Libnet.ro
UNICEF

14:45

Semnarea 2023

Libnet Ro
MINISTERUL CERCETARII: Au fost acordate primele sase burse Marie Sklodowska-Curie

MINISTERUL CERCETARII: Au fost acordate primele sase burse Marie Sklodowska-Curie

Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii MCID) a anuntat semnarea primelor sase contracte de finantare, in valoare totala de 3. 594,16 lei, pentru bursele Marie Sklodowska-Curie, data limita de depunere a cererilor fiind 31 decembrie 2023.

Granturi IMM POC 4.1.1. Bis: Continua semnarea contractelor de finantare pana la 300 milioane EUR, in 2023

Granturi IMM POC 4. Bis: Continua semnarea contractelor de finantare pana la 300 milioane EUR, in 2023.

Nicusor Dan, despre noul PUG pentru Bucuresti: Am reusit sa deblocam aceasta situatie. Prima versiune va fi gata pana la finalul anului 2023

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca la sfarsitul anului 2022 s-a reusit semnarea actului aditional care permite reluarea actualizarii Planului Urbanistic General, o prima versiune a noului PUG urmand sa fie gata pana la finalul anului 2023, transmite HotNews. ro. Nicusor Dan, precizari despre noul PUG pentru Bucuresti .

Magistrala de metrou M4 Gara de Nord-Filaret va pierde finantarea din PNRR - raport Ministerul Transporturilor

METROREX SA nu va putea sa respecte calendarul orientativ pentru atingerea jaloanelor programului de finantare prin PNRR pentru magistrala de metrou M4, tronsonul Gara de Nord - Filaret, este concluzia unui raport al Corpului de Cotrol al Ministerului Transporturilor. Prin PNRR, acest proiect are prevazuta o finantare de 299 de milioane de euro, cu termen finalul anului 2023 pentru semnarea contractelor de achizitii si august 2026 pentru finalizarea lucrarilor.

Noua formula de calcul pentru impozitul la casa. Cat vor plati romanii pentru locuinte incepand cu anul 2023

Daca pana la semnarea PNRR nu se punea problema majorarii impozitelor, se pare ca din 2023 lucrurile se vor schimba. Ne referim aici la calcularea noilor impozite pentru locuinte, impozite despre care jurnalistii Antena 3 spun ca se vor majora. Acest lucru vine ca efect al asumarilor prin Planul National de Redresare si Rezilienta. Romania .

Solaris anunta semnarea unui nou contract cu municipalitatea din Targu Jiu pentru livrarea altor 15 troleibuze

Solaris Bus and Coach, lider european in productia de vehicule electrice pentru transport public, anunta castigarea unei noi licitatii si semnarea contractului cu municipalitatea din Targu Jiu pentru livrarea a 15 troleibuze Trollino 12, pana in octombrie 2023. Valoarea totala a contractului se ridica la 37. 000 de lei + TVA, conform unui comunicat remis redactiei.

Noi propuneri de modificare a legislatiei achizitiilor publice pentru accelarea proiectelor de infrastructura rutiera

Un nou Proiect de ordonanta de Urgenta publicat recent pe site-ul Ministerului Transportului si Infrastucturii Rutiere isi propune sa modifice legislatia achizitiilor publice si cea conexa pentru implementarea rapida a proiectelor de infrastructura de transport de interes national, care presupun semnarea contractelor de lucrari pana in 2023 si finalizarea proiectelor pana in 2026.

Noi propuneri de modificare a legislatiei achizitiilor publice pentru accelarea proiectelor de infrastructura rutiera

Un nou Proiect de ordonanta de Urgenta publicat recent pe site-ul Ministerului Transportului si Infrastucturii Rutiere isi propune sa modifice legislatia achizitiilor publice si cea conexa pentru implementarea rapida a proiectelor de infrastructura de transport de interes national, care presupun semnarea contractelor de lucrari pana in 2023 si finalizarea proiectelor pana in 2026.

MotoGP: Ungaria ar urma sa fie reintegrata in Campionatul Mondial din 2023

Campionatul Mondial de motociclism viteza a facut un pas mare spre o revenire in Ungaria incepand din 2023, odata cu semnarea unui acord pentru organizarea unui nou circuit in apropiere de Debrecen, au anuntat, joi, responsabilii campionatului pe contul de Twitter, citat de AFP.

Corina Cretu despre spitalele regionale: S-a spus ca vor fi finalizate in 2020, apoi in 2023, aud acum de 2027. Aceste proiecte de interes national au fost sabotate Sorina Pintea, surprinsa de declaratie

Au trecut 5 ani de la semnarea Programului Operational Regional pentru construirea a 3 spitale regionale - la Iasi, Cluj si Craiova - despre care s-a spus, initial, ele vor fi finalizate in 2020, apoi in 2023, aud acum de anul 2027. , afirma Corina Cretu. Ea sustine ca aceste proiecte de interes national au fost sabotate, amanate, doar pentru a dovedi ca Romania nu are un comisar patriot este tot mai puternic. De cealalta parte, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-a declarat surprinsa de afirmatiile Corinei Cretu si acuza ca declaratiile acesteia ar fi un demers politic care nu face bine nimanui.

Exemplu de gandire strategica din partea Companiei de Autostrazi: Revizuieste acum pe 5 milioane de euro Studiul de Fezabilitate la o autostrada programata in Master Plan sa fie construita abia dupa 2023

Compania de Autostrazi a semnat miercuri un contract pe 5,1 milioane de euro pentru a revizui Studiul de Fezabilitate SF) al Autostrazii Tg Mures - Ditrau, parte a autostrazii care va lega Tg. Mures de Iasi, desi tronsonul in cauza este planificat in varianta finala a Master Planului trimisa la Comisia Europeana sa fie construit abia din 2023. Mai mult, documentul strategic prevede ca SF-ul sa fie revizuit intre 2021-2022. Surse guvernamentale au precizat pentru HotNews. ro ca semnarea contractului de catre CNADNR este in contradictie flagranta cu strategia pe care statul roman incearca s-o convina cu oficialii europeni, iar Asociatia Pro Infrastructura acuza ca aceasta lipsa de coordonare a institutiilor duce la risipa de bani.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1633 seconds )