Libnet.ro
evomag.ro

01:05

Sofismele lui Dan Barna

Adevărul Adevărul,
Sofismele lui Dan Barna

Recent, un fost spion american, antrenat in CIA si operatiuni complexe, a spus ca ceea ce va distruge omenirea dintre toate catastrofele posibile vor fi sofismele. De ce oare? Pentru ca sofismele iau o mica bucatica de adevar si o rasucesc printre zeci de minciuni si pseudo-rationamente, astfel incat sa para credibile si sa convinga oamenii ca minciuna este adevar si falsul autentic, impostura realitate. continuă pe Adevărul

carturesti.ro

Dacian Ciolos: USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici al lui Dan Barna

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos afirma ca USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nici partidul lui Dacian Ciolos. USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nu a fost nici partidul lui Dacian Ciolos. Si nu cred ca acest .

DAN BARNA: Florin Citu parea un premier reformator la momentul constituirii acestei coalitii

Copresedintele USR PLUS Dan Barna a declarat astazi ca, la momentul constituirii coalitiei de guvernare, Florin Citu parea un premier reformator, mai aproape de nevoia Romaniei de schimbare, potrivit Agerpres.

DAN BARNA: USR PLUS va fi partidul care va castiga dreapta din Romania daca ramane in opozitie

Fostul vicepremier Dan Barna sustine ca USR PLUS va fi partidul care va castiga dreapta din Romania, daca se va lua decizia ramanerii in opozitie dupa criza politica generata de demiterea ministrului justitiei de catre premierul Florin Citu. Declaratia a fost facuta, astazi, la Botosani, potrivit Digi24.

DAN BARNA: E nevoie de un nou premier care sa aiba abilitatea de a conduce un guvern de coalitie

USR PLUS va discuta despre viitorul coalitiei cu cel care va fi ales presedinte al Partidului National Liberal, indiferent care va fi acesta, a declarat, astazi, co-presedintele formatiunii, Dan Barna, potrivit Agerpres.

DACIAN CIOLOS: USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici partidul lui Dan Barna

Dacian Ciolos afirma, inaintea inceperii votului online pentru alegerea presedintelui USR PLUS, ca formatiunea nu a fost nici partidul lui Nicusor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nu a fost nici partidul lui Dacian Ciolos si ca nu va fi vreodata un partid de lider, potrivit G4media.

Dan Barna, pacalit de Florin Citu: Am inghitit galusca

Dan Barna simte ca a fost pacalit de Florin Citu atunci cand a fost formata coalitia de guvernare. Potrivit liderului USR-PLUS, Florin Citu parea un premier reformator, insa realitatea a dat nastere unor dificultati in functionarea coalitiei.

Dan Barna: USR PLUS va castiga dreapta din Romania daca va decide sa ramana in opozitie

Dan Barna a declarat duminica, la Botosani, caUSR PLUS va fi partidul care va castiga dreapta din Romania, daca va ramane in opozitie.

Dan Barna: USR PLUS va castiga dreapta din Romania daca va decide sa ramana in opozitie

USR PLUS va fi partidul care va castiga dreapta din Romania, daca va lua decizia de a ramane in opozitie, a declarat, duminica, la Botosani, co-presedintele acestei formatiuni politice, Dan Barna, potrivit Agerpres.

actualitate, 01:05

evomag.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )