Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serghei Lavrov

Libnet Ro
Lavrov: Rusia va continua sa ajute armata din Mali

Lavrov: Rusia va continua sa ajute armata din Mali

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat marti ca Rusia va continua sa ajute Mali sa-si imbunatateasca capacitatile militare, un parteneriat care a starnit ingrijorarea Occidentului. Un parteneriat care a starnit ingrijorarea occidentala cu privire la implicarea antreprenorului militar privat rus Wagner in Mali, care lupta, de asemenea, alaturi de armata rusa in Ucraina, .

Declaratia lui Serghei Lavrov despre Republica Moldova il discrediteaza intelectual, spune seful diplomatiei europene, Josep Borrell: Este pacat

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a declarat ca ministrul rus al afacerilor externe, Serghei Lavrov, se discrediteaza intelectual cand face afirmatii de genul celei privind o presupusa incercare de a transforma Republica Moldova intr-o a doua Ucraina. Declaratia lui Serghei Lavrov despre Republica Moldova il discrediteaza intelectual, spune Josep Borrell .

Josep Borrell, despre declaratiile lui Lavrov cu privire la Republica Moldova: il discrediteaza intelectual

Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe, Josep Borrell, a afirmat marti ca declaratiile ministrului rus de externe, Serghei Lavrov, potrivit carora Occidentul vrea sa transforme Republica Moldova in urmatoarea Ucraina, il discrediteaza intelectual.

Serghei Lavrov afirma ca Rusia va continua sa ajute armata din Mali

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat astazi ca Rusia va continua sa ajute statul Mali sa-si amelioreze capabilitatile militare, un parteneriat care a provocat ingrijorari in Occident.

in timp ce fortele sale se chinuie in Ucraina, Rusia promite mai mult echipament militar pentru o tara africana

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat marti ca Rusia va continua sa ajute statul Mali sa-si amelioreze capabilitatile militare, un parteneriat care a provocat ingrijorari in Occident, relateaza Reuters si Agerpres.

Ana Gutu, fost parlamentar al Republicii Moldova, despre amenintarile lui Lavrov la adresa Chisinaului: Este o cacealma in jurul lui Putin (VIDEO)

Ana Gutu, fost parlamentar al Republicii Moldova, a spus in emisiunea Politica zilei, moderata de Ioana Constantin, ca amenintarile lui Serghei Lavrov la adresa Chisinaului sunt o cacealma si reflecta nervozitatea lui Putin cu privire la evolutia luptelor din Ucraina: Este o cacealma in jurul lui Putin pentru ca in fiecare zi el are adunari, reuniuni cu institutiile de forta dar si cu cele care sunt responsabile de frontul din Ucraina, treburile nu merg bine, Iranul nu furnizeaza dronele promise la timp si Lavrov a fost certat pentru asta, dupa care Putin l-a injurat asa cum a stiut el mai bine si Lavrov atat a putut face sa isi ceara scuze de la Putin si a venit cu acest interviu in presa in care s-a legat de Republica Moldova. intrebarea a fost foarte directa din partea jurnalistului. Care este urmatorul stat care va avea soarta Ucrainei, iar Lavrov a spus Republica Moldova fiindca are o conducere aleasa non-democratic si ca isi doreste Unirea cu Romania.

Serghei Lavrov acuza tarile occidentale ca inca mai au instincte colonialiste

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a sustinut astazi ca tarile occidentale inca mai au instincte colonialiste .

Raspunsul Chisinaului dupa ce Lavrov a acuzat Occidentul ca vrea ca Republica Moldova sa fie urmatoarea Ucraina

Ministrul de externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a calificat drept insinuari si o interpretare gresita a faptelor declaratiile omologului sau rus Serghei Lavrov, care a afirmat intr-un interviu ca Maia Sandu ar fi gata de orice de dragul Occidentului, inclusiv pentru unirea cu Romania, iar acest lucru ar putea aduce Republica Moldova in situatia Ucrainei, informeaza IPN. md. Ministrul rus de Externe a mai declarat ca Occidentul a pus ochii acum pe Republica Moldova pentru a avea rolul urmatoarei Ucraine.

Lavrov acuza tarile occidentale ca inca mai au instincte colonialiste

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a sustinut vineri ca tarile occidentale inca mai au instincte colonialiste, transmite EFE, preluat de Agerpres.

Rusia va face ceva pe 24 februarie. Ce se pregateste ingrijoreaza Occidentul, cine este vizat acum

S-a aflat ce va face Rusia pe 24 februarie, exact la un an de la invazia in Ucraina. Ceea ce se pregateste ingrijoreaza Occidentul, cine este vizat acum, conform ministrului de Externe din Rusia, Serghei Lavrov. intre timp, ziua a 344-a de razboi este marcata de UE-Ucraina care a inceput la Kiev. Rusia se pregateste .

Raspunsul Chisinaului, dupa ce Rusia a spus ca va fi viitoarea Ucraina: Moldova vrea sa fie parte a lumii libere

Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau a reactionat dupa ce Serghei Lavrov a amenintat ca Republica Moldova ar putea avea soarta Ucrainei. Potrivit oficialilor de la Chisinau, Republica Moldova vrea sa fie parte a lumii libere. Raspunsul dat de MAE de la Chisinau MAE a respins afirmatiile ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, cu privire la presupuse planuri ale Occidentului de a transforma fosta republica sovietica in urmatoarea Ucraina pentru a o folosi impotriva Moscovei, transmite EFE.

Republica Moldova, urmatoarea tinta luata la ochi de Rusia pentru repetarea scenariului din Ucraina |Confirmarea vine de la Serghei Lavrov

Moscova considera ca Republica Moldova este folosita de Occident pentru a ameninta si a slabi pozitia Rusiei.

Serghei Lavrov: Vrem terminarea conflictului din Ucraina. Ce impiedica Rusia sa opreasca razboiul

Intr-un interviu la televiziunea de stat, Lavrov a declarat ca toata lumea doreste incheierea conflictul din Ucraina - pe care Moscova il numeste operatiune militara speciala - , dar ca.

Serghei Lavrov sugereaza ca Moscova vrea sa faca noi cuceriri teritoriale in Ucraina

Intr-un amplu interviu acordat televiziunii de stat, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat astazi ca Moscova are planuri pentru a eclipsa evenimentele pro-ucrainene care vor fi organizate de tarile aliate din intreaga lume pentru a marca, la 24 februarie, un an de la invazia rusa in Ucraina.

Reactia Rusiei la armele cu raza lunga de actiune livrate de Occident Kievului

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat ca fortele ruse vor raspunde livrarii de arme cu raza de actiune lunga Kievului de catre Occident si vor impinge fortele ucrainene si mai departe de frontierele ruse, prin creare unei zone-tampon, informeaza Reuters si AFP.

Serghei Lavrov, amenintare de ultima ora pentru Republica Moldova. Ce se va intampla in curand: Urmatoarea Ucraina

Tensiunile intre Rusia si Occident cresc de la zi la zi, astfel ca, la implinirea a un an de la invadarea Ucrainei, Rusia doreste sa obtina rezultate remarcabile pe campul de lupta. Mai mult, Vladimir Putin doreste sa demonstreze Occidentului ca armata sa a fost capabila de victorii imbatabile. in cursul acestei dimineti, mana dreapta .

Lavrov ameninta Republica Moldova ca ar putea deveni urmatoarea Ucraina. Reactia Chisinaului

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, ameninta Republica Moldova cu scenariul ucrainean si sustine ca Maia Sandu vrea sa introduca tara in NATO sau sa o uneasca cu Romania.

SERGHEI LAVROV, MINISTRU RUS DE EXTERNE: Maia Sandu e nerabdatoare sa adere la NATO si sa se uneasca cu Romania

Occidentul vede Moldova ca pe o noua Ucraina, in timp ce presedintele tarii, Maia Sandu, este nerabdatoare sa adere la NATO si este gata pentru unirea Moldovei cu Romania, a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.

Serghei Lavrov arata spre Republica Moldova si spune ca ar putea avea soarta Ucrainei: Nerabdatoare sa intre in NATO, Maia Sandu e gata de orice

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, acuza Occidentul ca se foloseste de Republica Moldova pentru a slabi Rusia.

Conducerea pro-europeana de la Chisinau, criticata de Rusia. Serghei Lavrov: Se fac incercari pentru a transforma Republica Moldova intr-o a doua Ucraina

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat joi ca se fac incercari pentru a transforma Republica Moldova intr-o a doua Ucraina si ca acest lucru este in acord cu perspectiva orientata catre consumator a actualei conduceri de la Chisinau, relateaza agentia rusa de presa TASS.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1554 seconds )