Libnet.ro
UNICEF

17:01

Sindicatele din Sanatate protesteaza fata de inghetarea salariilor bugetarilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sindicatele din Sanatate protesteaza fata de inghetarea salariilor bugetarilor

Federatia Sanitas incepe o serie de actiuni de proteste anti-guvernamentale, pe fondul aparitiei OUG nr. 2262020, care prevede inghetarea salariilor bugetarilor in acest an, scrie G4Media. continuă pe Wall-Street Ro

Sindicalistii din Sanatate protesteaza fata de inghetarea salariilor

Federatia Sanitas incepe de astazi marti o serie de actiuni de proteste anti-guvernamentale, pe fondul aparitiei OUG nr. 2262020, care prevede inghetarea salariilor bugetarilor in acest an.

Politistii vor da numai avertismente, nu si amenzi, in semn de protest fata de inghetarea salariilor

In semn de protest fata de inghetarea salarilor bugetarilor la nivelul lunii decembrie 2020, anuntata de premierul Florin Citu, politistii vor aplica de luni, 11 ianuarie, doar sanctiunea avertismentului scris sau verbal. Este o prima masura a actiunii de protest semnate de patru sindicate ale politistilor, relateaza Libertatea.

Atentie, soferi! Politistii nu mai dau amenzi si fac exces de zel la verificari, ca protest fata de inghetarea salariilor

Politistii au inceput protestele si au intrat, de luni, in prima etapa a actiunilor revendicative, declansate de decizia Executivului de a ingheta salariile.

Klaus Iohannis despre inghetarea salariilor: Asta este!

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti seara, masura inghetarii salariilor in sectorul de stat, in contextul crizei economice agravate de pandemie. Este o masura care a determinat mai multe sindicate, intre care ale politistilor si ale lucratorilor din sectorul sanitar, sa organizeze actiuni de protest.

Cadrele medicale ies in strada. Federatia Sanitas anunta proteste dupa refuzul Guvernului de a acorda salariile cuvenite angajatilor din sanatate

Refuzul Guvernului de a acorda salariile cuvenite acestui an este considerat drept o jignire la adresa efortului cadrelor medicale din ultimele 11 luni, de la declansarea pandemiei de COVID-19, spun membrii Federatiei.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )