Libnet.ro
UNICEF

18:45

Serghei Lavrov

Libnet Ro
Lavrov sustine ca afirmatiile lui Zelenski despre lovituri preventive justifica invazia

Lavrov sustine ca afirmatiile lui Zelenski despre lovituri preventive justifica invazia

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a afirmat, vineri, ca declaratiile presedintelui Ucrainei, care a sugerat ca NATO ar trebui sa lanseze lovituri preventive asupra Rusiei, au confirmat necesitatea operatiunii militare speciale.

Serghei Lavrov sustine ca majoritatea zdrobitoare a tarilor dau dreptate Rusiei, dar nu indraznesc s-o spuna

O majoritate zdrobitoare de tari - si va garantez acest lucru - intelege perfect ca avem dreptate, a declarat Serghei Lavrov in plenul Consiliului Federatiei.

Realitatea paralela a lui Serghei Lavrov: Cele mai multe tari stiu ca Rusia are dreptate, dar nu au curaj sa vorbeasca

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a sustinut marti ca majoritatea zdrobitoare a tarilor dau dreptate Rusiei pentru ca a recunoscut rezultatele pseudo-referendumurilor din patru teritorii ucrainene partial ocupate si ulterior le-a anexat, dar nu indraznesc sa o spuna, transmite EFE, care comenteaza ca, prin aceste declaratii, seful diplomatiei ruse ignora condamnarea cvasitotala exprimata de comunitatea internationala.

Serghei Lavrov sustine ca majoritatea zdrobitoare a tarilor dau dreptate Rusiei, dar nu indraznesc s-o spuna

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a sustinut astazi ca majoritatea zdrobitoare a tarilor dau dreptate Rusiei pentru ca a recunoscut rezultatele pseudo-referendumurilor din patru teritorii ucrainene partial ocupate si ulterior le-a anexat, dar nu indraznesc sa o spuna.

Serghei Lavrov: Majoritatea zdrobitoare a tarilor dau dreptate Rusiei, dar nu indraznesc s-o spuna

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a sustinut ca majoritatea zdrobitoare a tarilor dau dreptate Rusiei pentru ca a recunoscut rezultatele pseudo-referendumurilor din patru teritorii ucrainene partial ocupate si ulterior le-a anexat, dar nu.

Serghei Lavrov se dezlantuie la adresa SUA. Comparatie cu Hitler si URSS

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, face noi acuzatii la adresa Occidentului. Oficialul de la Moscova sustine ca SUA folosesc Ucraina ca instrument de razboi impotriva Rusiei,.

Lavrov acuza Washingtonul ca a transformat Ucraina intr-un instrument de razboi impotriva Rusiei

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a acuzat luni Washingtonul - si Occidentul in ansamblu - ca foloseste Ucraina ca instrument de razboi impotriva Rusiei, el facand o comparatie cu actiunea Germaniei impotriva URSS in al Doilea Razboi Mondial.

Serghei Lavrov acuza Washingtonul ca foloseste Ucraina ca instrument de razboi impotriva Rusiei

Serghei Lavrov,ministrul rus al afacerilor externe, a acuzat luni Washingtonul si Occidentul in ansamblu ca foloseste Ucraina ca instrument de razboi impotriva Rusiei, el facand o comparatie cu actiunea Germaniei impotriva URSS in al Doilea Razboi Mondial, relateaza agentia EFE. Lavrov: Washingtonul foloseste Ucraina ca instrument de razboi impotriva Rusiei .

Rusia acuza Washingtonul ca foloseste Ucraina drept instrument de razboi si ca si-a subordonat intregul Occident colectiv

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a acuzat luni Washingtonul ca foloseste Ucraina ca instrument de razboi impotriva Rusiei si ca si-a subordonat intregul Occident colectiv, comparand planul cu actiunea Germaniei impotriva URSS in al Doilea Razboi Mondial, relateaza agentia EFE.

Budapesta: Fara energia din Rusia, economia maghiara nu ar functiona

Ungaria si Rusia negociaza pe marginea constructiei centralei nucleare Paks de catre Rosatom Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, s-a intalnit recent cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, la New York, cei doi oficiali purtand discutii despre transporturile de gaze catre Budapesta si constructia centralei nucleare Paks, de catre societatea rusa Rosatom, a anuntat Szijjarto, la finele saptamanii trecute, citat de Reuters.

Referendumurile de anexare din Ucraina continua a treia zi Parlamentul rus ar putea adopta o anexare joi, iar Putin ar putea vorbi in Parlament vineri

Referendumuri de anexare a estului Ucrainei la Rusia au continuat duminica, pentru a treia zi la rand, iar Parlamentul rus ar putea aproba anexarea regiunilor ucrainene Donetk, Lugansk, Herson si Zaporijjea in cateva zile, care ar putea obtine astfel protectie deplina, a anuntat seful diplomatiei ruse, la ONU. Serghei Lavrov, relateaza Reuters.

Lavrov a denuntat rusofobia fara precedent si grotesca a Occidentului

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a denuntat, ieri, la Natiunile Unite rusofobia fara precedent si grotesca a Occidentului.

Lavrov, despre intentiile din spatele referendumului din zonele anexate. Vom oferi protectie deplina. Cati alegatori au votat pana acum

Intr-o conferinta de presa organizata sambata, in prezenta reprezentantilor ONU si a presei internationale din New York, ministrul de Externe de la Moscova a incercat sa justifice razboiul declansat de Vladimir Putin in Ucraina. Serghei Lavrov promite protectie nucleara in regiunile anexate de Rusia. Diplomatul a transmis tuturor liderilor lumii ca autoritatile de la Moscova .

Serghei Lavrov promite protectie deplina pentru orice teritoriu anexat de Rusia

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat ieri, la New York, ca regiunile din Ucraina in care au loc referendumuri vor fi sub protectia deplina a Rusiei daca vor fi anexate de Moscova.

Lavrov promite protectie deplina pentru teritoriile anexate de Rusia

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat sambata, la New York, ca regiunile din Ucraina in care au loc referendumuri vor fi sub protectia deplina a Rusiei daca vor fi anexate de Moscova.

Ministrul rus de externe Lavrov promite protectie deplina pentru orice teritoriu anexat de Rusia

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat sambata, la New York, ca regiunile din Ucraina in care au loc referendumuri vor fi sub protectia deplina a Rusiei daca vor fi anexate de Moscova, informeaza duminica Reuters, preluat de Agerpres.

Presedintele rus si-a marit salariul cu 4%. Cati bani castiga Vladimir Putin

Oficialii de la Moscova vor castiga mai mult. Salariile lui Vladimir Putin, ale premierului Mihail Misusin, ale procurorului general Igor Krasnov, ale sefului Comitetului de Investigatii al Rusiei, Alexandr Bastrikin, ale ministrului de externe Serghei Lavrov si ale altor autoritati vor creste cu 4%. Documentul privind cresterea salariilor oficialilor rusi au fost publicate pe portalul de informatii juridice, informeaza Kommersant.

Ungaria, singura din UE care a intretinut discutii cu Rusia la ONU

Ministrul ungar de externe Peter Szijjarto i-a avertizat pe omologii europeni cu consecinte si mai grave daca nu se vor aseza la masa negocierilor in perioada urmatoare in relatia cu Rusia, relateaza MTI. Seful diplomatiei ungare a fost singurul ministru de externe din UE care a avut, ieri, o intrevedere cu seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov, in cadrul Adunarii Generale a ONU, relateaza Calea Europeana.

VIDEO: Seful ONU se intalneste cu Lavrov al Rusiei

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite, Antonio Guterres, s-a intalnit cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov si cu presedintele iranian Ebrahim Raisi, in marja Adunarii Generale a ONU, joi. Raisi a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca in Iran exista libertate de exprimare, dar ca protestele care au loc dupa moartea .

Ministrul ungar de externe, singurul din UE care s-a intalnit cu Serghei Lavrov la ONU

Adunarea Generala a Natiunilor Unite din aceasta saptamana ar fi fost o oportunitate perfecta pentru demararea discutiilor de pace asupra razboiului din Ucraina, dar este putin probabil ca aceasta sa se intample, a declarat ieri seful diplomatiei ungare Peter Szijjarto.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1576 seconds )