Libnet.ro
UNICEF

18:30

Side Christmas

Libnet Ro
Roata cu 1 milion de luminite va fi inaugurata, de 1 Decembrie, in ,,West Side Christmas Market, targul de Craciun din Drumul Taberei

Roata cu 1 milion de luminite va fi inaugurata, de 1 Decembrie, in ,,West Side Christmas Market, targul de Craciun din Drumul Taberei

Roata cu 1 milion de luminite va fi inaugurata, de 1 Decembrie, in ,,West Side Christmas Market, targul de Craciun din Drumul Taberei, Bucuresti. Instalatia contine aproape 1 milion de luminite montate atat pe gondole, cat si pe spitele rotii. Atractia inedita are o inaltime de 33 de metri si este amenajata in cadrul targului .

Vizitatorii Targului de Craciun din Drumul Taberei, sfatuiti sa lase masinile acasa. Primarul Ciucu: Sa vina cu metroul!

Primarul Sectorului 6 le cere celor care vin la West Side Christmas Market din Parcul Drumul Taberei sa-si lase masinile acasa, pentru ca in zona nu sunt locuri de parcare suficiente. Cine nu se conformeaza, este pasibil de amenda.

Ciucu le cere bucurestenilor care vin la Targul de Craciun din Parcul Drumul Taberei sa lase masinile acasa

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, le solicita celor care vin la West Side Christmas Market, organizat in Parcul Drumul Taberei, sa-si lase masinile acasa, pentru ca in zona nu sunt locuri de parcare suficiente, iar cine parcheaza neregulamentar.

Cat costa un pahar de vin fiert si o ciocolata calda la Targul de Craciun din Bucuresti. Preturile sunt foarte mari

Targul de Craciun din Drumul Taberei, Bucuresti, West Side Christmas Market, eveniment realizat de Untold si Neversea, in colaborare cu Primaria Sectorului 6, a fost deschis, vineri, 25 noiembrie. Cei care merg acolo trebuie sa stie ca preturile sunt foarte mari. Asadar, cat costa un pahar de vin fiert si o ciocolata calda la Targul .

Imagini de la Targul de Craciun din Drumul Taberei, unde a fost aprinsa cea mai mare perdea de lumini

Cea mai mare perdea luminoasa din Romania a fost aprinsa vineri seara in Drumul Taberei, la Targul West Side Christmas Market . Decoruri feerice, desprinse parca din basm, au impodobit tot parcul.

Mii de romani, la deschiderea celui mai mare targ de Craciun din Bucuresti. Intrarea este gratuita

Targul de Craciun West Side Christmas s-a deschis in Parcul Drumul Taberei din Bucuresti, in perimetrul lacului, care este secat.

Mii de vizitatori, la deschiderea celui mai mare targ de Craciun din Bucuresti. Intrarea este gratuita

Targul de Craciun West Side Christmas s-a deschis in Parcul Drumul Taberei din Bucuresti, in perimetrul lacului, care este secat.

Astazi se deschide cel mai mare targ de Craciun din Bucuresti. Intrarea este gratuita

Este vorba despre West Side Christmas, din Parcul Drumul Taberei, organizat de creatorii festivalului Untold.

Targul de Craciun West Side Christmas Market se deschide vineri, cu Gasca Zurli si un impresionant foc de artificii

Primaria Sectorului 6 informeaza intr-un comunicat ca se vor aprinde luminitele de Craciun montate in tot parcul, dar si cea mai mare perdea luminoasa din Romania.

Cum va arata Targul de Craciun organizat de UNTOLD in Parcul Drumul Taberei din Bucuresti. Va fi instalata cea mai mare perdea de lumini din Romania

West Side Christmas Market, parcul de Craciun organizat de UNTOLD in colaborare cu Primaria Sectorului 6, se va deschide vineri, 25 noiembrie, la ora 18:00, in Parcul Drumul Taberei.

Cum va arata Targul de Craciun din Sectorul 6, organizat de UNTOLD si Neversea

Targul de Craciun din Parcul Drumul Taberei va fi organizat de UNTOLD si Neversea, dar si de Primaria Sectorului 6. Organizatorii evenimentului au prezentat cum va arata West Side Christmas, cel mai mare parc tematic de Craciun din Bucuresti, care isi va deschide portile pe 25 noiembrie.

Organizatorii UNTOLD pregatesc cel mai mare parc tematic de Craciun din Bucuresti. Se deschide pe 25 noiembrie in Sectorul 6

In perioada 25 noiembrie 27 decembrie, un parc din Sectorul 6 al Bucurestiului se va transforma intr-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice traite alaturi de prieteni si familie si va oferi o experienta magica, in spiritul sarbatorilor de iarna.

Targul de Craciun West Side Christmas se deschide pe 25 noiembrie, in Parcul Drumul Taberei

Primaria Sectorului 6 a anuntat ca Targul de Craciun West Side Christmas va fi organizat in Parcul Drumul Taberei si isi va deschide portile cu o luna inainte de craciun, iar vizitatorii vor avea parte de multe surprize.

Sectorul 6 va avea propriul Targ de Craciun. West Side Christmas Market se deschide in Parcul Drumul Taberei pe 25 noiembrie Tot atunci se aprind si luminitele de Craciun

Targul de Craciun organizat de Primaria Sectorului 6 in Parcul Drumul Taberei - West Side Christmas Market - se deschide pe 25 noiembrie, la ora 18. 00, a anuntat primarul Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook. Tot atunci se aprinde si iluminatul festiv. Doua targuri mai mici vor fi organizate in cartierele Crangasi si Militari. Accesul este gratuit.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0.1557 seconds )