Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sanatatii Rafila

Libnet Ro
Medic de Terapie Intensiva, acuzatii grave la adresa ministrului Rafila. Paturi de mari arsi facute din pix, ca la Colectiv

Medic de Terapie Intensiva, acuzatii grave la adresa ministrului Rafila. Paturi de mari arsi facute din pix, ca la Colectiv

Acuzatii grave lansate de medicul Elena Copaciu, medic primar Anestezie-Terapie Intensiva, la adresa ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, cu privire la paturile de mari arsi facute din pix.

Medicii Mars afara, sa dispara. Cadrele medicale ar trebui sa invete sa fie oameni. Ministrul Rafila propune cursuri de comunicare

Studentii la medicina ar trebui sa urmeze cursuri de comunicare pentru a invata cum sa interactioneze mai bine cu viitorii pacienti, dar si cu familiile acestora. Este declaratia ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, care isi doreste din partea lor mai multa rabdare, dar si empatie.

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila: in perioada 2028 - 2029 vor fi gata trei spitale regionale

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost prezent laconferintaRomanian Cyber Care Healt siguranta si incredere pentru pacienti, unde a vorbit despre viitoare schimbari din sistemul medical.

Ministrul Sanatatii vrea ca medicii si asistentii medicali sa urmeze cursuri de comunicare: Nu cred ca mai trebuie sa asteptam vreo 22 de ani

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, vrea ca medicii si asistentii medicali sa urmeze cursuri de comunicare.

Alexandru Rafila: Am votat pentru oamenii cu vocatia constructiei

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru oamenii care au vocatia constructiei si care au demonstrat ca stiu sa construiasca si au responsabilitate pentru comunitatile pe care le coordoneaza. Am votat pentru oamenii cu vocatia constructiei .

Rafila, despre starea celor raniti in explozia de la Botosani: Nu am niciun motiv in momentul de fata sa iau in calcul mutarea pacientilor in strainatate

Persoanele care au fost ranite in urma exploziei de la Dedeman Botosani vor ingrijite in tara, a afirmat ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, la Digi24. Patru dintre victimele exploziei de la Botosani se afla in stare grava si vor fi mutate la spitale din Bucuresti si Iasi.

Rafila, despre victimele exploziei din Botosani: Nu am niciun motiv in momentul de fata sa iau in calcul mutarea pacientilor in strainatate

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, a declarat ca patru dintre victimele exploziei de la magazinul Dedeman Botosani sunt in stare grava si vor fi mutate la spitale din Bucuresti si Iasi. Acesta a precizat, in schimb, ca nu se impune transferul vreunei victime la spitale din strainatate.

Legea antibioticelor, primele efecte. Alexandru Rafla: A scazut consumul in randul populatiei

Legea antibioticelor, prin care autoritatile au incercat sa stopeze consumul acestor medicamente dupa ureche, isi face resimtite primele efecte. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca romanii nu le mai cumpara si nu le mai utilizeaza in cantitati atat de mari.

Legea antibioticelor, primele efecte. Alexandru Rafila: A scazut consumul in randul populatiei

Legea antibioticelor, prin care autoritatile au incercat sa stopeze consumul acestor medicamente dupa ureche, isi face resimtite primele efecte. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca romanii nu le mai cumpara si nu le mai utilizeaza in cantitati atat de mari.

Contre PSD-USR pe tema spitalului de Pneumoftiziologie din Brasov. Allen Coliban si Alexandru Rafila se acuza reciproc pentru esecul proiectului

Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie din Brasov, a carui constructie ar fi trebuit finantata prin Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR), a devenit motiv de disputa politica intre primarul municipiului, Allen Coliban USR) si ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila PSD), scrie luni News. ro.

Rafila: Spitalul din Bistrita, primul care va fi finalizat cu bani din PNRR

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a vizitat santierul noului corp de cladire al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Bistrita, construit cu fonduri din Planul National de Redresare si Rezilienta, ocazie cu care a sustinut ca aceasta este.

Ministrul Sanatatii a anuntat care va fi primul spital din Romania finalizat cu fonduri din PNRR

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat care va fi primul spital din Romania finalizat cu fondurile din PNRR si cand va fi gata.

Finantare record primita pentru Spitalul Sectorului 6: 75 de milioane de euro, de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei

Spitalul Sectorului 6 are resursele financiare necesare pentru demararea constructiei. Primarul Ciprian Ciucu si Tomas Bocek, viceguvernatorul Bancii de Dezvoltare a Consiliului Europei BDCE), au semnat astazi contractul de finantare a lucrarilor. Acesta se ridica la 72,9 milioane de euro, echivalentul a aproximativ 364 milioane de lei. Alte aproape doua milioane de euro au fost primite luna trecuta. Va fi primul spital generalist de stat din Bucuresti construit de o autoritate publica locala in ultimii 45 de ani. La eveniment au participat Nicolae Ciuca presedintele Senatului, Alexandru Rafila ministrul Sanatatii, Adrian Vestea ministrul Dezvoltarii, Marcel Bolos ministrul Finantelor si Sebastian Burduja ministrul Energiei.

Voiculescu: Rafula minte din nou. Criza de medicamente este in Romania, nu in Europa

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat ca o criza a medicamentelor este in Romania, nu si in Europa, acuzandu-l pe ministrul Alexandru Rafila ca minte din nou pe aceasta tema.

Voiculescu: Rafila minte din nou. Criza de medicamente este in Romania, nu in Europa

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat ca o criza a medicamentelor este in Romania, nu si in Europa, acuzandu-l pe ministrul Alexandru Rafila ca minte din nou pe aceasta tema.

Vlad Voiculescu, USR: Ministrul Rafila minte din nou. Criza medicamentelor e in Romania, nu in Europa! Premierul Ciolacu ar trebui sa-l trimita la munca

Ministrul PSD Alexandru Rafila minte in legatura cu criza medicamentelor din tara noastra. USR ii cere lui Rafila sa reporneasca de urgenta sistemul de raportare medicamentelipsa. ro, pus la punct de Vlad Voiculescu in mandatul sau de ministru al Sanatatii si ingropat de PSD si PNL. Iar daca nu e in stare, poate a venit timpul ca premierul Ciolacu sa-l trimita pe acest ministru lenes fie la munca, fie acasa.

Rafila: Problema aprovizionarii cu medicamente este a intregii UE Replica lui Vlad Voiculescu: lista de 10 medicamente care lipsesc doar in Romania

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, ca problema aprovizionarii cu medicamente este problema intregii UE, iar accesul neintrerupt la medicamente al pacientilor din Romania se poate realiza in cadrul unui grup de lucru inter-institutional, format din ministerele Economiei si Sanatatii, in calitate de coordonatori. in replica, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, publica pe pagina sa de Facebook o lista cu 10 medicamente esentiale care lipsesc doar in Romania si il acuza pe Rafila ca a mai oferit familiilor cu copii bolnavi din Romania un scuipat pe obraz.

Alexandru Rafila: Problema aprovizionarii cu medicamente este problema intregii UE

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, ca problema aprovizionarii cu medicamente este problema intregii UE, iar accesul neintrerupt la medicamente al pacientilor din Romania se poate realiza in cadrul unui grup de lucru inter-institutional, format din ministerele Economiei si Sanatatii, in calitate de coordonatori.

Colegiul Medicilor, critici dure la adresa ministrului Sanatatii. Marul discordiei: Legea malpraxisului

Colegiul Medicilor din Romania pune tunurile pe ministrul Sanatatii. Alexandru Rafila este acuzat ca face afirmatii false prin care incearca sa dezinformeze opinia publica. Marul discordiei? Legea malpraxisului.

Colegiul Medicilor se contrazice cu Rafila in privinta politei de asigurare

Colegiul Medicilor a transmis, sambata, o reactie la declaratiile ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, privind noua lege a malpraxisului, conform g4media. ro. Ministrul Rafila a declarat vineri ca proiectul pentru noua lege a malpraxisului vehiculat de Colegiul Medicilor face dificila practicarea profesiei si creste la 1000 de euro polita de asigurare a medicilor: A circulat un proiect .

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )