Libnet.ro
watchshop.ro

16:15

Scoala online nu este pe placul AUR. Ce solicita guvernului

România Liberă România Liberă,
Scoala online nu este pe placul AUR. Ce solicita guvernului

Guvernul este somat de AUR sa elimine prevederea care face posibila trecerea la scoala online de la o incidenta cumulata a cazurilor COVID mai mare de sase la mie si sa nu exercite presiuni asupra elevilor si profesorilor pentru a se vaccina. Dupa experienta nefasta din anul scolar precedent, consideram ca inchiderea scolilor este o . continuă pe România Liberă

evomag.ro

AUR cere Guvernului sa renunte la scoala online

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) solicita Guvernului sa elimine prevederea care face posibila trecerea la scoala online de la o incidenta cumulata a cazurilor COVID mai mare de 61. 000 si sa nu exercite presiuni asupra elevilor si profesorilor pentru a se vaccina, potrivit Agerpres.

AUR: Cerem Guvernului sa renunte la scoala online si sa nu puna presiune pe elevi si profesori sa se vaccineze

AUR solicita Guvernului sa elimine prevederea ce face posibila trecerea la scoala online de la o incidenta mai mare de 6 si sa nu exercite presiuni asupra elevilor si profesorilor pentru a se vaccina. Comunicatul .

AUR cere Guvernului sa renunte la scoala online: Eficienta actului educational a scazut dramatic anul trecut

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) solicita Guvernului sa elimine prevederea care face posibila trecerea la scoala online de la o incidenta cumulata a cazurilor COVID mai mare de 61000 si sa nu faca presiuni asupra elevilor si profesorilor pentru a se vaccina.

USRPLUS si AUR solicita plen comun pentru dezbaterea si votul motiunii de cenzura

Birourile Permanente Reunite BPR) ale Camerei Deputatilor si Senatului ar trebui sa stabileasca astazi cand va avea loc sedinta de plen reunit pentru dezbaterea si votarea motiunii de cenzura depusa impotriva guvernului Citu de parlamentarii USRPLUS si AUR. La finalul sedintei de saptamana trecuta, dupa ce motiunea de cenzura a fost citita in plenul Parlamentului, deputatul George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) a solicitat presedintilor Ludovic Orban si Anca Dragu sa convoace pentru astazi un alt plen reunit pentru dezbaterea si votul cu privire la motiunea respectiva. Dar pentru stabilirea calendarului cu privire la motiune este nevoie de un acord in cadrul BPR, acord pe care se pare ca presedintii celor doua Camere ale Parlamentului nu il pot obtine in acest moment, atat timp cat majoritatea senatorilor si deputatilor liberali, precum si alesii UDMR si PSD sunt decisi sa astepte decizia Curtii Constitutionale cu privire la legalitatea depunerii motiunii de cenzura de catre uSRPLUS si AUR. Se pare ca decizia CCR este asteptata dupa Congresul PNL din 25 septembrie, mai ales ca maine, 15 septembrie, este termenul limita pana la care Guvernul si conducerile Camerei Deputatilor si Senatului pot trimite punctele de vedere cu privire la sesizarea inaintata Curtii.

Ce plan are PSD, dupa motiunea de cenzura USR-PLUS AUR: Zilele Guvernului Citu sunt numarate

Radu Oprea, purtator de cuvant al PSD, a dezvaluit planul social-democratilor pentru perioada urmatoare, in emisiunea Actualitatea, moderata de catre Tudor Musat. Oricui am lua partea, ceea ce nu este cazul, cealalta parte ar spune .

actualitate, 16:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2925 seconds )