Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Sindicatul Europol

Libnet Ro
Reactia Sindicatului Europol dupa ce Iohannis a fost surprins fara masca la Congres: Politistului ii este jena sa mai aplice amenda FOTO

Reactia Sindicatului Europol dupa ce Iohannis a fost surprins fara masca la Congres: Politistului ii este jena sa mai aplice amenda FOTO

Sindicatul Europol a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost surprins sambata fara masca de protectie la Congresul PNL, povestind ca unui politist i-a fost jena sa mai aplice o amenda pentru nepurtarea mastii in spatii publice inchise.

in ce consta proba pentru educatie fizica si autoaparare pe care niciun politist nu a reusit sa o treaca

Politistul Marian Godina a explicat, vineri, cum de niciun politist nu a promovat selectia pentru educatie fizica si autoaparare, situatie fara precedent anuntata de catre cei din sindicatul Europol.

Situatie fara precedent in Politie. Europol: Niciun agent nu a promovat selectia pentru educatie fizica si autoaparare

Sindicatul Europol a anuntat ca niciun politist nu a promovat selectia pentru educatie fizica si autoaparare. Sindicalistii acuza combinatiile care se fac la numirile pe diverse posturi din IPJ-uri Inspectorate de Politie Judetene). Nominalizarea se .

Rezultatele testelor pentru o noua structura din Politie: Zero promovati la Educatie fizica si autoaparare, doar doi au trecut proba de tragere

Doar cativa dintre politistii testati pentru noua structura din IGPR, Directia Pregatire Profesionala, au trecut probele, la Educatie fizica si autoaparare nefiind niciun promovat din toata tara, iar la trageri doar doi promovati, acuza Sindicatul Europol.

Niciun politist nu a promovat selectia pentru educatie fizica si autoaparare. Situatie fara precedent in Politia Romana, semnalata de Europol

Situatie fara precedent in Politia Romana, atrage atentia sindicatul Europol care a transmis, joi, ca niciun politist nu a promovat selectia pentru educatie fizica si autoaparare.

Sindicatul Europol: Certificatele de vaccinare nu pot fi verificate de politisti. Barmanii nu au dreptul

Sindicatul Europol anunta, joi, ca politistii de ordine publica nu pot verifica certificatele verzi ale persoanelor, neavand in dotare telefoane de serviciu sau tablete cu sistem de operare Android. in plus, sindicalistii atrag atentia ca administratorii diferitor localuri nu au calitate de operatori de date cu caracter personal si acuza Guvernul de populism.

Certificatele de vaccinare nu pot fi verificate de Politie. Anuntul Europol

Anuntul pe care toti romanii trebuie sa-l afle. Motivul pentru care certificatele de vaccinare a populatiei impotriva coronavirusului nu pot fi verificate de catre reprezentantii Politiei. Oficialii de la Sindicatul Europol tocmai au explicat decizia. De ce nu pot politistii verifica certificatele de vaccinare ale cetatenilor Joi, 23 septembrie, oficialii de la Sindicatul Europol au .

watchshop.ro

Europol acuza nominalizari pe criterii de combinatii si pile la nivelul IPJ-urilor: Inspectorii sefi au promovat oameni pe care ii recomanda doar vocea si talentul

Sindicatul Europol acuza Inspectoratele de Politie Judetene din tara ca nominalizeaza pentru posturi pile si apropiati ai inspectorilor sefi.

Sindicatul Europol: Elevii nevaccinati din cadrul Scolii de agenti de politie Septimiu Muresan din Cluj Napoca sunt incarcerati

Sindicatul Europol a anuntat, joi, ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Avocatul Poporului, dar si conducerea Ministerului Afacerilor Interne, in urma comportamentului de dictator al directorului scolii de agenti de politie din Cluj Napoca. Acesta refuza sa le aprobe elevilor nevaccinati sa paraseasca unitatea in weekend-uri pentru a-si vizita familiile. Prin aceasta masura ilegala incearca sa ii determine pe elevi sa se vaccineze.

Sindicatul Europol anunta o situatie fara precedent in Politia Romana: Niciun politist nu a promovat selectia pentru educatie fizica si autoaparare

Sindicatul Europol anunta, joi, o situatie fara precedent in Politia Romana, respectiv faptul ca niciun politist nu a promovat selectia pentru educatie fizica si autoaparare. Mai mult, sindicalistii reclama faptul ca unii inspectori sefi au propus pentru aceste posturi pile, in detrimentul unor specialisti.

Bataie cu crose in traficul din Bucuresti, la scurt timp dupa declaratia presedintelui despre golf: S-a jucat la sange VIDEO

Sindicatul Europol din Politie a publicat imagini cu un conflict intre mai multi soferi din Bucuresti, care a degenerat, participantii aplicandu-si lovituri cu crose de golf, chiar la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani sa descopere acest sport.

VIDEO Sindicatul Europol: La scurt timp dupa declaratia lui Iohannis privind golful, intr-un conflict din trafic s-au scos crosele S-a jucat la sange

Sindicatul Europol din Politie spune ca la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani sa descopere golful, in traficul din Bucuresti a avut loc un conflict intre soferi care a degenerat, fiind aplicate lovituri cu crose de golf.

Sindicatul Europol, despre avionul cu tigari de contrabanda care a intrat in tara nedetectat: La fel de bine puteau fi introduse arme, droguri sau substante radioactive

Sindicatul Europol afirma ca problema avionului cu tigari de contrabanda care a intrat in Romania nedetectat este destul de grava, intrucat la fel de bine puteau fi introduse arme, droguri sau substante radioactive, avand in vedere ca acesti contrabandisti nu pot fi reperati de radarele militare.

Politistii cer interventia lui Iohannis pentru a opri avioanele mafiei tigarilor

Sindicatul Europol cere interventia CSAT dupa ce autoritatile din Republica Moldova au anuntat ca un avion al contrabandistilor ucraineni de tigari ar fi intrat in spatiul aerian romanesc fara a fi observat.

carturesti.ro

Scandalul avionului cu contrabanda cu tigari. Sindicatul Europol a cerut interventia CSAT

Sindicatul Europol a cerut interventia CSAT in cazul incidentului in care autoritatile din Republica Moldova au oprit la sol un avion de mici dimensiuni plin cu tigari de contrabanda. Avionul ar fi intrat in spatiul aerian romanesc fara a fi reperat. Nu a inceput razboiul si nici nu ne-au atacat rusii, ci este doar un .

Sindicatul Europol cere interventia CSAT in cazul avionului plin cu tigari de contrabanda, oprit de vamesii moldoveni

Sindicatul Europol a cerut interventia CSAT in cazul incidentului in care autoritatile din Republica Moldova au oprit la sol un avion de mici dimensiuni plin cu tigari de contrabanda. Avionul ar fi intrat in spatiul .

Sindicatul Europol cere interventia CSAT, dupa ce o aeronava a contrabandistilor ucrainieni de tigarinu a fost reperata: Este o problema de securitate nationala

Sindicatul Europol solicita, miercuri, interventia CSAT, dupa ce autoritatile din Republica Moldova au anuntat ca un aviontip Antonov AN2 burdusit cu aproximativ 100 baxuri cu tigari, ce apartinea unor contrabandisti ucraineni, arfi intrat in spatiul aerian romanesc fara a fi reperat si a descarcat marfa.

Sindicatul Europol, suparat pe uniforma de nuntasi a politistilor romani: Barba si tatuajele nu te impiedica sa fii profesionist

Sindicatul Europol a postat o fotografie cu cativa politisti austrieci, pozati langa o masina a Politiei Romane. Alaturi de acea poza, Sindicatul Europol si-a expus frustrarea fata de uniforma de nuntasi a politistilor romani.

Sindicatul Europol: Lucian Bode, ministru la Interne si Justitie, surprins fara masca la Untold. Legea in Romania se imparte intre jmecheri si fraieri

Sindicatul Europol a transmis ca Lucian Bode PNL), ministrul de Interne si ministrul interimar al Justitiei, a fost surprins fara masca de protectie la festivalul Untold. Bode si-a pus masca pentru poza oficiala, apoi si-a .

Sindicatul Europol il acuza pe ministrul Bode ca nu a purtat masca la Untold

Ministrul de interne, ministrul Justitiei si ministrul Transporturilor Lucian Bode a fost surprins la UNTOLD fara masca de protectie, acuza sindicatul Europol care spune ca a folosit masca pentru poza oficiala, dar ulterior si-a dat-o jos.

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )