Libnet.ro
UNICEF

19:30

Seicul Mohamed

Libnet Ro
Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele Emiratelor Arabe Unite, Alteta Sa Seicul Mohamed Al-Nahyan, la Palatul Prezidential (VIDEO)

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele Emiratelor Arabe Unite, Alteta Sa Seicul Mohamed Al-Nahyan, la Palatul Prezidential (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, luni, cu presedintele Emiratelor Arabe Unite, Alteta Sa Seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan, la Palatul Prezidential. Ce a discutat Iohannis cu presedintele EAU .

Dictatorul sirian Bashar al-Assad, vizita oficiala in Emirate, in aceeasi perioada cu Iohannis

Presedintele sirian Bashar al-Assad efectueaza duminica o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite EAU), intr-un moment in care mai multe tari arabe isi reiau contactele cu Damascul, izolat pe plan diplomatic de peste zece ani, informeaza AFP. Si presedintele Klaus Iohannis efectueaza, pana marti, o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, la invitatia presedintelui Emiratelor, seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, in perioada 18-21 martie 2023. Aceasta va reprezenta un raspuns la invitatia presedintelui Emiratelor Arabe Unite, Seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan, potrivit antena3. ro. Klaus Iohannis, vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite .

Klaus Iohannis, vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite. Presedintele a vizitat Monumentul Martirilor si Marea Moschee din Abu Dhabi

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 18-21 martie 2023 o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, la invitatia presedintelui Emiratelor Arabe Unite, Seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Iohannis merge in Emiratele Arabe Unite

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, de maine pana marti, o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, la invitatia presedintelui Emiratelor, seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, in perioada 18-21 martie 2023, o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, la invitatia presedintelui Emiratelor Arabe Unite, Alteta Sa Seicul Mohamed bin Zayed .

Iohannis, vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite. intrevederi cu mai multe oficialitati din EAU

Presedintele Romaniei va efectua, in perioada 18-21 martie 2023, o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, la invitatia omologului sau arab, Alteta Sa Seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Vizita are obiectivul de aprofundare a dialogului politico-diplomatic dintre cele doua tari.

Klaus Iohannis va efectua maine o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, in perioada 18-21 martie 2023, o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, la invitatia Presedintelui Emiratelor Arabe Unite, Alteta Sa Seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Klaus Iohannis va merge intr-o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, prima la acest nivel dupa 20 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va face, o vizita oficiala in Emiratele Arabe Unite, in perioada 18-21 martie 2023, la invitatia Presedintelui Emiratelor Arabe Unite, Alteta Sa Seicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan, a anuntat Administratia Prezidentiala. Cu prilejul vizitei, care este prima la acest nivel dupa 20 de ani, vor fi semnate mai multe documente bilaterale de catre ministri romani de resort si oficiali in domeniul energiei, domeniul securitatii cibernetice si al educatiei.

Presedintele Emiratelor Arabe Unite viziteaza Rusia pentru discutii bilaterale dupa reducerea productiei OPEC+

Vizita la Moscova va contribui la gasirea unor solutii politice eficiente la criza ucraineana. Majoritatea statelor arabe din Golf au ales sa nu izoleze si sa pedepseasca Rusia. Cu toate ca Joe Biden a facut presiuni, OPEC+ a decis sa reduca productia La o saptamana dupa ce OPEC+ a sfidat sperantele occidentale si a anuntat o reducere a productiei cu 2 milioane de barili pe zi, presedintele Emiratelor Arabe Unite, seicul Mohamed bin Zayed al-Nahyan, va vizita marti Rusia pentru discutii bilaterale, anunta International Business Times.

Ciuca, intrevedere Seicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan, presedintele Emiratelor Arabe Unite. Ce subiecte au discutat cei doi lideri

Prim-ministrul Romaniei Nicolae Ciuca a efectuat, in perioada 20-21 iunie, o vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite, avand intrevederi cu Seicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan, presedintele E. U, si cu Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-presedintele si prim-ministrul E. U, fiind discutate mai ales legate de domeniul energiei, al infrastructurii portuare, al agriculturii si zonei IT.

Nicolae Ciuca va discuta cu presedintele Emiratelor Arabe Unite despre aprovizionarea cu petrol si gaze

Premierul Nicolae Ciuca a avut o intrevedere cu seicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan, presedintele Emiratelor Arabe Unite EAU), cu care a discutat despre diversificarea resurselor de aprovizionare cu petrol si gaze.

Ciuca, intalnire cu presedintele Emiratelor Arabe Unite. Discutii despre petrol

Premierul Nicolae Ciuca a avut o intrevedere cu seicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan, presedintele Emiratelor Arabe Unite EAU), cu care a discutat despre diversificarea resurselor de aprovizionare cu petrol si gaze, in contextul situatiei tensionate din regiunea Marii Negre. Potrivit unui comunicat transmis de Guvern, prim-ministrul Nicolae Ciuca a efectuat, pe 20 si 21 .

Dubaiul vrea sa atraga 25 de milioane de turisti in 2025

Dubaiul intentioneaza sa unifice ministerele Economiei si Turismului si spera ca in 2025 va atrage 25 de milioane de turisti, a anuntat astazi seicul Hamdan bin Mohamed Bin Rashid Al Maktoum, conducatorul Dubaiului, intr-o postare pe Twitter, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Coreea de Sud si Emiratele Arabe Unite vor sa-si extinda acordurile de cooperare nucleara dincolo de proiectul Barakah

Printul incoronat din Abu Dhabi, comandantul suprem al fortelor armate ale Emiratelor Arabe Unite, seicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan s-a intalnit pe 27 februarie la Seul cu presedintele sud-coreean Moon Jae-in cadrul vizitei sale oficiale in Coreea de Sud. Cei doi lideri, semnatarii proiectului centralei nucleare de la Barakah, au in vedere extinderea relatiilor de cooperare in domeniul energiei nucleare.

Moscova lanseaza un apel la dialog intre Qatar si vecinii sai

Rusia a lansat un apel la dialog sambata intre Qatar si vecinii sai din Golf, oferindu-si ajutorul pentru a rezolva criza, in finalul convorbirilor ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, cu omologul sau qatariot, seicul Mohamed ben Abderrahmane Al-Thani, relateaza agentiile internationale de presa.

Criza din Golf: Moscova lanseaza un apel la dialog intre Qatar si vecinii sai

Rusia a lansat un apel la dialog sambata intre Qatar si vecinii sai din Golf, oferindu-si ajutorul pentru a rezolva criza, in finalul convorbirilor ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, cu omologul sau qatariot, seicul Mohamed ben Abderrahmane Al-Thani, relateaza agentiile AFP, EFE si TASS, citate de Agerpres.

Investitiile EAU in tehnologii spatiale depasesc 5,4 miliarde dolari

Seicul Mohamed, premierul Emiratelor Arabe Unite EAU), anunta, pe 20 octombrie, initierea unui proiect indraznet de explorare a spatiului cosmic care se va concretiza printr-o prima misiune catre planeta Marte.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1667 seconds )