Libnet.ro
UNICEF

13:46

Scandalul Cumex

Libnet Ro
Olaf Scholz dezminte in audieri la Hamburg orice interventie in scandalul CumEx Files

Olaf Scholz dezminte in audieri la Hamburg orice interventie in scandalul CumEx Files

Cancelarul german Olaf Scholz a dezmintit in fata membrilor unei Comisii parlamentare de ancheta privind scandalul Cum-ex ca a exercitat vreo influenta in vederea inchiderii acestui dosar complex de frauda in fiscalitatea dividendelor.

Cancelarul german Olaf Scholz, in atentia politiei. Mesajele sale din telefon sunt cercetate

Cancelarul german Olaf Scholz a intrat in vizorul politiei. Mesajele sale din telefon si laptop sunt investigate in cadrul unei anchete legate de scandalul CumEx Files, o frauda fiscala.

Olaf Sholz va fi interogat. Corespondenta cancelarului german, cercetata de oamenii legii

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost investigate in cadrul unei anchete legate de scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividendele, a informat luni cotidianul Hamburger Abendblatt, citat de agerpres. E-mailurile cancelarului german, examinate Potrivit publicatiei, anchetatorii au examinat in martie e-mailurile incepand cu data de 1 ianuarie 2015, cand Olaf Scholz era primar al Hamburgului nord), functie pe care a pastrat-o pana la numirea sa in 2018 ca ministru de finante in guvernul fostului cancelar Angela Merkel.

GERMANIA: E-mailurile cancelarului Olaf Scholz au fost cercetate de politie

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost investigate in cadrul unei anchete legate de scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividendele.

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz cercetate de politie

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost analizate in cadrul unei investigatii in scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividendele, a informat, luni, cotidianul Hamburger Abendblatt, citat de AFP si news. ro.

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost cercetate de politie

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost cercetate in cadrul unei anchete legate de scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividentele.

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au facut obiectul unei anchete de frauda fiscala

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz au fost investigate in cadrul unei anchete legate de scandalul CumEx Files, o frauda fiscala privind dividendele, a informat luni cotidianul Hamburger Abendblatt, citat de AFP. Anchetatorii au examinat in martie e-mailurile incepand cu data de 1 ianuarie 2015, cand Olaf Scholz era primar al Hamburgului nord), functie pe care .

E-mailurile cancelarului german Olaf Scholz, analizate de politie intr-un urias scandal de evaziune fiscala

Potrivit cotidianului Hamburger Abendblatt, guvernul german investigheaza scandalul Dosarele CumEx, o schema de evaziune fiscala cu dividende. Ancheta se bazeaza pe e-mailurile cancelarului german Olaf Scholz, potrivit AFP.

actualitate, 13:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1436 seconds )