Libnet.ro

00:05

Secretarul de stat francez pentru Afaceri Europene: Romania trebuie sa adere la Schengen. Este o tara serioasa

Adevărul Adevărul,
Secretarul de stat francez pentru Afaceri Europene: Romania trebuie sa adere la Schengen. Este o tara serioasa

Clement Beaune, secretatul de stat francez pentru Afaceri Europene, a declarat marti ca Romania este o tara serioasa atunci cand vine vorba de apararea propriilor granite si ca trebuie sa adere la Spatiul Schengen. Oficialul francez a promis ca extinderea Spatiului Schengen va fi una dintre prioritatile presedintei franceze a Consiliului Uniunii Europene care va incepe in ianuarie 2022. continuă pe Adevărul

Secretarul de stat francez pentru Afaceri Europene, in vizita la Bucuresti: Romania trebuie sa adere la Schengen

Secretarul de stat francez pentru Afaceri Europene, Clement Beaune, aflat in vizita la Bucuresti, a declarat, marti, ca Romania trebuie sa adere la Spatiul Schengen deoarece a demonstrat ca este o tara serioasa in ceea ce priveste protejarea frontierelor.

Se dau bani pentru fermierii din Romania. Care sunt conditiile anuntate

Vesti bune pentru fermierii din Romania! Acestia trebuie sa respecte anumite conditii pentru a putea beneficia de sumele in cauza. Ce trebuie sa faca acestia? Bani pentru fermieri. Anunt oficial APIA Fermierii pot sa primeasca 6. 5 milioane de euro pentru Prima impadurire. Concret, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura are in vedere cererile de .

Horoscop zilnic 13 septembrie. inceput infernal de saptamana pentru aceste zodii. Cine trebuie sa tina de bani

Horoscop zilnic 13 septembrie 2021. Luna isi continua si astazi tranzitul prin zodia Sagetator si va face un aspect de sustinere cu Jupiter, insusi guvernatorul acestui semn, aflat in retrogradare in zodia Varsator. Acest context poate intensifica trairile emotionale si ne poate impinge usor spre excese, de aceea ar trebui sa incercam sa ne tinem .

actualitate, 00:05

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )