Libnet.ro
UNICEF

10:48

Shakira Procurorii

Libnet Ro
Tinuta purtata de Shakira la intalnirea cu procurorii spanioli. Artista a acceptat o amenda de milioane de euro pentru a scapa de inchisoare

Tinuta purtata de Shakira la intalnirea cu procurorii spanioli. Artista a acceptat o amenda de milioane de euro pentru a scapa de inchisoare

Shakira trece prin cea mai grea perioada a vietii sale. Artista este implicata intr-un scandal de zile mari, dupa ce a incercat sa fraudeze statul spaniol. Vedeta si-a primit sentinta astazi, la infatisarea in fata procurorilor spanioli, unde a aflat ca este buna de plata. Artista a acceptat o amenda de milioane de euro ca .

Shakira evita procesul pentru frauda fiscala in urma unui acord cu justitia spaniola. Cat are de platit cantareata pentru a scapa de puscarie

Vedeta columbiana Shakira a ajuns la o intelegere cu procurorii pentru a evita un proces.

VIDEO. Cantareata Shakira ajunge la un acord cu justitia spaniola. Artista a primit o amenda uriasa

Luni 20 noiembrie), vedeta columbiana a ajuns la o intelegere cu procurorii pentru a evita un proces la Barcelona. Ea a fost acuzata ca nu a platit 14,5 milioane de euro 15,7 milioane de dolari) din impozitul pe venit intre 2012 si 2014. Ca parte a intelegerii, Shakira a acceptat acuzatiile si o amenda de .

Shakira va plati peste 7 milioane de euro ca sa evite procesul pentru frauda

Cantareata se confrunta cu acuzatii de frauda fiscala in valoare de 14,5 milioane de euro si urma sa fie judecata intr-un tribunal din Barcelona. Procurorii spanioli cereau o condamnare de opt ani de inchisoare si o amenda de 23,8 milioane de euro, potrivit BBC. Shakira a ajuns la o intelegere cu procurorii spanioli chiar inainte ca procesul sa inceapa .

Shakira va plati peste 7 milioane de euro ca sa evite procesul pentru frauda fiscala. Acordul pe care l-a semnat de dragul copiilor

Cantareata pop Shakira a ajuns la o intelegere cu procurorii spanioli pentru a solutiona un caz de frauda fiscala. Acordul a fost incheiat chiar inainte ca procesul sa inceapa.

Shakira scapa de inchisoare. A ajuns la un acord cu procurorii spanioli, dupa ce a fraudat statul cu peste 14 milioane de euro

Cantareata columbiana Shakira a ajuns luni la o intelegere cu procurorii pentru a evita un proces la Barcelona privind o frauda fiscala de peste 14,5 milioane de euro, dupa ce artista nu si-a platit impozitul pe venit in Spania intre 2012 si 2014, conform Reuters.

Shakira a ajuns la un acord cu autoritatile spaniole pentru a evita un proces pentru frauda fiscala de peste 14 milioane de euro

Procesul celebrei Shakira pentru evaziune fiscala de aproape 14,5 milioane de euro incepe luni la Barcelona, unde procurorii cer o pedeapsa de peste opt ani de inchisoare, relateaza AFP.

Cat de mare este datoria la Fisc cu care Gerard Pique a lasat-o pe Shakira. Procurorii vor sa o bage la inchisoare pe artista din Columbia

Shakira i-a amintit lui Gerard Pique, in ultima piesa, ca a lasat-o vecina cu soacra si cu datorii la Fisc. Jurnalistii spanioli au aflat si cat de mari sunt aceste restante. El Mundo sustine ca este vorba de aproape 14,5 milioane de euro pe care artista nu ar fi vrut sa le plateasca. Pentru cele .

Shakira va fi judecata in Spania pentru o presupusa frauda fiscala de 13 milioane de lire sterline

Solista hit-ului Hips Dont Lie, Shakira, a sustinut ca nu locuia in Spania la momentul presupusei fraude si a negat orice abatere de la acuzatiile facute in 2018. Shakira va fi judecata pentru frauda fiscala, dupa ce un judecator spaniol a aprobat procedurile impotriva megastarului pop, noteaza skynews. Procurorii au acuzat-o pe cantareata columbiana ca .

Shakira ar putea face inchisoare 8 ani

Procurorii din Spania vor cere unui tribunal sa o condamne pe vedeta columbiana Shakira la opt ani si doua luni de inchisoare, daca va fi declarata vinovata in asteptatul proces pentru presupusa frauda fiscala. Shakira, al carei nume complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll, este acuzata ca nu a platit guvernului spaniol impozite in valoare .

8 ani de inchisoare pentru Shakira! Vestea a venit ca un fulger, ce se va intampla in curand

8 ani de inchisoare pentru Shakira si amenzi de aproape 24 de milioane de euro pentru aceste patru infractiuni impotriva Trezoreriei Publice, cer procurorii in cazul artistei. in urma cu cateva zile, avocatii Shakirei s-au prezentat la procuratura in vederea reducerii pedepsei. Shakira considera ca actiunea sa in justitie pentru fraudarea Trezoreriei cu 14,5 milioane .

DEZASTRU TOTAL pentru Shakira: A fost PUSA SUB ACUZARE! Procurorii o acuza de o FRAUDA de aproape 15 MILIOANE DE EURO

Shakira are probleme cu legea: celebra cantareata a fost pusa sub acuzare in Spania si va trebui sa dea explicatii in fataunui judecator pe 12 iunie.

VESTE GROAZNICA pentru Shakira...Procurorii spanioli ii cer sa plateasca O SUMA IMENSA! Oare in cate concerte o sa stranga toti banii?

Probleme mari pentru celebra Shakira, dupa ce procurorii spanioli au depus plangere impotriva sa, vineri, acuzand-o ca nu a platit 14,5 milioane de euro impozite in Spania, tara in care Gerard Pique, partenerul.

actualitate, 10:48

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )