Libnet.ro
evomag.ro

01:05

Schimbarile climatice vor duce la suprapopulare: scenariul sumbru care va avea loc pana in 2050

Playtech Playtech,
Schimbarile climatice vor duce la suprapopulare: scenariul sumbru care va avea loc pana in 2050

Schimbarile climatice au luat o turnura aproape iremediabila. Cresterea nivelului apelor, lipsa apei si diminuarea productivitatii culturilor agricole sunt doar cateva dintre efectele care ar. continuă pe Playtech

carturesti.ro

Orieta Hulea, WWF: 37% din fondurile PNRR, necesare pentru schimbarile climatice

Orieta Hulea, WWF: 37% din fondurile PNRR, necesare pentru schimbarile climatice Problemele climatice devin o amenintare a vietii in sine. Unele voci anunta ca este deja prea tarziu pentru a remedia dezastrele climatice, iar liderii mondiali pun tinte ambitioase pentru reducerea emisiilor de carbon, principalul raspunzator pentru schimbarile climatice. Orieta Hulea, directorul general al organizatie .

Energia electrica se scumpeste in Polonia cu 40%. Guvernul vrea sa scrie pe facturi ca politicile UE privind schimbarile climatice sunt una din cauze

Energia electrica se scumpeste in Polonia cu 40% de anul viitor, Guvernul polonez luand in calcul sa mentioneze pe facturile polonezilor ca aceste scumpiri sunt cauzate si de politicile UE privind schimbarile climatice.

RAPORT: Schimbarile climatice ar putea forta 216 milioane de persoane sa migreze in interiorul aceleasi tari

Fara actiuni imediate de combatere a schimbarilor climatice, cresterea nivelului apelor, lipsa apei si diminuarea productivitatii culturilor agricole ar putea forta 216 milioane de persoane sa migreze in interiorul aceleasi tari pana in 2050, arata un raport publicat astazi de Banca Mondiala.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )