Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Siegfried Muresan

Libnet Ro
SIEGFRIED MURESAN: Investitiile in proiecte transfrontaliere energetice - prioritate pentru imprumuturile acordate prin PNRR

SIEGFRIED MURESAN: Investitiile in proiecte transfrontaliere energetice - prioritate pentru imprumuturile acordate prin PNRR

Parlamentul European solicita Comisiei Europene ca fondurile alocate statelor membre prin facilitatea de creditare prevazuta in Mecanismul de Redresare si Rezilienta sa fie utilizate cu prioritate pentru investitiile transfrontaliere in domeniul energetic, a afirmat deputatul european Siegfried Muresan PNLPPE), dupa adoptarea de catre Legislativul de la Bruxelles a raportului intocmit dupa primul an de la implementarea planurilor nationale de redresare si rezilienta PNRR).

SIEGFRIED MURESAN: Viitorul Republicii Moldova si al Ucrainei este in Europa

S-a votat in plenul Parlamentului European rezolutia prin care se cere acordarea statului se stat candidat Ucrainei si Republicii Moldova.

SIEGFRIED MURESAN: Banii nealocati din Mecanismul de Redresare si Rezilienta trebuie investiti in proiecte energetice transfrontaliere

Plenul Parlamentului European voteaza astazi Raportul privind implementarea Mecanismului European de Redresare si Rezilienta, coordonat de eurodeputatul Siegfried Muresan PPE PNL) din pozitia de coraportor.

529 de voturi: Parlamentul European a votat rezolutia prin care cere statut de candidat pentru Moldova si Ucraina

Parlamentul European a votat joi, 23 iunie, rezolutia prin care cere acordarea statutului de tara candidate pentru aderarea Republicii Moldova si Ucrainei la Uniunea Europeana. Anuntul a fost facut de eurodeputatul Siegfried Muresan, intr-o postare pe Facebook. DA! 529 de voturi pentru Republica Moldova si Ucraina acum in Parlamentul European. Tocmai am votat cu foarte mare majoritate Rezolutia Parlamentului in care cerem acordarea statutului de candidate pentru aderarea Republicii Moldova si a Ucrainei la Uniunea Europeana. Rezultatul votului arata ca in Parlamentul European nu mai exista opozitie la Republica Moldova. Sustinere totala, precizeaza eurodeputatul Muresan.

Investitiile in energia nucleara asteapta acordul Parlamentului European

Exista un risc important ca actul delegat pe taxonomia in energie propus de Comisia Europeana sa pice in Parlamentul European, a declarat deputatul european Siegfried Muresan, care a spus insa ca spera ca actul respectiv va trece de Parlament in luna iulie, dupa care documentul respectiv va fi evaluat de Consiliu.

Muresan: Banii nealocati din Mecanismul de Redresare si Rezilienta trebuie investiti in proiecte energetice transfrontaliere

Europarlamentarul Siegfried Muresan a subliniat ca exista inca 200 de miliarde de euro care nu au fost solicitate de statele membre UE, explicand ca banii nealocati trebuie investiti in proiecte energetice pentru asigurarea independentei energetice a UE si ca Parlamentul European este de acord, in acest sens, cu propunerea CE de modificarea a legisaltiei Mecanismului privind initiativa REPowerEU.

Siegfried Muresan nu vrea ca Romania sa influenteze decizia de la Chisinau in privinta chestiunii transnistrene

Siegfried Muresan spune ca Romania nu va da lectii nici la Bucuresti, nici in Parlamentul European, autoritatilor de la Chisinau in privinta modului de solutionare a chestiunii transnistrene, care ar putea deveni o problema de neocolit in perspectiva aderarii la UE in eventualitatea, foarte probabila, in care Consiliul European va acorda joi statutul de tara .

watchshop.ro

Modificarile la PNRR sunt posibile, dar doar pe baze obiective, nu pe criterii politice (eurodeputat)

Modificarile la PNRR sunt posibile, insa doar pe baze obiective, nu pe criterii politice, spune deputatul european Siegfried Muresan PPEPNL), care mai atrage atentia ca exista o serie de investitii necesare, pe care Comisia Europeana le va evalua in mod favorabil.

Valabilitate prelungita pentru certificatul Covid

Valabilitatea certificatului Covid va fi prelungita cu un an, a anuntat deputatul european Siegfried Muresan.

Reabilitarea sistemului de irigatii ar putea fi finantata din PNRR

ACTUALIZARE - Siegfried Muresan: Legislatia europeana este foarte clara. Modificarile la PNRR sunt posibile doar pe baze obiective --- Reabilitarea si modernizarea sistemelor de irigatii din Romania ar putea fi introduse spre finantare in actualul PNRR, a afirmat astazi, la o intalnire la Bruxelles cu reprezentantii mass-media din tara noastra, deputatul european Siegfried Muresan.

SIEGFRIED MURESAN: Avizul Comisiei Europene confirma ca Republica Moldova si Ucraina sunt pregatite pentru procesul de aderare la UE

Europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan, a afirmat, astazi, ca avizul Comisiei Europene confirma ca Republica Moldova si Ucraina sunt pregatite sa inceapa procesul de aderare la Uniunea Europeana.

Europarlamentarul Siegfried Muresan: in contextul razboiului, cerem CE suspendarea obligatiei ca 4% din terenul agricol al UE sa ramana nelucrat

Europarlamentarul Siegfried Muresan a anuntat ca liderii din PE au transmis o scrisoare presedintei Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, pentru a solicita suspendarea obligatiei de a pastra nelucrat 4% din terenul agricol al UE, dar si organizarea unui Summit European al Alimentelor pentru stabilirea unor noi masuri privind garantarea sigurantei alimentare.

Parlamentul European cere acordarea statutului de stat candidat Republicii Moldova

Parlamentul European cere acordarea statutului de stat candidat Ucrainei si Republicii Moldova la Consiliul European din 23-24 iunie. Anuntul a fost facut de catre europarlamentarul Siegfried Muresan, care precizeaza ca presedintii grupurilor politice din Parlamentul European au adoptat astazi o declaratie comuna in care cer acest lucru, transmite IPN.

Europarlamentarii cer Consiliului European acordarea statutului de stat candidat la UE pentru Ucraina si Republica Moldova

Europarlamentarul Siegfried Muresan a anuntat adoptarea unei declaratii comune de catre presedintii Grupurilor Politice din Parlamentul European, prin care cer acordarea statutului de stat candidat la UE, pentru Ucraina si Republica Moldova, la Consiliul European care urmeaza sa se desfasoare in perioada 23-24 iunie.

carturesti.ro

Rezolutie Parlamentul European: Fonduri din PNRR, doar dupa ce Polonia va respecta deciziile Curtii Europene de Justitie privind statul de drept

Plenul PE a votat, cu larga majoritate, rezolutia cu privire la aprobarea Planului National de Redresare si Rezilienta al Poloniei, potrivit europarlamentarului liberal Siegfried Muresan. Platile din PNRR se fac doar dupa ce Polonia adopta legislatia necesara privind respectarea independentei justitiei in rezolutie, PE cere respectarea acordului dintre Guvernul de la Varsovia si Comisia Europeana care prevede ca platile din fonduri europene catre PNRR sa se faca doar dupa ce Polonia adopta legislatia necesara privind respectarea independentei justitiei si a statului de drept, in linie cu decizia Curtii Europene de Justitie.

Siegfried Muresan, despre renegocierea PNRR: Solicitarile pe pensii nu vor fi tratate cu aceeasi deschidere. Cred ca vom ajunge la un acord pe irigatii

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, potrivit News, ca la nivelul Comisiei Europene se accepta o renegociere, pe domeniile afectate de razboiul din Ucraina. Potrivit europarlamentarului, pentru modificarile cu caracter politic posibilitatile sunt mai reduse. Muresan a mai spus ca trebuie incluse in PNRR acele mari proiecte de infrastructura pentru ca nu vor fi decontate, daca nu sunt finalizate pana in 2026.

Liberalul Siegfried Muresan, reales vicepresedinte al Partidului Popular European

Europarlamentarul Siegfried Muresan PNL) a fost reales in functia de vicepresedinte al Partidului Popular European PPE), in cadrul unui congres la Rotterdam. Liberalul a primit votul a 372 de delegati. Siegfried Muresan ramane vicepresedinte PPE .

Manfred Weber a fost ales presedinte al Partidului Popular European. Siegfried Muresan este vicepresedinte

Partidului Popular European PPE) are un nou presedinte. Manfred Weber, presedintele grupului PPE din Parlamentul European, a fost pus in aceasta functie in cadrul Congresului formatiunii care.

Siegfried Muresan, reales vicepresedinte al Partidului Popular European

Europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan, a fost reales pentru functia de vicepresedinte al Partidului Popular European, in cadrul congresului formatiunii, de la Rotterdam. Vom lucra strans impreuna pentru a creste vizibilitatea PNL in Europea si pentru a ne asigura ca PPE ramane cea mai mare forta politica din UE, a transmis seful PNL, Nicolae Ciuca, dupa realegerea lui Muresan.

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan, reales vicepresedinte al PPE

Deputatul european Siegfried Muresan PPEPNL) a fost reales astazi vicepresedinte al Partidului Popular European, in cadrul congresului partidului de la Rotterdam.

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1493 seconds )