Libnet.ro
UNICEF

14:45

Siegfried Muresan: Ajutorul macrofinanciar pentru Republica Moldova nu va fi acordat fara indeplinirea conditionalitatilor

Adevărul Adevărul,
Siegfried Muresan: Ajutorul macrofinanciar pentru Republica Moldova nu va fi acordat fara indeplinirea conditionalitatilor

Nu este posibila livrarea primei transe a ajutorului macrofinanciar din partea Uniunii Europene fara indeplinirea conditionalitatilor de catre Republica Moldova. Pentru prima transa exista zece conditionalitati, trei-patru dintre care la momentul actual nu sunt indeplinite. Declaratia a fost facuta de presedintele delegatiei Comisiei pentru bugete a Parlamentului European, Siegfried Muresan, care se afla zilele acestea la Chisinau, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Siegfried Muresan: Ajutorul macrofinanciar nu va fi acordat fara indeplinirea conditionalitatilor

Nu este posibila livrarea primei transe a ajutorului macrofinanciar din partea Uniunii Europene fara indeplinirea conditionalitatilor de catre Republica Moldova. Pentru prima transa exista zece conditionalitati, trei-patru dintre care la momentul actual nu sunt indeplinite. Declaratia a fost facuta de presedintele delegatiei Comisiei pentru bugete a Parlamentului European, Siegfried Muresan, care se afla zilele acestea la Chisinau, transmite IPN.

Elvetia a elaborat o noua Strategie de Cooperare cu Republica Moldova pentru anii 2018-2021

Agentia Elvetiana pentru Dezvoltare si Cooperare SDC) a elaborat o noua Strategie de Cooperare intre Elvetia si Moldova pentru anii 2018-2021, in baza careia va oferi asistenta tehnica tarii noastre in valoare de 50. 9 milioane de franci elvetieni. Informatia a fost prezentata de Simone Giger, directorul Biroului de Cooperare al Elvetiei in Republica Moldova, in cadrul unei intrevederi cu ministrul Afacerilor Externe, Tudor Ulianovschi.

Ex-premierul Valeriu Muravschi: Republica Moldova nu are viitor fara schimbari esentiale

Republica Moldova nu are viitor. Daca lucrurile continua in ritmul actual, in zece ani Republica Moldova ar putea fi depopulata si statul ar putea disparea. De aceasta parere este fostul premier Valeriu Muravschi, exprimata in cadrul emisiunii Punctul pe azi de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Investigatie RISE: Cum infractorii straini cautati de Interpol si FBI obtineau acte de identitate false in Republica Moldova

Jurnalistii de la RISE Moldova au realizat o investigatie in care prezinta cum un interlop din Spania cautat de Interpol s-a ascuns in Republica Moldova, in casa unui preot din Chisinau sub o identitate falsa. Avea sa fie prins, dar banii l-au salvat pana intr-o zi.

Rusia a numit un nou ambasador in Republica Moldova. Cine este acesta (FOTO)

Oleg Vasnetov este noul ambasador al Rusiei in Republica Moldova. Candidatura acestuia a fost sustinuta de Duma de Stat si astfel acesta il va inlocui pe Farit Mukhametsin la Chisinau. in functia de.

De la 1 septembrie va fi introdusa o noua disciplina scolara in Republica Moldova

Incepand cu viitorul an de studii, in gradinite si scoli va fi introdus un nou modul educational: securitatea rutiera. Disciplina va fi obligatorie pentru toti elevii.

VIDEO Un sofer a incercat sa iasa din Republica Moldova cu trei kilograme de marijuana

30 de zile de arest preventiv pentru un locuitor al orasului Drochia, cercetat penal pentru contrabanda cu substante narcotice, in proportii deosebit de mari. Suspectul a fost retinut pe 1 aprilie curent, dupa ce in masina acestuia serviciile operative ale Vamii au depistat circa trei kilograme de marijuana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )