Libnet.ro
carturesti.ro

05:30

Sapte doctori au facut Covid dupa ce au fost in Florida la un summit... anti-vaccin

Hotnews Hotnews,
 Sapte doctori au facut Covid dupa ce au fost in Florida la un summit... anti-vaccin

Medicii, declarati anti-vaccinisti, s-au simtit rau dupa ce au fost in aceasta luna la un summit in Florida la care s-au discutat tratamente alternative pentru Covid-19, informeaza The Guardian. Sunt cu sotia pe Ivermectin de 16 luni. Nu ne-am simtit niciodata mai bine, a declarat audientei dr. Bruce Boros la evenimentul de la World Equestrian Center din Ocala. continuă pe Hotnews

Ce a facut Kamara dupa ce idila cu iubita lui Reghecampf s-a aflat. Anamaria Prodan l-a dat de gol

Au iesit la iveala detalii inedite despre iubita lui Laurentiu Reghecampf. Se pare ca tanara a fost iubita lui Kamara Ghedi, cantaretul de la trupa Alb Negru. Imediat cum au aparut pozele cu artistul sarutandu-se cu bruneta, se pare ca acesta a luat o decizie drastica. Anamaria Prodan, noi dezvaluiri. Ce a spus despre Kamara .

watchshop.ro

actualitate, 05:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1561 seconds )