Libnet.ro
watchshop.ro

23:45

Scolile vor avea laboratoare de informatica, promite ministrul Sorin Cimpeanu

România Liberă România Liberă,
Scolile vor avea laboratoare de informatica, promite ministrul Sorin Cimpeanu

Scolile vor avea laboratoare de informatica. Aceasta promisiune a fost facuta de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Ministrul a anuntat acest lucru in dimineata zilei de marti, 14 septembrie. Declaratia a fost facuta la Scoala Gimnaziala din comuna Bucov judetul Prahova). continuă pe România Liberă

evomag.ro

Veste buna pentru elevii olimpici. Ce burse vor avea

Bursele pentru elevii olimpici vor creste, acestea ajungand sa fie de minim 500 de lei per elev, a transmis, vineri seara, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in anul scolar 2020 -2021 guvernul a aprobat un cuantum minim de 100 de lei per elev al bursei indiferent de tipul de bursa: de performanta, de merit, de studiu .

Marcel Ciolacu: Din pacate, si in acest an, emotia primei zile de scoala este umbrita de frustrare. Nu se stie pentru cat timp scolile vor fi deschise

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca in ciuda entuziasmului afisat de guvernanti cu ocazia noului an scolar, situatia epidemiologica este una grava si ca nu se stie cat timp scolile vor ramane deschise: Din .

Vacante an scolar 2021-2022. Cand vor avea liber toti elevii din Romania

Vacanta de vara s-a incheiat, iar anul scolar 2021-2022 va incepe luni, 13 septembrie, si va avea 34 de saptamani de cursuri. Ce spune programul oficial primit de catre cei de la Ministerul Educatiei. Cand vor avea elevii vacante in anul scolar 2021-2022 Scolarii ciclului gimnazial precum si elevii de liceu din Romania au spus .

Horoscop chinezesc de toamna. Zodiile care vor avea mare noroc la bani si in dragoste

Specialistii vin cu detalii despre zodii. Ce noutati aduce horoscopul chinezesc? Unele din semne au parte de mult noroc in bani si dragoste. Afla mai jos daca este sau nu vorba despre tine! Cativa dintre ei trebuie sa fie mai atenti la unele detalii care ii privesc strict pe ei, altii trebuie sa lase sa .

Compania Disney a anuntat ca toate filmele sale programate sa fie lansate anul acesta vor avea premiera in cinematografe

Walt Disney Co. a anuntat ca toate filmele sale programate sa fie lansate anul acesta vor avea premiera in cinematografe inainte de a fi disponibile pentru streaming.

Horoscop. Cuplurile de zodii care vor avea copii reusiti: cine sunt norocosii

Exista cateva perechi de zodii care impreuna ofera copiilor cateva abilitati si trasaturi de caracter impresionante. Cum vor fi copiii tai in functie de zodie si de partener Este important ca partenerii sa fie zodii compatibile, mai ales daca vor sa intemeieze o familie si sa aiba copii. Este importanta zodia in care se naste .

actualitate, 23:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )