Libnet.ro
UNICEF

15:30

Situatiilor Urgenta

Libnet Ro
Ministerul Educatiei ii pregateste pe elevi si profesori pentru situatiile de urgenta

Ministerul Educatiei ii pregateste pe elevi si profesori pentru situatiile de urgenta

Paza buna trece primejdia rea, iar scoala este locul unde se invata cel mai bine acest lucru. Ministerul Educatiei a lansat, pe site-ul propriu, o sectiune dedicata situatiilor de urgenta, care contine materiale informative pentru prescolari, elevi si personalul din unitatile de invatamant.

Raed Arafat: Am lansat Ghidul pentru Situatii de Criza

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a prezentat Ghidul Pentru Situatii de Criza , cu rol de pregatire si preventie, in scopul reducerii riscului in cazul dezastrelor, ghid ce cuprinde informatii dedicate situatiilor de.

Cutremurele din Turcia si Siria: Bilantul mortilor a ajuns la 51.000 520.000 de locuinte s-au prabusit sau au fost grav avariate in Turcia

Bilantul victimelor cutremurului devastator de luna trecuta din Turcia a crescut la 45. 089 de morti, a anuntat miercuri Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si a situatiilor de urgenta AFAD), ridicand numarul total al victimelor, inclusiv in Siria, la aproximativ 51. 000, transmite Reuters.

Ce a aparut in Turcia dupa cel mai recent cutremur. Imaginile cu pamantul sunt ingrozitoare

Turcia a fost lovita de un cutremur devastator, iar acum noi vesti ii ingrijoreaza extrem de tare pe oameni. Expertii au adus in prim-plan un nou fenomen, iar Autoritatea de gestionare a dezastrelor si a situatiilor de urgenta AFAD) si Centrul de cercetare a aplicatiilor pentru doline de la Universitatea Tehnica din Konya a venit .

SUPLIMENT GAMBLING MIHAI SILVIU POCORA, PRESEDINTELE INTERIMAR AL ONJN: Perioada pandemiei a necesitat o reglementare a situatiilor juridice distincta de cea existenta inaintea starii de urgenta

Perioada pandemiei, fiind una atipica, exceptionala, a necesitat un mod de reglementare a situatiilor juridice existente distinct, aparte de cel existent inainte de declararea starii de urgentaalerta, ne-a spus Mihai Silviu Pocora, presedintele interimar al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN).

Turcia opreste operatiunile de cautare a supravietuitorilor, mai putin in doua provincii

Turcia a decis duminica, in cea de-a 14-a zi dupa seismul din 6 februarie, sa opreasca operatiunile de cautare a supravietuitorilor, mai putin in cele mai afectate doua provincii ale tarii, Kahramanmaras si Hatay, a anuntat Agentia guvernamentala pentru managementul dezastrelor si situatiilor de urgenta AFAD), informeaza AFP.

Gabriela Firea, ministrul Familiei: 120.000 de apeluri la 119 pentru situatiile de abuz la adresa copiilor

De la inceptul anului trecut si pana acum, la 119 - numarul unic de urgenta pentru semnalarea situatiilor de abuz la adresa copiilor- s-au inregistrat 120. 000 de apeluri, anunta ministrul Familiei, Gabriela Firea.

Distrusa de cutremur, Siria nu poate primi ajutor la timp din cauza sanctiunilor SUA si UE iar asta va duce la pierderea unor vieti nevinovate

Pe langa faptul ca in Siria ajutoarele umanitare imediate intarzie sa ajunga din cauza sanctiunilor deja impuse de SUA si UE, pe termen mai lung, bancile ar putea bloca transferurile pentru plata furnizorilor sau a lucratorilor locali pentru organizatiile umanitare de teama de a nu intra in conflict cu sanctiunile americane si europene, sanctiuni care incearca sa impiedice reconstructia infrastructurii si a proprietatilor deteriorate in zonele controlate de guvern. Lucratorii din zona situatiilor de urgenta spun ca intarzierile ajutoarelor vor costa vieti .

CUTREMUR TURCIA Bilantul mortilor a crescut la 7000 de persoane in Turcia si Siria

ACTUALIZARE Cel putin 6. 326 de persoane au murit din cauza cutremurului in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Ucraina trimite un grup de 87 de salvatori in Turcia --- *ACTUALIZARE Echipa RO-USAR a recuperat de sub daramaturi doi adulti in viata --- *ACTUALIZARE Strigate ramase fara raspuns de sub ruine, in asteptarea salvatorilor --- *ACTUALIZARE UE mobilizeaza peste 1. 180 de salvatori in Turcia prin Mecanismul de protectie civila --- *ACTUALIZARE Semiluna Rosie cere ridicarea sanctiunilor impotriva Damascului --- *ACTUALIZARE UNICEF se teme ca mii de copii ar fi putut muri in cutremurele din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Erdogan declara stare de urgenta pentru trei luni in zonele afectate de cutremure --- *ACTUALIZARE GERMANIA: Comunitatile turca si kurda se mobilizeaza cu donatii pentru victimele seismelor din Turcia --- *ACTUALIZARE Conditiile meteo nefavorabile si lipsa echipamentelor impiedica eforturile de salvare in Siria --- *ACTUALIZARE Echipa de sprijin din Romania a ajuns in provincia Hatay --- *ACTUALIZARE Damascul promite ONU ca ajutorul cerut va ajunge la toti sirienii afectati de cutremur --- *ACTUALIZARE Bilantul mortilor a crescut la 4. 800 de persoane in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Turcia solicita ajutor de urgenta din partea NATO --- *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

CUTREMUR TURCIA Bilantul mortilor a crescut la peste 7726 de persoane in Turcia si Siria

ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului devastator care a lovit Turcia si Siria a crescut la cel putin 7. 726 de morti --- *ACTUALIZARE Cel putin 6. 326 de persoane au murit din cauza cutremurului in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Ucraina trimite un grup de 87 de salvatori in Turcia --- *ACTUALIZARE Echipa RO-USAR a recuperat de sub daramaturi doi adulti in viata --- *ACTUALIZARE Strigate ramase fara raspuns de sub ruine, in asteptarea salvatorilor --- *ACTUALIZARE UE mobilizeaza peste 1. 180 de salvatori in Turcia prin Mecanismul de protectie civila --- *ACTUALIZARE Semiluna Rosie cere ridicarea sanctiunilor impotriva Damascului --- *ACTUALIZARE UNICEF se teme ca mii de copii ar fi putut muri in cutremurele din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Erdogan declara stare de urgenta pentru trei luni in zonele afectate de cutremure --- *ACTUALIZARE GERMANIA: Comunitatile turca si kurda se mobilizeaza cu donatii pentru victimele seismelor din Turcia --- *ACTUALIZARE Conditiile meteo nefavorabile si lipsa echipamentelor impiedica eforturile de salvare in Siria --- *ACTUALIZARE Echipa de sprijin din Romania a ajuns in provincia Hatay --- *ACTUALIZARE Damascul promite ONU ca ajutorul cerut va ajunge la toti sirienii afectati de cutremur --- *ACTUALIZARE Bilantul mortilor a crescut la 4. 800 de persoane in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Turcia solicita ajutor de urgenta din partea NATO --- *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

CUTREMUR TURCIA Bilantul mortilor a crescut la peste 11.200 de persoane in Turcia si Siria

ACTUALIZARE MAE: 10 cetateni romani au fost imbarcati, astazi, cu succes in vederea repatrierii din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT:Echipele de salvare trimise in Turcia insumeaza aproape 120 de persoane si sapte caini utilitari --- *ACTUALIZARE Bilantul trece de 11. 200 de morti in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului devastator care a lovit Turcia si Siria a crescut la cel putin 7. 726 de morti --- *ACTUALIZARE Cel putin 6. 326 de persoane au murit din cauza cutremurului in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Ucraina trimite un grup de 87 de salvatori in Turcia --- *ACTUALIZARE Echipa RO-USAR a recuperat de sub daramaturi doi adulti in viata --- *ACTUALIZARE Strigate ramase fara raspuns de sub ruine, in asteptarea salvatorilor --- *ACTUALIZARE UE mobilizeaza peste 1. 180 de salvatori in Turcia prin Mecanismul de protectie civila --- *ACTUALIZARE Semiluna Rosie cere ridicarea sanctiunilor impotriva Damascului --- *ACTUALIZARE UNICEF se teme ca mii de copii ar fi putut muri in cutremurele din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Erdogan declara stare de urgenta pentru trei luni in zonele afectate de cutremure --- *ACTUALIZARE GERMANIA: Comunitatile turca si kurda se mobilizeaza cu donatii pentru victimele seismelor din Turcia --- *ACTUALIZARE Conditiile meteo nefavorabile si lipsa echipamentelor impiedica eforturile de salvare in Siria --- *ACTUALIZARE Echipa de sprijin din Romania a ajuns in provincia Hatay --- *ACTUALIZARE Damascul promite ONU ca ajutorul cerut va ajunge la toti sirienii afectati de cutremur --- *ACTUALIZARE Bilantul mortilor a crescut la 4. 800 de persoane in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Turcia solicita ajutor de urgenta din partea NATO --- *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Bilant actualizat in Turcia pentru cele doua cutremure de luni: 5434 de persoane au murit

Ultimul bilant arata ca cel putin 5434 de persoane au murit in Turcia, dupa ce doua cutremure puternice au zguduit luni partea de sud a tarii, conform unui nou bilant actualizat marti de Autoritatea de gestionare a dezastrelor si a situatiilor de urgenta din aceasta tara AFAD), relateaza AFP, conform agerpres. ro. Acest bilant actualizat aduce .

CUTREMUR TURCIA Bilantul mortilor a crescut la 4.800 de persoane in Turcia si Siria

ACTUALIZARE Ucraina trimite un grup de 87 de salvatori in Turcia --- *ACTUALIZARE Echipa RO-USAR a recuperat de sub daramaturi doi adulti in viata --- *ACTUALIZARE Strigate ramase fara raspuns de sub ruine, in asteptarea salvatorilor --- *ACTUALIZARE UE mobilizeaza peste 1. 180 de salvatori in Turcia prin Mecanismul de protectie civila --- *ACTUALIZARE Semiluna Rosie cere ridicarea sanctiunilor impotriva Damascului --- *ACTUALIZARE UNICEF se teme ca mii de copii ar fi putut muri in cutremurele din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Erdogan declara stare de urgenta pentru trei luni in zonele afectate de cutremure --- *ACTUALIZARE GERMANIA: Comunitatile turca si kurda se mobilizeaza cu donatii pentru victimele seismelor din Turcia --- *ACTUALIZARE Conditiile meteo nefavorabile si lipsa echipamentelor impiedica eforturile de salvare in Siria --- *ACTUALIZARE Echipa de sprijin din Romania a ajuns in provincia Hatay --- *ACTUALIZARE Damascul promite ONU ca ajutorul cerut va ajunge la toti sirienii afectati de cutremur --- *ACTUALIZARE Bilantul mortilor a crescut la 4. 800 de persoane in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Turcia solicita ajutor de urgenta din partea NATO --- *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

CUTREMUR TURCIA Bilantul mortilor a crescut la 6.326 de persoane in Turcia si Siria

ACTUALIZARE Cel putin 6. 326 de persoane au murit din cauza cutremurului in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Ucraina trimite un grup de 87 de salvatori in Turcia --- *ACTUALIZARE Echipa RO-USAR a recuperat de sub daramaturi doi adulti in viata --- *ACTUALIZARE Strigate ramase fara raspuns de sub ruine, in asteptarea salvatorilor --- *ACTUALIZARE UE mobilizeaza peste 1. 180 de salvatori in Turcia prin Mecanismul de protectie civila --- *ACTUALIZARE Semiluna Rosie cere ridicarea sanctiunilor impotriva Damascului --- *ACTUALIZARE UNICEF se teme ca mii de copii ar fi putut muri in cutremurele din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Erdogan declara stare de urgenta pentru trei luni in zonele afectate de cutremure --- *ACTUALIZARE GERMANIA: Comunitatile turca si kurda se mobilizeaza cu donatii pentru victimele seismelor din Turcia --- *ACTUALIZARE Conditiile meteo nefavorabile si lipsa echipamentelor impiedica eforturile de salvare in Siria --- *ACTUALIZARE Echipa de sprijin din Romania a ajuns in provincia Hatay --- *ACTUALIZARE Damascul promite ONU ca ajutorul cerut va ajunge la toti sirienii afectati de cutremur --- *ACTUALIZARE Bilantul mortilor a crescut la 4. 800 de persoane in Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Turcia solicita ajutor de urgenta din partea NATO --- *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Bilantul cutremurului din Turcia a crescut la peste 500 de morti

ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Bilantul cutremurului din Turcia a crescut la peste 670 de morti

ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei; Bilantul cutremurului din Turcia a crescut la peste 1300 de morti

ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei; Bilantul a crescut la peste 1300 de morti

ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei; Bilantul a crescut la peste 1500 de morti

ACTUALIZARE *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei; Bilantul a crescut la peste 2300 de morti

ACTUALIZARE Turcia solicita ajutor de urgenta din partea NATO --- *ACTUALIZARE ONU evalueaza situatia umanitara dupa puternicele seisme din Turcia si Siria --- *ACTUALIZARE Grecia promite sa puna la dispozitie toate fortele sale pentru a ajuta Ankara --- *ACTUALIZARE Joe Biden promite asistenta necesara pentru a ajuta Turcia --- *ACTUALIZARE Bilantul provizoriu a depasit 1. 100 de morti --- *ACTUALIZARE LUCIAN BODE: Sunt increzator ca RO-USAR va interveni exemplar la dezastrul din Turcia --- *ACTUALIZARE RAED ARAFAT: Echipa RO-USAR care va pleca in Turcia, formata din 60 de persoane si 4 caini de cautare --- *ACTUALIZARE - Ministerul de Externe transmite date de contact pentru cetatenii romani afectati de cutremurele produse in Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurelor din Turcia creste la 1500 de morti --- *ACTUALIZARE - Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, in sud-estul Turciei --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia depaseste 1. 300 de morti --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului depaseste 670 de morti --- *ACTUALIZARE - USGS estimeaza pana la 10. 000 de morti in urma cutremurului din Turcia --- *ACTUALIZARE - Bilantul victimelor cutremurului din Turcia creste la peste 500 de morti --- Bilantul cutremurului cu magnitudinea estimata de Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor si situatiilor de urgenta din Turcia AFAD) la 7,4 a crescut, acum fiind de 38 de morti si 450 de raniti, au anuntat autoritatile turce.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1645 seconds )