Libnet.ro
carturesti.ro

21:30

Serghei Mizil, despre momentul in care i-a devastat vila lui Ceausescu de la Predeal: I-am facut casa varza

Antena3 Antena3,
Serghei Mizil, despre momentul in care i-a devastat vila lui Ceausescu de la Predeal: I-am facut casa varza

Serghei Mizil a facut dezvaluiri in exclusivitate la Antena 3, despre cum erau petrecerile inainte de Revolutie, alaturi de bunul sau prieten Nicu, fiul cel mic al cuplului Nicolae si Elena Ceausescu. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila, despre momentul in care trebuie introdus certificatul verde in Romania. Conditiile impuse de viitorul ministru al Sanatatii

Medicul microbiolog, Alexandru Rafila, va fi al saselea ministru al Sanatatii din timpul pandemiei. Acesta a explicat, in cursul serii de marti, cum anticipeaza desfasurarea evenimentelor din Sanatate. Potrivit deputatului PSD, certificatul verde ar trebui introdus obligatoriu doar intr-o anumita situatie, fiind incluse, de asemenea, si testele, nu doar vaccinatii si vindecatii. Certificatul verde previne .

Mircea Badea, dialog spumos cu Serghei Mizil. Un mare mit de pe vremea lui Ceausescu, confirmat in direct!

Serghei Mizil a povestit, joi, la Sinteza zilei, lucruri mai putin cunoscute din viata Ceausestilor, asa cum a cunoscut-o din postura de frate a lui Nicusor Ceausescu. Cei doi erau nedespartiti si aveau parte de o libertate inimaginabila pe vremea aceea.

Serghei Mizil: Ceausescu a fost innebunit de limbistii din jurul lui, ceea ce se intampla si acum

Serghei Mizil, fratele Doncai Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceausescu, a fost invitat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, unde a facut dezvaluiri, despre cum era perioada in care traia primul presedinte al Romaniei, Nicolae Ceausescu.

Serghei Mizil, cu ochii in lacrimi, la Antena 3: Nicu Ceausescu mi-a dat o poezie inainte sa moara si mi-a spus sa nu plang

Moment inedit, joi seara, la Sinteza zilei. Celebrului Serghei Mizil, al carui ras inconfundabil rasuna deseori in platourile emisiunilor TV, i-au dat lacrimile in timp ce povestea una dintre ultimele intalniri cu cel care i-a fost ca un frate intreaga copilarie si adolescenta; Nicu Ceausescu, mezinul dictatorilor Elena si Nicolae Ceausescu.

watchshop.ro

actualitate, 21:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1723 seconds )