Libnet.ro
UNICEF

12:16

Securitate Olimpice

Libnet Ro
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris ar putea fi mutata, anunta Macron in contextul ingrijorarilor de securitate. Evenimentul ar putea marca o premiera

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris ar putea fi mutata, anunta Macron in contextul ingrijorarilor de securitate. Evenimentul ar putea marca o premiera

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, spune despre ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris ca ar putea fi mutata daca riscurile de securitate sunt prea mari, relateaza BBC. Liderul francez a mentionat ca evenimentul s-ar putea limita la Trocadero sau ar putea fi mutat chiar pe Stade France pentru o ceremonie mai traditionala.

Franta se teme ca Rusia va face probleme la Jocurile Olimpice de la Paris

Zeci de mii de ofiteri de politie, militari si agenti de securitate vor fi dislocati pentru a proteja Jocurile Olimpice din vara, potrivit actualitate. org. Nu am nicio indoiala, inclusiv in ceea ce priveste informatiile, a spus Emmanuel Macron. Franta si-a crescut deja alerta de securitate la cel mai inalt nivel in urma atacului terorist din .

JO 2024 Paris: 800 de persoane au fost excluse in urma controalelor de securitate: Nu aveau intentii bune

800 de persoane au fost excluse de la organizarea Jocurilor Olimpice de vara de la Paris, in urma celor 180. 000 de controale de securitate efectuate dintr-un total de un milion, informeaza guvernul francez, citat de AFP.

JO de la Paris: 180.000 de controale de securitate efectuate, 800 de persoane respinse. Exista oameni care, in mod clar, nu aveau intentii bune (ministru)

Ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, a prezentat duminica un bilant actualizat al verificarilor efectuate asupra tuturor agentilor de securitate si functionarilor publici implicati in organizarea Jocurilor Olimpice din aceasta vara, relateaza AFP.

A fost arestat barbatul suspectat ca a furat planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris

O geanta in care se aflau planurile de securitate ale Politiei pentru Jocurile Olimpice 2024 a fost furata dintr-un tren, iar un suspect a fost dus la Tribunalul din Paris pentru a fi judecat, informeaza BFM TV.

Stick-ul de memorie furat luni nu continea informatii despre securitatea JO de la Paris

Stick-ul de memorie care se afla in geanta unui inginer al primariei din Paris, furata luni dintr-o gara, nu continea note despre dispozitive de securitate sensibile din timpul Jocurilor Olimpice, a anuntat miercuri parchetul din capitala Frantei.

Planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice de la Paris, furate din tren. Un angajat al primariei le lasase in bagaj

O geanta care contine un computer si doua stick-uri USB in care erau planurile de securitate ale politiei pentru Jocurile Olimpice de la Paris a fost furata dintr-un tren in Gare du Nord a capitalei Frantei. Geanta furata apartinea unui inginer de la primaria Parisului .

Au fost furate planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Cum a fost posibil

Au fost furate planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Totul s-a intamplat intr-un tren

Planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice de la Paris au fost furate, dintr-un tren stationat intr-o gara din capitala Frantei.

Planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice de la Paris au fost furate

Incidentul grav a avut loc intr-un tren in Gara de Nord din Capitala Frantei, transmite AFP.

AFP: Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geanta in care se aflau un computer si doua stick-uri de memorie USB care contineau planurile de securitate ale Politiei pentru Jocurile Olimpice de la Paris a fost furata dintr-un tren in gara Gare du Nord din Capitala Frantei.

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geanta in care se aflau un computer si doua stick-uri de memorie USB care contineau planurile de securitate ale Politiei pentru Jocurile Olimpice de la Paris a fost furata dintr-un tren in gara Gare du Nord din Capitala Frantei, transmite AFP, citata de news. ro.

Librarii din Paris sunt somati sa se mute in timpul Jocurilor Olimpice de anul viitor. Care este motivul

Librarii de pe malul Senei au protestat dupa ce li s-a spus ca majoritatea lor vor trebui sa se mute temporar din motive de securitate. Tarabele de carti in aer liber care se intind de-a.

Suma uriasa a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris. Cine sunt finantatorii

Curtea de Conturi de la Paris a anuntat costul estimativ al Jocurilor Olimpice si Paralimpice care vor avea loc aici, anul urmator: Jocurile, in general, sunt adesea subiectul unor excese bugetare care submineaza increderea cetatenilor in oportunitatea gazduirii unor astfel de evenimente, a declarat, in Senat, Pierre Moscovici, fostul ministru al Economiei si actual director al Curtii de Conturi. Dupa luarea in considerare a cheltuielilor fiscale, de securitate, sanitare si de transport, costul public stat si comunitati) ar fi in jur de de trei miliarde de euro, dupa spusele lui Moscovici. Comitetul de organizare si-a majorat bugetul in prezent, costurile olimpiadelor din Franta se ridica la peste 2,4 miliarde de euro, potrivit sefului Curtii de Conturi. Comitetul de organizare si-a majorat bugetul alocat 96% privat) cu 10%, la 4,4 miliarde de euro, iar Solideo compania de livrare a lucrarilor olimpice) beneficiaza de un buget de 4,4 miliarde de euro.

Rusia ar putea invada Ucraina curand

Rusia ar putea invada Ucraina in cateva zile sau saptamani, dar ar putea opta totusi pentru o cale diplomatica, a declarat duminica consilierul pentru securitate nationala al Casei Albe, Jake Sullivan. Trebuie sa fim pregatiti pentru posibilitatea unei eventuale actiuni militare a Rusiei inainte de incheierea Jocurilor Olimpice. Si trebuie sa fim, de asemenea, pregatiti .

Jocurile Olimpice de la Beijing au debutat tensionat: un jurnalist olandez a fost intrerupt de garzile de securitate in timp ce transmitea in direct VIDEO

Un jurnalist olandez a fost intrerupt de garzi de securitate in timp ce relata, vineri, in direct, de la Jocurile Olimpice din Beijing, potrivit Variety.

VIDEO Probleme la JO Beijing 2022 - Un jurnalist, intrerupt de garzile de securitate in timp ce transmitea in direct din afara unui stadion

Un jurnalist olandez a fost intrerupt de garzile de securitate la Jocurile Olimpice de la Beijing in timp ce transmitea din afara Stadionului National, acolo unde a avut loc deschiderea Olimpiadei de Iarna.

S-au deschis Satele Olimpice pentru Jocurile de iarna 2022

Satele Olimpice pentru Jocurile de iarna 2022 s-au deschis oficial joi la Beijing, dar si in alte doua zone. Totul, in conditii stricte de securitate, in contextul pandemieide Covid. Peste 360 sportivi si membri ai echipelor din peste 20 de tari urmeaza sa se mute pe parcursul zilei in Satele Olimpice, conform televiziunii de stat .

JO Beijing 2022, o oportunitate unica pentru criminalitatea informatica - Exista temeri legate de securitatea cibernetica a sportivilor

Numeroase comitete nationale olimpice si-au sfatuit sportivii sa nu duca dispozitivele lor informatice sau telefonul personal la Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing, informeaza LEquipe.

EXCLUSIV Stan Smith, fost tenismen: Finala Cupei Davis de la Bucuresti a fost cea mai mare provocare din cariera mea

Finala Cupei Davis din 1972 de la Bucuresti organizata pentru prima data in Europa de Est a ramas pentru marele tenismen Stan Smith unul dintre evenimentele cele mai incitante, nu doar datorita adversarilor puternici pe care i-a intalnit Ilie Nastase si Ion Tiriac , ci si din cauza masurilor de securitate inedite, impuse ca urmare a atentatului de la Jocurile Olimpice de la Munchen, petrecut cu cateva luni inainte.

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )