Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Sars Cov

Libnet Ro
Judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla luni, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Brasov.

MINISTERUL SANATATII: Niciun deces raportat la pacientii cu COVID-19, in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces la pacientii cu virusul SARS-CoV-2, a informat, astazi, Ministerul Sanatatii.

Medicul Adrian Marinescu stie cand va creste din nou numarul de infectari cu SARS-CoV-2

Directorul medical al Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, Adrian Marinescu, a declarat sambata, la Predeal, ca se asteapta ca din toamna sa creasca numarul de infectari cu SARS-CoV-2 si ca pandemia se va incheia cu o convietuire cu virusul, fara ca acesta sa dispara. E foarte probabil ca la toamna sa .

MINISTERUL SANATATII: 520 de cazuri noi de COVID-19

In ultimele 24 de ore au fost inregistrate 520 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, cu 68 mai putine fata de ziua anterioara, spune Ministerul Sanatatii.

Austria pregateste sa renunte la toate restrictiile impuse de virusul SARS-Cov-2

Autoritatile austriece nu vor mai cere persoanelor care intra in tara sa prezinte dovada vaccinarii impotriva COVID-19 sau ca au trecut prin boala, conform unei modificari a reglementarilor care urmeaza sa intre in vigoare de luni.

Judetele care au inregistrat, vineri, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla vineri, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se aflaBrasov.

Carantina nationala in Coreea de Nord dupa aparitia primelor cazuri de COVID-19

Autoritatile din Coreea de Nord au ordonat o izolare stricta, odata cu aparitia primelor cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2.

carturesti.ro

Judetele care au inregistrat, miercuri, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla miercuri, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Constanta.

Bill Gates are COVID-19. Mesajul fondatorului Microsoft

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, s-a infectat cu Sars-CoV-2 si a declarat ca are simptome usoare. Anuntul a fost facut pe Twitter.

INSP: Au fost confirmatepeste 13.000 de cazuricu variante ale SARS-CoV-2 care determina ingrijorare, din care aproape 5.300 cu Omicron |DOCUMENT

Institutul National de Sanatate Publica INSP) anunta ca pana in data de 8 mai au fost confirmate peste 13. 000 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determina ingrijorare, din care aproape 5. 300 cu varianta Omicron.

Medicul Adrian Streinu-Cercel: Pandemia nu s-a terminat. Ne indreptam catre un nou vaccin

Medicul Adrian Streinu-Cercel a avertizat ca pandemia de COVID-19 inca nu s-a incheiat si ca, cel mai probabil, vaccinul va deveni unul sezonier. Ne indreptam catre un nou vaccin, care va deveni un vaccin sezonier, cum este vaccinul gripal. in functie de cum se reconfigureaza SARS-CoV-2, o sa stim in fiecare an cu ce tip de vaccin sa ne vaccinam, a declarat fostul manager al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals.

Judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla luni, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Maramures ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Cluj.

Judetele care au inregistrat, duminica, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla duminica, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Galati ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se aflaBrasov, Cluj si Iasi.

Judetele care au inregistrat, sambata, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla sambata, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Mures.

watchshop.ro

Judetele care au inregistrat, joi, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla joi, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Brasov ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Cluj.

Parintii vor beneficia de zile libere atunci cand scoala suspenda prezenta fizica din cauza COVID-19

Deputatii au adoptat, miercuri, proiectul de lege prin care se acorda zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor atunci cand se suspenda activitatile didactice cu prezenta fizica in scoli, ca urmare a raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2.

Judetele care au inregistrat, miercuri, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla miercuri, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Brasov.

Judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla marti, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Timis.

INSP: Au fost confirmateaproape 13.000 de cazuricu variante ale SARS-CoV-2 care determina ingrijorare, din care peste 5.000 cu Omicron |DOCUMENT

Institutul National de Sanatate Publica INSP) anunta ca pana in data de 1 mai au fost confirmate aproape 13. 000 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determina ingrijorare, din care peste 5. 000 cu varianta Omicron.

Dr. Adrian Streinu-Cercel, avertisment categoric privind pericolul care se ascunde in spatele pandemiei de Covid-19. Cu ce alte tipuri de virusuri se vor confrunta cetatenii

Medicul Adrian Streinu-Cercel trage un semnal de alarma privind pandemia de Covid-19, dar si ce va urma dupa virusul Sars-CoV-2. Potrivit medicului infectionist, dupa doi ani de pandemie, reapar in peisajul medical alte virusuri si adenovirusuri, care pot afecta foarte tare sanatatea cetatenilor si, care, de asemenea, pot provoca infectii respiratorii si mai agresive. Care .

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1737 seconds )