Libnet.ro
carturesti.ro

17:45

Senat: Elevii din invatamantul primar vor putea beneficia de transport gratuit pana la unitatea de invatamant

Antena3 Antena3,
Senat: Elevii din invatamantul primar vor putea beneficia de transport gratuit pana la unitatea de invatamant

Senatul a adoptat, marti, in unanimitate, in calitate de camera decizionala, o propunere legislativa de completare a Legii educatiei nationale nr. 12011potrivit careia elevii din invatamantul primar vor putea beneficia de transport specializat de la pana la unitatea de invatamant, . continuă pe Antena3

evomag.ro

Vacante an scolar 2021-2022. Cand vor avea liber toti elevii din Romania

Vacanta de vara s-a incheiat, iar anul scolar 2021-2022 va incepe luni, 13 septembrie, si va avea 34 de saptamani de cursuri. Ce spune programul oficial primit de catre cei de la Ministerul Educatiei. Cand vor avea elevii vacante in anul scolar 2021-2022 Scolarii ciclului gimnazial precum si elevii de liceu din Romania au spus .

Ministerul Sanatatii: Parintii infectati cu SARS-CoV-2 vor putea fi tratati in sectiile de pediatrie unde se afla internati si copiii lor

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca parintii infectati cu virusul SARS-CoV-2 vor putea fi tratati in sectiile de pediatrie unde se afla internati si copiii lor. Iar daca copilul se va face bine mai repede si va fi externat inaintea parintelui, acesta din urma va fi transferat pe o sectie de adulti.

Ministerul Sanatatii: Parintii infectati cu coronavirus vor putea fi tratati in sectiile de pediatrie unde se afla internati si copiii lor

Ministerul Sanatatii a anuntat ca parintii testati pozitiv cu coronavirus vor putea fi tratati in sectiile de pediatrie unde se afla internati si copiii lor. Modificarile actelor normative in acest sens au fost facute deja.

Parintii cu COVID-19 vor putea fi tratati in sectiile de pediatrie unde se afla internati si copiii lor

Parintii confirmati cu COVID-19 vor putea fi tratati in sectiile de pediatrie unde sunt internati si copiii lor, in acest sens fiind facute modificari ale actelor normative, a anuntat luni Ministerul Sanatatii.

Noua materie care va fi predata in scolile din Romania. Ce vor invata elevii sa faca pentru viitorul lor

Elevii urmeaza sa faca cunostinta cu o materie noua. Aceasta ii va ajuta enorm pentru viitorul lor. Deputatii au votat ca materia sa fie introdusa in institutiile de invatamant din tara. Despre ce este vorba si care sunt pasii pana la aplicarea noului proiect? Noua materie care va fi predata elevilor romani Veste uriasa pentru .

Veste buna pentru elevii olimpici. Ce burse vor avea

Bursele pentru elevii olimpici vor creste, acestea ajungand sa fie de minim 500 de lei per elev, a transmis, vineri seara, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in anul scolar 2020 -2021 guvernul a aprobat un cuantum minim de 100 de lei per elev al bursei indiferent de tipul de bursa: de performanta, de merit, de studiu .

Decizie surprinzatoare la Vatican: Femeile vor putea fi primite in randul Garzilor Elvetiene care il pazesc pe Suveranul Pontif

Noile baraci ale Garzii Elvetiene de la Vatican, trupa de elita ce il protejeaza pe papa, vor fi proiectate astfel incat sa gazduiasca si femei soldat, desi pana in acest moment nu au existat recruti de sex feminin, a scris duminica un ziar elvetian, citat de Reuters.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )