii, sunt unele intense. El si-a manifestat speranta ca aceste proiecte importante vor fi continuate si finalizate.

Dana Budeanu, furioasa pe ministrul Sanatatii pentru dezastrul din spitale: Asta este furtul calificat pe sufletele si pe viata noastra |Ce masaj a transmis

Dana Budeanu a comentat demersul initiat de ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, privind o noua taxa pentru a se interna in spital sau pentru a consulta un medic specialist. Iata ce mesaj transant a transmis.

Alexandru Rafila: Vom avea master plan pentru 5 regiuni din Romania in prima jumatate a anului viitor

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca in prima jumatate a anului viitor master planurile de servicii de sanatate vor fi gata pentru cinci regiuni din Romania.

Explicatiile ministrului Sanatatii privind introducerea unei taxe suplimentare pentru romanii asigurati: Este o minciuna!

Nu este vorba de nicio taxa suplimentara, spune ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, ci posibilitatea ca medicii sa poata presta in regim privat o anumita activitate medicala dupa incheierea programului de lucru in unitatea medicala de stat.

Ministerul Sanatatii, condus de Alexandru Rafila (PSD), propune o noua taxa: Pacientii care aleg un anumit medic la stat vor plati pentru acest serviciu

Ministerul Sanatatii, condus de Alexandru Rafila PSD), vrea ca pacientii care doresc sa primeasca servicii medicale de la un anumit medic sa plateasca o taxa. Propunerea privind introducerea acestei noi taxe e inclusa in proiectului strategiei nationale de sanatate pentru perioada 2023-2030, pusa in dezbatere publica pe site-ul ministerului, informeaza G4Media.

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii: Sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei la 1 Decembrie este un moment de mandrie

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat, intr-o postare pe Facebook, ca sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei la 1 Decembrie este un moment de mandrie.

Romanii nu gasesc medicamente. Dana Budeanu cere demisia ministrului Alexandru Rafila

In conditiile actuale ale sistemului de sanatate din Romania, Dana Budeanu a cerut in direct la Antena 3 CNN, demisia ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Rafila, fara emotii privind rotativa guvernamentala: Nu cred ca se pune vreun moment problema

Ministrul Sanatatii a punctat faptul ca nu sunt semnale ca ar fi incalcat protocolul semnat de coalitia de guvernare pe tema rocadei premierilor intre PNL si PSD. Referitor la mandatul sau, Rafila precizat ca tine de decizia politica.

in 45 de zile au disparut 61 de medicamente vitale pentru pacientii romani. Alexandru Rafila: Un mecanism care functioneaza prost de sapte ani

In ultimii ani, din ce in ce mai multe medicamente au disparut de pe piata. Iar pentru mii de pacienti, a caror viata depinde de tratament, e o adevarata drama.

Rafila: Au sosit vaccinurile bivalente impotriva COVID-19

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat, joi, ca primele cantitati de vaccin cu noua formula impotriva COVID-19 au sosit in tara in aceasta saptamana.

Iar avem de toate. Ministerul Sanatatii a respins definitiv aplicatia gratuita pentru marii arsi. IT-istul care a dezvoltat-o: E o combinatie de orgolii si politica Argumentele invocate de minister (VIDEO)

Mihai Matei, presedinte al Asociatiei patronale a industriei de software si servicii ANIS) si co-fondator Geeks for Democracy, a declarat ca Ministerul Sanatatii i-a respins definitiv aplicatia destinata marilor arsi, pe care el a oferit-o gratuit ministerului. Matei sustine ca aplicatia a fost refuzata de institutia condusa de Alexandru Rafila PSD) din motive ce tin de orgoliu si interese politice. Ministerul a venit cu propria versiune a situatiei.

Ministerul Sanatatii anunta ca bilantul COVID va fi transmis saptamanal

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca situatia cazurilor de COVID-19 va fi transmisa in fiecare zi de luni pentru saptamana precedenta, informeaza Agerpres. in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 215 cazuri noi Ministerul Sanatatii a mai luat aceasta masura la mijlocul lunii iunie, cand ministrul Alexandru Rafila a motivat decizia invocand numarul redus al cazurilor noi zilnice de COVID si al spitalizarilor la ATI.

Alexandru Rafila: Pensionarea poate sa duca rapid la situatii in care sa nu avem medici de familie

Ministrul Sanatatii, Alexandru R5afila, a declarat duminica in emisiunea News Pass ca exista o criza a medicilor in special in mediul rural si in zone care graviteaza in jurul marilor orase, din cauza lipsei atractivitatii pentru cadrele medicale: Problema nu este legata de lipsa de medici la nivel national, ci lipsa unor specialitati in anumite zone. Aceasta inegalitate in repartitia personalului medical este evidenta. Bucurestiul si celelalte centre urbane nu au nicio problema in legatura cu personalul medical. Sunt localitati mici sau orase care graviteaza in jurul Bucurestiului, precum Giurgiu, unde exista o lipsa de personal medical pentru ca nu exista atractivitate pentru locul respectiv.

Alexandru Rafila, despre spitalele de copii luate cu asalt in sezonul virozelor: O sa incercam sa replicam un model pe care l-am folosit in timpul pandemiei

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a comentat duminica in emisiunea News Pass situatia din spitale, unde, din cauza sezonului virozelor, sectiile UPU ale spitalelor de pediatrie au fost luate cu asalt. Acesta a precizat ca se va apela la o masura din perioada pandemiei: crearea unor ambulatorii speciale care sa functioneze in weekend: .

ALEXANDRU RAFILA: Vaccinul anti-COVID-19 adaptat soseste la finalul lunii noiembrie

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat ca la finalul lunii noiembrie vor sosi in tara primele doze de vaccin anti-COVID-19 adaptat la variantele Omicron BA4 si BA5 si ca se va vaccina cu doza a patra impotriva acestei boli.

Rafila anunta ca isi face doza a 4-a de vaccin

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat ca la finalul lunii noiembrie vor sosi in tara primele doze de vaccin anti-COVID-19 adaptat la variantele Omicron BA4 si BA5 si ca se va vaccina cu doza a patra impotriva acestei boli. Pandemia de COVID-19 este o problema la nivel global, dar manifestarile din fiecare tara sunt particulare.

Rafila: Constituim un Registru electronic national al infectiilor asociate asistentei medicale

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat vineri ca va fi constituit Registrul electronic national al infectiilor asociate asistentei medicale si un grup tehnic special pentru elaborarea cerintelor si indicatorilor privind calitatea ingrijirilor medicale.

Rafila, despre Registrul electronic al infectiilor asociate asistentei medicale. VIDEO

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca va fi constituit Registrul electronic national al infectiilor asociate asistentei medicale si un grup tehnic special pentru elaborarea cerintelor si indicatorilor privind calitatea ingrijirilor medicale. Mai avem cateva activitati in desfasurare. Speram ca majoritatea sa le finalizam pana la sfarsitul anului. O chestiune mai laborioasa este legata de .

Peste 250 de ONG-uri din Romania si din strainatate cer Guvernului sa deconteze procedura de intrerupere de sarcina la cerere Accesul la avort a devenit tot mai dificil in Romania

Peste 250 de ONG-uri din Romania si din strainatate cer ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila PSD) si sefei CNAS, Adela Cojan, decontarea procedurii de avort la cerere. Organizatiile atrag atentia ca accesul la avort a devenit din ce in ce mai dificil in Romania in ultimii ani. Asta inseamna ca a crescut si creste in continuare numarul de avorturi in conditii de risc. Decontarea procedurii de avort la cerere va asigura femeilor acces la acest serviciu medical, indiferent de vulnerabilitatile si identitatile lor.

actualitate, 12:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1719 seconds )