Libnet.ro
UNICEF

23:00

Snowden Refugiat

Libnet Ro
Putin i-a dat cetatenia rusa lui Edward Snowden, refugiat in Rusia din 2013

Putin i-a dat cetatenia rusa lui Edward Snowden, refugiat in Rusia din 2013

Presedintele rus Vladimir Putin i-a acordat cetatenia rusa avertizorului de integritate si subcontractor al serviciilor de informatii americane Edward Snowden, refugiat in Rusia din 2013 dupa ce a parasit SUA, la noua ani dupa ce acesta a dat in vileag amploarea operatiunilor secrete de supraveghere desfasurate de Agentia Nationala de Securitate a SUA National Security .

Putin i-a acordat cetatenie rusa lui Edward Snowden, americanul care a dezvaluit secrete NSA

Presedintele rus Vladimir Putin i-a acordat cetatenie rusa avertizorului de integritate si subcontractor al serviciilor de informatii americane Edward Snowden, refugiat in Rusia din 2013 dupa ce a parasit SUA.

Surpriza pentru Snowden din partea lui Putin - Ce cadou i-a oferit presedintele rus

Presedintele rus Vladimir Putin i-a acordat cetatenie rusa avertizorului de integritate si subcontractor al serviciilor de informatii americane Edward Snowden, refugiat in Rusia din 2013 dupa ce a parasit SUA, la noua ani dupa ce acesta a dat in vileag.

Putin acorda cetatenia rusa denuntatorului american Edward Snowden

Vladimir Putin a semnat luni un decret prin care ii acorda cetatenia rusa denuntatorului american Edward Snowden, noteaza The Guardian. Presedintele Vladimir Putin i-a acordat cetatenia rusa denuntatorului si fostului angajat al NSA din SUA Edward Snowden, refugiat in Rusia din 2013 dupa ce a parasit Statele Unite, potrivit unui decret publicat luni.

Putin ii acorda cetatenia rusa lui Edward Snowden

Presedintele Vladimir Putin i-a acordat cetatenia rusa denuntatorului si fostului angajat al NSA din SUA Edward Snowden, refugiat in Rusia din 2013 dupa ce a parasit Statele Unite, potrivit unui decret publicat luni, scrie AFP.

Edward Snowden vrea cetatenia Rusiei

Fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate NSA) a SUA, Edward Snowden, cautat de justitia americana pentru divulgarea unor date confidentiale, a anuntat luni ca a cerut cetatenia rusa, dupa ce tocmai a obtinut un permis de sedere pe termen nelimitat in Rusia, tara in care s-a refugiat din 2013, transmite AFP.

Edward Snowden, fostul colaborator al CIA, a primit rezidenta permanenta in Rusia

Rusia i-a acordat rezidenta permanenta lui Edward Snowden, fostul colaborator al Agentiei Centrale de Informatii CIA) refugiat la Moscova, dupa ce a dezvaluit documente secrete despre activitati ale Agentiei p.

Edward Snowden, dat in judecata de statul american pentru dezvaluirile facute in noua sa carte

Statele Unite l-au dat in judecata, marti, pe fostul colaborator al Agentiei de Securitate Nationala NSA) Edward Snowden, refugiat in prezent in Rusia, pentru faptul ca a incalcat acorduri de confidentialitate prin dezvaluirile pe care le-a facut in noua sa carte, Permanent Record.

Edward Snowden denunta o lege Big Brother de supraveghere in masa in Rusia

Fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate americane NSA) Edward Snowden, refugiat in Rusia, a denuntat sambata un pachet de legi adoptat de deputatii rusi care releva - potrivit lui - un program de supraveghere in masa de tipul Big Brother si a cerut ca ele sa nu fie promulgate, informeaza AFP, citata de Agerres.

Edward Snowden denunta o lege Big Brother de supraveghere in masa in Rusia

Fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate americane NSA) Edward Snowden, refugiat in Rusia, a denuntat sambata un pachet de legi adoptat de deputatii rusi care releva - potrivit lui - un program de supraveghere in masa de tipul Big Brother si a cerut ca ele sa nu fie promulgate, relateaza Agerpres.

PE indeamna tarile UE sa ii ofere protectie activistului Edward Snowden, cautat de SUA pentru spionaj

Parlamentul European a adoptat, joi, o rezolutie prin care indeamna statele membre UE sa ii ofere protectie activistului american Edward Snowden, refugiat in Rusia dupa ce a dezvaluit informatii secrete ale Agentiei pentru Siguranta Nationala NSA) din SUA, relateaza Mediafax.

Marea Britanie a spionat lideri argentinieni intre 2006-2011

Marea Britanie a spionat lideri politici si militari argentinieni in perioada 2006-2011, pe fondul disputelor privind Insulele Falkland Malvine), potrivit unor documente puse la dispozitie de fostul angajat NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia,.

Cum isi petrece Snowden timpul ca rezident in Rusia

Fostul subcontractor NSA, Edward Snowden, care s-a refugiat si a obtinut permis de rezidenta in Rusia, dupa ce a dezvaluit amploarea spionajului american, s-a adaptat in tara, dar nu se va casatori inca, a declarat, marti, avocatul sau, Anatoli Kicerena, relateaza agentia rusa Tass, citata de Mediafax.

Regizorul Oliver Stone vrea sa faca un film despre Vladimir Putin si sa il intervieveze pe presedintele Rusiei

Cineastul Oliver Stone, care pregateste un film despre americanul Edward Snowden refugiat in Rusia, a anuntat joi ca doreste sa realizeze un documentar despre Vladimir Putin si ca vrea sa il intervieveze in acest sens pe liderul de la Kremlin.

The New York Times: NSA ofera Israelului informatii brute obtinute prin interceptari

Agentia americana pentru Securitatea Nationala ofera serviciilor secrete israeliene informatii brute, inclusiv despre cetateni americani, sustine fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia, conform.

Snowden: SUA au dezvoltat MonsterMind, un program care poate contracara automat un atac informatic

Fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia, sustine ca Agentia americana pentru Securitatea Nationala a dezvoltat un program care poate contracara atacurile cibernetice impotriva Statelor Unite si.

Agentia americana pentru Securitatea Nationala a dezvoltat un program care poate contracara atacurile cibernetice, anunta Snowden

Fostul consultant NSA, Edward Snowden, refugiat in Rusia, a declarat ca agentia americana pentru Securitatea Nationala a dezvoltat un program care poate contracara atacurile cibernetice impotriva Statelor Unite si poate riposta, fara interventie umana, anunta Mediafax.

Edward Snowden mai poate sta inca trei ani in Rusia

Fostul consultant al Agentiei americane pentru Securitate Nationala, Edward Snowden, refugiat de un an in Rusia a primit autorizati sa ramana pe pamant rusesc inca trei ani, a anuntat joi la Moscova avocatul sau Anatoli Kucerena.

Fondatorul WikiLeaks implineste doi ani de cand s-a refugiat in sediul Ambasadei Ecuadorului din Londra

Fondatorul site-ului WikiLeaks Julian Assange, refugiat de doi ani in sediul Ambasadei Ecuadorului din Londra, a declarat miercuri ca este implicat intr-o cooperare cu Edward Snowden si ca actioneaza pentru a-si spala numele, fara sa spere la o eliberare rapida.

Julian Assange implineste doi ani de cand s-a refugiat in sediul Ambasadei Ecuadorului din Londra

Fondatorul site-ului WikiLeaks Julian Assange, refugiat de doi ani in sediul Ambasadei Ecuadorului din Londra, a declarat miercuri ca este implicat intr-o cooperare cu Edward Snowden si ca actioneaza pentru.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1629 seconds )