Libnet.ro
UNICEF

13:46

Securitate Cibernetica

Libnet Ro
Safetech Innovations numeste un executiv cheie pentru consolidarea pozitiei companiei pe piata din Romania

Safetech Innovations numeste un executiv cheie pentru consolidarea pozitiei companiei pe piata din Romania

Safetech Innovations BVB: SAFE), companie romaneasca de securitate cibernetica listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, anunta consolidarea departamentului de vanzari si marketing prin numirea lui Gabriel Musat in functia de Director de Strategie si Dezvoltare.

Dell Technologies ofera solutii de securitate cibernetica Zero Trust pentru protectia mediilor multicloud si Edge

Dell Technologies va deschide un centru de excelenta Zero Trust in colaborare cu CyberPoint International si Maryland Innovation Security Institute MISI) in primavara anului viitor la DreamPort, cea mai importanta facilitate de inovare in domeniul securitatii cibernetice a US Cyber Command.

Domeniul sanatatii, tinta pentru atacurile cibernetice

Criminalitatea cibernetica este o problema pentru foarte multe domenii de activitate. Infractorii nu au niciun fel de scrupule. Peste 93% dintre organizatiile din domeniul sanatatii au raportat cel putin o bresa de securitate in ultimii 3 ani, indica datele prezentate in cadrul Conferintei Cybersecurity Healthcare Summit - 2022.

Peste 1500 de experti in securitate cibernetica vor discuta provocari si tendinte la DefCamp, conferinta regionala ce are loc la Bucuresti, intre 10 si 11 noiembrie

29 septembrie 2022. Dupa doi ani de activitate exclusiv online, cea mai importanta conferinta anuala de hacking si securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est revine si in format fizic la Bucuresti, intre 10-11 noiembrie 2022, cu scopul de a reuni comunitatea de experti infosec din regiune. in ultimii ani, companiile s-au concentrat foarte .

IN ULTIMII 3 ANI Peste 93% dintre organizatiile din domeniul sanatatii au raportat cel putin un incident de securitate cibernetica

Peste 93% dintre organizatiile din domeniul sanatatii au raportat cel putin o bresa de securitate in ultimii 3 ani, indica datele facute publice in cadrul Conferintei Cybersecurity Healthcare Summitt - 2022 desfasurate astazi la Bucuresti.

Bitdefender devine partenerul global de securitate cibernetica al Scuderiei Ferrari in Campionatul Mondial de Formula 1

Compania romaneasca Bitdefender, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a devenit incepand de astazi partener de securitate cibernetica al Scuderiei Ferrari in Campionatul Mondial de Formula 1, noteaza stirileprotv. ro. Astfel, de acum inainte, logo-ul companiei va fi prezent pe castile pilotilor si masini, mai scrie sursa citata. Bitdefender, partener global de securitate cibernetica al Scuderiei Ferrari in Campionatul Mondial de Formula 1 .

Noi reguli UE: Europenii ar putea obtine mai usor despagubiri cand robotii, dronele sau sisteme de Inteligenta Artificiala produc pagube

Europenii ar putea cere mai usor despagubiri echitabile atunci cand robotii, dronele sau alte sisteme de Inteligenta Artificiala IA) cauzeaza daune, dar si atunci cand producatorii nu reusesc sa remedieze vulnerabilitatile in materie de securitate cibernetica, potrivit unor noi propuneri de Directive UE, adoptate miercuri de Comisia Europeana.

Bitdefender anunta un parteneriat cu Ferrari, in Formula 1. Logo-ul companiei romanesti va fi prezent pe castile pilotilor si pe masini

Bitdefender a anuntat miercuri ca a incheiat un parteneriat multianual cu Ferrari S. p. si devine astfel partenerul global de securitate cibernetica al Scuderiei Ferrari in Campionatul Mondial de Formula 1. Compania italiana va explora si evalua produsele si serviciile de securitate cibernetica Bitdefender pentru a le include in activitatea sa.

Companie romaneasca isi pune numele pe masina de Formula 1 a celor de la Ferrari

Bitdefender a incheiat un parteneriat multianual cu Ferrari S. p. si devine astfel partenerul global de securitate cibernetica al Scuderiei Ferrari in Campionatul Mondial de Formula 1, numele companiei romanesti urmand sa fie vazut pe monoposturile.

Directorul National de Securitate Cibernetica sprijina operatorii de servicii din sectorul Energiei

Directorul National de Securitate Cibernetica DNSC), in parteneriat cu Cynergy-ISAC si SANS Institute, au contribuit la organizarea primei conferinte nationale dedicate operatorilor romani de servicii esentiale si infrastructuri critice din domeniul energiei.

Daca folosesti Instagram, trebuie sa fii atent: hackerii iti vizeaza contul

Daca ai cont pe Instagram, trebuie sa stii ca Directoratul National de Securitate Cibernetica a avertizat ca utilizatorii platformei de social media sunt vizati de o campanie de tip phishing. Mai exact, atacatorii folosesc conturi compromise pentru a face victime: Continua campania de tip phishing care vizeaza utilizatorii retelei sociale Instagram. Atacatorii se folosesc acum .

Alerta DNSC: Utilizatorii Instagram sunt din nou in pericol!

Directoratul National de Securitate Cibernetica avertizeaza, vineri, ca utilizatorii Instagram sunt vizati de o campanie de tip phishing, atacatorii folosind conturi compromise pentru a face noi victime. Atacatorii pretind ca au nevoie de link-ul din sms pentru a obtine un vot intr-un concurs online Continua campania de tip phishing care vizeaza utilizatorii retelei sociale Instagram. Atacatorii se folosesc acum de conturi compromise de Instagram pentru a convinge potentialele victime, prin tehnici de inginerie sociala, sa furnizeze link-ul de resetare a parolei contului primit prin sms, a transmis, vineri, DNSC.

Alerta DNSC: Utilizatorii Instagram sunt din nou in pericol!

Directoratul National de Securitate Cibernetica avertizeaza, vineri, ca utilizatorii Instagram sunt vizati de o campanie de tip phishing, atacatorii folosind conturi compromise pentru a face noi victime.

Cele mai multe amenintari cibernetice la adresa institutiilor publice sunt detectate accidental

A opta editie a conferintei de Securitate Cibernetica Cybersecurity Dialogues Romania), desfasurata in aceste zile la Sibiu, s-a axat pe dialogul public-privat in scopul identificarii celor mai bune solutii de contracarare a amenintarilor din mediul online.

HE ARTHUR MATTLI, AMBASADORUL ELVETIEI IN TARA NOASTRA: Securitatea cibernetica - un domeniu de mare interes pentru Europa

Este nevoie de mai multa comunicare si cooperare intre sectoarele public si privat, in ceea ce priveste securitatea cibernetica Securitatea cibernetica este un domeniu de mare interes pentru Europa, in vederea apararii activelor statelor si ale companiilor, a afirmat Excelenta Sa Arthur Mattli, ambasadorul Elvetiei in Romania, in cadrul celei de-a opta editie a Congresului de Securitate Cibernetica de la Sibiu, organizat de NTT Data si Swiss WebAcademy.

THALES: Companiile incep sa aiba mai multa incredere in solutiile de securizare a muncii in sistem hibrid

Avand in vedere ca ultimii doi ani au transformat mediul de lucru, schimbarile in materie de securitate cibernetica au fost nu doar necesare, ci si de amploare.

Romania lovita de atacuri cibernetice! Sunt vizate unele institutii publice si firme din energie, transporturi, sanatate si mass-media

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) a identificat si documentat o serie de atacuri cibernetice executate de actori ostili impotriva infrastructurilor din Romania precum si a aliatilor din state membre ale Uniunii Europene sau NATO, in contextul razboiului dintre Ucraina si Federatia Rusa, incepand cu februarie 2022.

Atacuri cibernetice in Romania, indreptate asupra unor institutii publice si firme din energie, transporturi, sanatate si mass-media

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) a identificat si documentat o serie de atacuri cibernetice executate de actori ostili impotriva infrastructurilor din Romania precum si a aliatilor din state membre ale Uniunii Europene sau NATO, in contextul razboiului dintre Ucraina si Federatia Rusa, incepand cu februarie 2022.

Zeci de mii de echipamente din SUA, Rusia si China folosite in atacuri cibernetice impotriva infrastructurilor IT din Romania

Continua seria de atacuri de tip DDoS lansate fara discriminare asupra unor site-uri web romanesti, atacuri motivate in principal de actiunile de sprijin ale Romaniei pentru Ucraina, a anuntat vineri Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC). Atacurile au obiectivul de a indisponibiliza anumite servicii online prin supraincarcarea site-urilor cu trafic masiv din surse multiple.

O noua serie de atacuri de tip DDoS asupra unor site-uri web romanesti

Directoratul National de Securitate Cibernetica DNSC) a identificat si documentat o serie de atacuri cibernetice executate de actori ostili impotriva infrastructurilor din Romania precum si a aliatilor din state membre ale Uniunii Europene sau NATO.

actualitate, 13:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1671 seconds )